Siyaset Bölümü

Siyaset Bölümü Kaldırılsın mı

• Evet, kaldırılmalı

Kullanılan: 14 33.3%
  • Hayır, kaldırılmamalı

Kullanılan: 28 66.7%

• Kullanılan toplam oy
    42

Fatih Hoca

Banned
Reaction score
0
Arkadaşlar aylardır bu forumdayım, Siyaset bölümünde yani serbest kürsüde malum parti aleyhine hergün birsürü başlık açılıyor, hiçbir dayanağı olmayan ve amacı tamamen karalama olan bu müsveddeleri bazı bilinçsiz çevreler ısrarla koyuyor da koyuyor, inanın baydınız artık ya bu nedir, tamam anladık, siz ona oy vermeyin, milletin aklını çelmeye çalışın tamam o da kabul, ama herşeyin sınırı ve adabı var, moderatör chamur bu tarz başlıklara sürekli müsade ediyor ama bi arkadaşımız başka bi parti konusunda bişi yazsın hemen tepesine biniliyor, ceza alıyor, yazısı siliniyor, başlık açtıysa başlığı kapanıyor, bu mu adalet yani ? Ben biraz olsun insaf istiyorum, yemin ederim burama kadar geldi, at tuta ata tuta nereye kadar ? Kardeşim senin görüşün seni bağlar, neden bize kabul ettirmek için ısrarla koyuyosun aynı tip yazıları ? Bu yazılardan ve Chamur'dan şikayetçiyim, bu yazılar artık baydı, forumda işi yok, Chamur kesinlikle subjektif bi tutum sergiliyosun bunu inkar etme, Bora'dan ya da başka bi smod'dan o kategorinin ve içeriğin tamamen kaldırılmasını rica ediyorum, kapatın artık ya. Burası bi forum tamam kabul, herkes istediğini özgürce yapabilir ama biyere kadar. Forumda siyaset olmaz, olmamalı kanımca. Haksız olduğum nokta varsa söyleyin, bölüm kapatılmalı ve içerik tamamen kaldırılmalı diyorum ben. Diğer başlığı gördüm, bunu özellikle açtım, hatalıysam bağışlayın. Saygılar.

valla o bölümle ilgilenmiyorum ama smodlar ve mod lar vede dark karar vermeli bence benden oylama yok şöle söyleyim girmediğim bir bölüme oylama yapamam dediğim gibi
adminler smodlar modlar vede dark ın bileceği bir iş saygılar =)

boyle bir anket hazirladigin icin eline saglik..
bence siyaset bolumu forumumuza
karalamaktan, boluculukten ve cehphe almaktan
baska bir faydasi dokunmamistir..
Ve bunun ust uste ayni konularla yapilmaya
calisilmasi bunu hat safaya eristirmistir..
Siyaset bolumunun acilmasinda guncel'in
etkisini ve gereksimini biliyoruz ama
yinede bir faydasi olmadigini savunuyorum
ve forumdaki huzurlu ortami bozdugunu
dusunuyorum..saygilar..

kanka gorusune herzamn saygım sonsuz amma velakın ben kapatılmaması taraftarıyım cunku bunların ardı arkaası kesılmıo yanı ısteyen partılerle ılgılı bı konuyu geyık mızaha guncel bolume komık ılgınc resımlere yada herteldenede acabılıo ama bu konuda chamura daa fazla yetkı verılebılmelı...oturulup dusunulmesı bı konu olabılır bence yetkılıler en yakın zamanda cevap vereceklerdır..

Kapatılmalımı kapatılmamalımı bilmiyorum ama hackhell de siyaset bölümü acılmadan önce oy vermeyi düşünmüyordum bazılari bu senin görevin nie gitmicektin diebilrde bizim sectigimiz adamlar sanki hergün meclise mi gidiyor bu fikrimdi ama
Forumda bazı yazıları okudum bazı kişileri dinledim ve ondan sonra gidip kendimi yazdırdım ve oy kullanacagım
Sırf bazılarına inat olsun diye oy verecegim başka bi sebebi yok

Ama kaldırılsa güzel olabilir çünkü o bölümdeki moda cok agır yük düşüyor

neccko' Alıntı:
Ama kaldırılsa güzel olabilir çünkü o bölümdeki moda cok agır yük düşüyor
afedersiniz eşeğe yükü ağır geLmezmiş çaLışsınLar efemm..
siyasi LiderLer gibi geLene kadar neLer neLer vaat etti özeLLikLe chamur bey:durdurun

şaka bi yana bence en zor böLüm siyaset,ondan sonra da spor :D
çünkü kimse karşı tarafına hakLı oLabiLeceğini düşünmüyor..
bence kaLdırıLmamaLı cezaLar sıkLaştırıLmaLı..

özelliklede o bölüm modlarının her tarafa eşit mesafede olması beklenir öylede olması gerekir.Bunun tersini yapmışsa yanlış yapıyor taraflı davranıyor demektir.
Konuya gelmek gerekirse bence pire için yorganı yakmak yerine yorgana zarar vermeden pireyi bulmak lazım.Ha burada pire nerede veya pire kim bilmiyorum
bi sıkıntımız olabilir bölüm moduylada olabilir başka birisiylede olabilir
gidip bu sıkıntımızı o kimseyle konuşup çözüm yolları arayarak gidermeye çalışmak daha doğru olur gibime geliyor.O konuşmadan da hiçbir sonuç alınamamışsa diğer yönetici ve üst düzey yöneticilerle irtibata geçilebilir.....tabi bu öne sürdüğün tezleri kanıtlamak kaydıyla son zamanlarda çok sık hackhelle giremediğim için ortam hakkında bilgim yok ne var ne yok bilmiyorum açıkçası o yüzden şikayetçi olduğun durumları daha somut ifade edebilmek adına link belirtmen daha güzel olurdu gibime geliyor.
ama dediğim gibi bence kaldırılması yerine konuşarak bölümle ilgili sıkıntıları giderip hackhell i her kesime hitap eden bir forum olarak bırakmak hackhell için en doğrusu olacaktır.

herkese iyi forumlar........... =)

Seçimler yaklaştıkça daha sıcak tartışmalar çıkacak gibi.
o yüzden kapatılması daha ii olur diye düşünüyorum.
Bu konuyu gündeme getirdiğin için ayrıca teşekkürler.

Contract Killer yazdıklarına karşı bi cevap yazmıycam çünki herhangi bir somut örnek vermemişsin..
nasıl ki sen herhangi bir kaynak gösterilmeden onlarca karalama konusu açılıyor demişsin siyaset ve politika bölümünde akp (malum parti) için,aynısını şu anda sen yapmaktasın..ben yazdığın mesajda herhangi bir konu veya mesaj göremedim fikirlerini destekleyen..

ayrıca hiçbir dayanağı olmayan,tamamen karalama amaçlı konular demişsin bu tip konuları şikayet başlığına yazdın veya bana pm attında bu konudaki iddialar gerçek dışıdır diye ben gerekeni yapmadım mı.?
örnek vermek gerekirse K£ĿWΪNAТǾЯ nickli üye bu tip bir konu konu hakkında bu konudaki iddalar gerçek dışıdır diye bir pm atmıştı..konuyu araştırdık ve dediklerinde haklı çıkınca konuyu kapatmıştım yanlış hatırlamıyorsam..

maalesef özellikle siz siyaset ve politika bölümüne uğrayan bazı üyeler gibi her konu hakkında bilgim,her konu hakkında bir fikrim olmadığı için siz üyelerden gelen tepkiler ve verdiğiniz bilgiler sonucu konuyu değerlendirebiliyoruz bazen..

son olarak günde onlarca mesaj okuyup,düzenleyen biri olarak eğer bölümün kapatılmasını istiyorsanız bu en çok benim işime gelir heralde çünki siyaset ve politika bölümü modu olduğumdan beri ne paylaşım yapabiliyorum ne de forumun diğer konularına göz atabiliyorum siz değerli her şey hakkında bilgisi olan üyelerimizin yüzünden..

ayrıca eğer ki yönetim taraflı bir moderatörlük yaptığımı düşünüyor ise görevimi hemen alabilir açıkça söylemek isterim..

bu da konuya attığım ilk ve son mesajdır..
iyi forumlar..

1- eğer şikayet siyaset bölümü içinse: Bu bölüm kalmalı.sonuçta pek birşey değişmiyor.yani herkes yazdığıyla kalıyor.
2- eğer şikayet forum yönetici içinse ben Chamur'un yeterince tarafsız olduğuna inanıyorum .
3-Bu bölümden siyasi gündemi de takip edebiliyorum bazen eğlenceli de oluyor.....
4-22 Temmuz a kadar dayanın , ondan sonra herkes yelkenleri suya indirir. Hatta amcası teyzesi herhangi bir partiden aday olanlar veya herhangi bir partinin yönetiminde, gençlik kollarında olanlar 22 temmuzdan sonra bu forumda işi bittiği için bir dahaki seçimlere kadar konu filan açmayacaktır. ne de olsa bedava reklam yapıyor. ben buraya açılan hiçbir konudan olumlu veya olumsuz etkilenmem , etkilenen varsa zaten o da oy kullanacak yaşta değildir... bırakın etkilensin....

|ChaMuR| arkadasımız elinden geldiğince objektif olmaya çalısıyor bence.

Benden -1 neden mi ?
Bir parti eleştiriliyor diye bir bölümün kapanması taraftarı değilim .
( açık açık yazalım akp diye)

akp eleştirilir , chp , mhp vs parti önemli değil .
Saygı çerçevesinde herkes her partiyi eleştirebilir .
Ama eleştirilen partiye yönlendirilen kaynaklar doğrultusunda sizde kaynak gösterip o tezleri çürütebilirsiniz .

birisi başlık açıyor akp bunları bunları yaptı diye .
o partiyi destekleyenler çıkıyor .

'' çamur atma '' , '' sonuna kadar akp '' , '' oyum akp'ye '' gibi saçma sapan yorumlar yazıyor .

Bunlar aklı selim kişilerin vereceği cevaplar değil . Elinde karşı tezin varsa savunursun .
Böyle saçma sapan cevaplar verdiğin zaman ben o insanın siyasi bilgisinden şüphe duyarım .
Sana konuda kime oyun gibi birşey sorulmuyorki .
İstediğin partiye at oyunu git . Sen konuya yorum yaz .
Sırf akp'yi desteklicem diye neden kendini ..... yerine koyuyorsun .
( istediğinizi algılayın . . yerleri )
burda herkes tezlerini savunacakki demokratik biçimde herkes birşeyleri paylaşabilsin .
Birşeyleri tartışabilsin .

Bazılarıda klon üye alıp daha ilk mesajında konuyu bulabiliyor .
Onlarda kendileri normal nikiyle yazamıyorki o klon nickle yazıyor .

Ban konularına gelince . Chamur sonuna kadar tarafsızdır .
Bende bir edepsiz yüzüne rebel'den uyarı aldım .
Olabilir . Kural kuraldır .
Şahsıma karşı kaçkere hakaretler yazdılar . Başlıklarda özelde orda burda .
Ne yapalım şimdi birkaç kişi yüzünden forumumu bırakalım .
Ben onlar yokkende burdaydım .

Bu kadar açıklama yeter bence .

Siyaset bölümüne belki birşeyleri daha farklı bakış açılarıyla anlatabilirim , belki insanların görüş açısı değişir , uzlaştırmacı olabilirim diye fikirlerimi yazıyordum.
Ama o kadar acaip tepkilerle ve yorumlarla karşılaştım ki, dayanamadım bir gün bir tanesine cevap verdim.
Yazar yazmaz direkt Chamur kardeşimden uyarı geldi. Ve o gün bir karar aldım.
Artık o bölümü okumuyorum ve herhangi bir yorum yazmıyorum. Dolayısıyla canım da sıkılmıyor.
Çünkü takım tutar gibi parti tutan adamlara da laf anlatmanın mümkün olmadığını düşünüyorum.
Keşke sizler de Chamur kadar tarafsız olabilseniz...

Camur adlı yöneticinin tarafsız olduğunu idda edenler ancak aynı siyasi fikirde olanlardır. Camur arkadaşım hiç kusura bakma tarafsız değilsin. Üzülerek söylüyorumki değilsin keşke olsaydın senin siyasi fikrine son derece zıt olan ülkücü düşünce ve buna bağlı olarak bbp ile ilgili açılan konulara alerji besledin bilhassa forumdan banlanan ve banlanma sebebi senin tarafsızlığını yargılayan "türk ocağı" adlı üyenin açtığı konuları veya yaptığı yorumları nasıl ustaca gizlediğini başka yerlere kaydırma, konuyu kapatma alakasız yerlere gönderme gibi metodları uyguladığını tespit edip üzüldük keşke böyle yapmasaydın.
Aşağıdaki linkte konu başlığını propoganda sayarak kapatıyorsun ama bu bölüm zaten partinizi savunacağınız bir bölüm değilmidir?
http://www.hackhell.com/showthread.php?p=1736416#post1736416
Aşağıdaki konu ise genelkurmay bildirisi gibi önemli bir mevzuda, milletinin yanında olduğunu beyan eden bbp nin bildirisini konu başlığı yapan arkadaşın yazısını genelkurmay bildirisi haberinin içine atarak pasifize edilmesini sağladın.
http://www.hackhell.com/showthread.php?p=1729481#post1729481
Gene aşşağıda başka konu içerisinde konu başlığını yoketme hareketi.
http://www.hackhell.com/showthread.php?p=1694322#post1694322
Siyasete bu ülkede damgasını vurmuş necip fazılın gençliğe hitabesi her teldene layık görülür.
http://www.hackhell.com/showthread.php?p=1688021#post1688021

Sözün özü camur kardeşim bunu yapıyorsun müsade et herkes belli kurallara riayet edecek şekilde fikrini belirtsin. Ha bu arada ben türk ocağının klonu falan değilim, ama kendisi arkadaşım olur.
Birde siyaset bölümündeki tek mesaj kuralı çok saçma geliyor bana adam gibi tartıştıktan sonra buna gerek yokki forumun bir özelliği kalmıyor.
Bu arada camur kardeşim eğer yanılıyorsam affola ama burdan böyle görünüyor.

Hiç Kimse tarafsızlıktan bahsetmesin.bölüm yöneticileri ile aynı fikirleri savunanların tarafsız demesi kadarda normal bişey yok. Çünkü rahatlarının bozulmasını istemezler.
Kesinlikle taraflı tutumlar söz konusu. Bölümde zaten tarafsızlık ve adalet tam olarak sağlanabilmesi için hem sağ hemde sol görüşten yönetici olması lazımdı. ama durum öyle değil 2 yöneticide sol görüşlü hal böyle olunca ellerinden geldiğince karşı tarafın sesini kısmaya çalışıyorlar.

Aynı yanlışlıklarda farklı tutumlar sergileniyor kimi kullanıcıyı uyarmakla yetinirken, karşıfikirde olan birinin daha çabuk ceza alınması sağlanıyor.
veya kendi fikirlerine karşı kaynaksız bir yazı yazıldığı zaman en fazla yarımsaat içinde konu kapanırken diğer konu 2 gün asılı kaldıktan sonra bizahmet fark ediliyor kaynaksız bir karalama olduğu ve kapatılıyor.

mesela verdiğim linkte [ http://www.hackhell.com/showpost.php?p=1864199&postcount=5 ] fletch isimli şahıs kendinden önceki yorum yapanlara dikkat çekmek için şaklabanlık yapmakla itham ediyor ki o yorum yapanların içinde bende varım ama ne hikmetse yönetici arkadaş sadece msj ı editlemekle yetiniyor hiç bir cezai işlem yapılmıyor. İşin diğer garip tarafı bu şahısa ben cvp yazamıyorum neden? Çünkü 2. msj ı yazmak yasak.Hal böyle olunca adamın ettiği hakaret yanına kar kalıyor sadece 1 gün sonra msj ı editleniyor ve konu öylece hallolmuş oluyor.adalet ve tarafsızlık anlayışı bu mu şimdi ?
[ http://www.hackhell.com/showpost.php?p=1675448&postcount=19]
Bu tutumlar insanın aklına acaba yönetici kankası yada "orti" si olunca böyle mi oluyor sorusunu getirtiyor.

konuya tekrar mesaj yazmayacağım dedim fakat bir insan eğer kendisine haksız yere bir eleştiri yapılıyor ise dayanamıyor..asla konuyu ikili bir tartışmaya çevirmeye niyetim fakat hakknızda söylenenler gerçeği yansıtmıyor ise bunlara kayıtsız kalamıyorsunuz..

öncelikle verdiğin linkleri tek tek ele almak istiyorum..

alperenccc' Alıntı:
Aşağıdaki linkte konu başlığını propoganda sayarak kapatıyorsun ama bu bölüm zaten partinizi savunacağınız bir bölüm değilmidir?
http://www.hackhell.com/showthread.php?p=1736416#post1736416

linkteki konu..

binburak' Alıntı:
Neden Büyük Birlik Partisi?

Türkiye; essiz tarihi, cografi, stratejik ve kültürel imkanlariyla dünyada sözü dinlenen bir güç, bir dünya gücü olabilecek bir ülke...

Türkiye, yetismis insan gücü, binlerce yillik devlet gelenegiyle bölgesinde baris ve istikrarin, adalet ve refahin teminati olabilecek bir ülke...

Türk Milleti, bir dünya imparatorlugunun devami olmanin verdigi tecrübe ve özgüvenle çagdas demokrasiyi bütün kural ve kurumlariyla yasayabilecek ve yasatabilecek bir millet...

Ne var ki, bu mazlum millet, bu aziz vatan, iki yüz yildir beceriksiz, bilgisiz ve basiretsiz yönetimler yüzünden, bugün bu avantaj ve potansiyellerinin hiçbirini kullanabilecek durumda degil...

Özellikle son yillarda bu beceriksiz, bilgisiz, basiretsiz ve dirayetsiz yöneticiler elinde Türkiye, tarihinde hiç olmadigi kadar iç ve dis talana, vurguna, soyguna, itibarsizliga, acze maruz birakilmis perisan bir ülke görünümünde...

Millet çaresizlik, yoksulluk ve daha da önemlisi ümitsizlik içinde...

Ekonomi IMF'nin, Dünya Bankasi'nin, uluslararasi finans güçlerinin, kara para aklayicilarinin, kriz simsarlarinin ve bunlarin yerli isbirlikçilerinin cirit attiklari bir yangin yerine çevrilmis...

Iç politika, kifayetsiz muhterislerin kayikçi kavgalariyla, devletle milleti karsi karsiya getiren dar kafali yöneticilerin gerilim politikalariyla tikanmis kilitlenmis...

Dis politikada, Türkiye'yi ekonomik olarak köseye sikistiranlar, asirlik hülyalarini gerçeklestirmek için karanlik senaryolarini sahnelemekte...

Kibris'tan Kerkük'e, Filistin'den Çeçenistan'a, Kosova 'dan Afganistan'a kadar Türk ve Islam dünyasinin bütün mazlumlari gözlerini Türkiye'ye dikmis, Ankara'dan yükselecek kararli bir söz, bir isaret, bir irade beyani bekliyor...

Ankara susuyor...
Ankara , "IMF Türkiye'yi bizim için satin aldi" diyen simarik ve küstah beynelmilel güçlerin ve onlarin yerli isbirlikçilerinin kusatmasi altinda...

Millet, yoksulluk ve sefaletin pençesinde gününü kurtarma pesinde...

Ama bu yoksul millet, bu mazlum millet, her seye ragmen, tarihin ve cografyanin kendisine yükledigi büyük misyonu milli vicdanin derinliklerinde hala yasatiyor ve elindeki yarim ekmegi de insanlik için, baris için, adalet için, Allah rizasi için kendisine uzanan ellerle paylasmaya hazir...
Gelir dagilimi tam da Rahmetli Üstad Necip Fazil'in dedigi gibi:

Allah'in on pulunu bekleye dursun on kul,
Bir kisiye tam dokuz, dokuz kisiye bir pul.
Bu taksimi kurt yapmaz, kuzulara sah olsa,
Yasasin kefenimin kefili karaborsa...

Allah'in on pulunu hakça, kardesçe bölüsmesi gereken milyonlar Ankara'dan yükselecek kararli bir söz, bir isaret, bir irade beyani bekliyor...
Ankara susuyor...

Ankara Türkiye'yi soyup sogana çeviren uluslararasi finans güçlerinin ve onlarin yerli isbirlikçilerinin isgali altinda...

Bu böyle gitmez...
Bu böyle gitmeyecek...
Türk Milleti bu oyunu bozacak.
Türk Milleti bu kusatmayi yaracak.
Türk Milleti Türkiye'yi teslim etmeyecek.
Türk Milleti son ümidine güveniyor. Türk Milleti, Büyük Birlik Partisi'ne güveniyor.

Büyük Birlik Partisi bu mazlum milletin, bu asil milletin bükülmez bilegi, yeni tarihi hamlesidir.

Büyük Birlik Partisi; bu ülkeyi IMF kapilarinda, Dünya Bankasi koridorlarinda, Avrupa Birligi kulislerinde itilip kakilan bir üçüncü dünya ülkesi durumuna düsürenlerden hesap soracak...

Büyük Birlik Partisi, uluslararasi finans güçleriyle elbirligi edip bu ülkeyi soyanlardan hesap soracak...

Büyük Birlik Partisi milletle devleti karsi karsiya getirenlerden, milleti devlete küstürenlerden hesap soracak...

Türk Milleti emin olsun ki; Büyük Birlik Partisi devri sabik yaratacaktir.

Büyük Birlik Partisi yetimin hakkini yiyenlerden, devlet malini yagmalayanlardan, yetkilerini kötüye kullananlardan, vazifesini ihmal edenlerden hesap soracak...

Büyük Birlik Partisi, Türkiye'yi yeniden hür, müreffeh, karni tok, sirti pek, dünyada sözü dinlenen, mazlumlarin koruyucusu, zalimlerin korkulu rüyasi yapacak; Türkiye'yi tarihiyle ve cografyasiyla bulusturacak tarihi hamlenin adidir.

Büyük Birlik, Türkiye'nin rövansidir.
Büyük Birlik, derin tarihin, derin milletin çeliklesmis iradesidir.
Büyük Birlik, muhtesem bir geçmisi daha muhtesem bir gelecege baglayacak köprüdür.
Büyük Birlik Türk Milleti'nin yarinidir.
Büyük Birlik Türkiye'dir...

İŞTE;

Biz, geçmisi saibesiz, alni açik olanlarin kurdugu bir partiyiz.
Biz, Büyük Birlik Partisi olarak, ülkemiz için çözüm projeleri üretmek noktasinda yogunlasiyoruz.

Biz, Türkiye sevdalisiyiz…
Biz, “ Tek ülke, tek bayrak, tek millet ” sloganinin gerçek sahibi ve takipçisiyiz…
Biz, kendi çikarlari için siyaset yapanlardan çok *********.
Biz, gerçek birer vatanseveriz.
Yüreklerimiz vatan askiyla çarpiyor.
Biz, inançli vatanseverler topluluguyuz.
Bizim alt ve üst kimliklerimiz yok!
Biz, Türk Milletiyiz!
Biz, “ Büyük Birlik'iz ”
Birlikten yanayiz…
“ Vatan Bölünmez ” diyoruz.

SENDE ;

Savunduğumuz değerler Türkiye'nin geleceğidir, Geleceğine sahip çık... Bize katıl: Hareketin en alttan en tepesine kadar yerini al.

ŞİMDİ BİRLİK ZAMANI

Bölüm Kuralı :
# Burası hiç bir siyasi görüşün,siyasi partinin,siyaset adamının propaganda yeri değildir.

bu konu için yorum bile yazmıyorum kural gayet açık ve net..sadece parti propagandası yapmak amacıyla açılmış bir konu..ayrıca kırmızı ile açıkça belirttiğim yere dikkat ederseniz zaten bu şekilde düşünen birinin çünki son 200 yıl farkındaysanız kurtuluş savaşımızdan tutunda Atatürk'ün başta olduğu dönemi de kapsamaktadır,bu sebep bile konuyu kapamam için yeterlidir kanımca..Hackhell hiçbir siyasi partinin propaganda alanı olmayacaktır ki eğer böyle bir kural koymasaydık günde onlarca klon üyeyle burayı savunduğunuz partinin sitesinden bile daha çekici hale getirebilirm..
bu sebeple konu kapatılmıştır..
sanırım bu konuda bir sorun yok..çünki kural gayet açık ve nettir..

gelelim ikinci konuya..

alperenccc' Alıntı:
Aşağıdaki konu ise genelkurmay bildirisi gibi önemli bir mevzuda, milletinin yanında olduğunu beyan eden bbp nin bildirisini konu başlığı yapan arkadaşın yazısını genelkurmay bildirisi haberinin içine atarak pasifize edilmesini sağladın.
http://www.hackhell.com/showthread.php?p=1729481#post1729481

Kural :

# Aynı olayın devamı niteliğindeki konuları,aynı olayla ilgili yorum içeren konu ve haberleri aynı konu altından bizimle paylaşınız.Bu tip konular için ayrı başlık açmayınız.

burdada kural açık ve net zannımca..anlamamak için baya bi çaba sarfetmek gerekir heralde ..
bir örnekle daha da açayım..
misal c.başkanlığı seçimi..
eğer senin dediğin gibi olsaydı bak neler yapılabilinir bölümde..
c.başkanı adayları için bir konu..
seçim günü için bir konu..
1. tur oylama için bir konu..
2. tur oylama için bir konu..
chp'nin anayasa mahkemesine gitmesi için bir konu..
anayasa mahkemesinin kararı için bir konu..
bunun üzerine partilerin yorumları için bir konu..
vs....vs....
diye uzayıp gider bu liste ne olur forum onlarca gereksiz konu içerir..
haksızmıyım..galiba bu konuda da haklıyım..
geçelim diğerine..

alperenccc' Alıntı:
Gene aşşağıda başka konu içerisinde konu başlığını yoketme hareketi.
http://www.hackhell.com/showthread.php?p=1694322#post1694322

yine üstteki verdiğim kurala dayanarak birleştirdiğim bir diğer konu..
kanımca üstteki örnek ve açıklama yeterli olmuştur..
başka birşey yazma gereği duymuyorum..

gelelim sonuncu konuya..

alperenccc' Alıntı:
Siyasete bu ülkede damgasını vurmuş necip fazılın gençliğe hitabesi her teldene layık görülür.
http://www.hackhell.com/showthread.php?p=1688021#post1688021

Konuyu burda vermek istiyorum..

türk ocağı' Alıntı:
Bir gençlik, bir gençlik, bir gençlik...
"Zaman bendedir ve mekân bana emanettir!" şuurunda bir gençlik...
Devlet ve milletinin yedi asırlık hayatında dört devre...
Birincisi iki buçuk asır... Aşk, vecd, fetih ve hakimiyet...
İkincisi üç asır... Kaba softa ve ham yobaz elinde sefalet ve hezimet...
Üçüncüsü bir asır... Allahın, Kur'an'ında "belhümadal - hayvandan aşağı" dediği cüce taklitçilere ve batı dünyasına esaret... Ya dördüncüsü ?...
Son yarım asır!.. İşgal ordularının bile yapamayacağı bir cinayetle, madde plânında kurtarıldıktan sonra ruh plânında ebedi helake mahkumiyet...
İşte tarihinde böyle dört devre bulunduğunu gören... Bunları, yükseltici aşk, süründürücü satıhçılık, çürütücü taklitçilik ve öldürücü küfür diye yaftalayan ve şimdi, evet şimdi...
Beşinci devrenin kapısı önünde nur infilakı yeni bir şafak fışkırışını gözleyen bir gençlik...
Gökleri çökertecek ve son moda kurbağa diliyle bütün "dikey"leri "yatay" hale getirecek bir çığlık kopararak "mukaddes emaneti ne yaptınız?" diye meydan yerine çıkacağı günü kollayan bir gençlik...
Dininin, dilinin beyninin, ilminin, ırzının,evinin, kininin, kalbinin dâvacısı bir gençlik...
Halka değil, Hakka inanan, meclisinin duvarında "Hakimiyet Hakkındır" düsturuna hasret çeken, gerçek adâleti bu inanışta bulan ve halis hürriyeti Hakka kölelikte bilen bir gençlik...
Emekçiye "Benim sana acıdığım ve seni koruduğum kadar sen kendine acıyamaz, kendini koruyamazsın.! Ama sen de, zulüm gördüğün iddiasıyla, kendi kendine hakkı ezmekte ve en zalim patronlardan daha zalim istismarcılara yakanı kaptırmakta başı boş bırakılamazsın!" diyecek...
Kapitaliste ise "Allah buyruğunu ve Resul emrini kalbinin ve kasanın kapısına kazımadıkça serbest nefes bile alamazsın!" ihtarını edecek...Kökü ezelde ve dalı ebedde bir sistemin, aşkına, vecdine, diyalektiğine, estetiğine, irfanına, idrâkine sahip bir gençlik...
Bir buçuk asırdır türlü buhranlar içinde yanıp kavrulan ve bunca keşfine rağmen başını yarasalar gibi taştan taşa çalarak kurtuluşunu arayan batı adamının bulamadığı, Türk'ün de yine bir buçuk asırdır işte bu hasta batı adamında bulduğunu sandığı şeyi, o mübarek oluş sırrını, her sistem ve mezhebe ortada ne kadar illet varsa devasının ve ne kadar cennet hayâli varsa hakikatinin, İslâmda olduğunu gösterecek ve bu tavırla yurduna, İslâm âlemine ve bütün insanlığa model teşkil edecek bir gençlik...
"Kim var?" diye seslenilince, sağına ve soluna bakmadan fert fert "ben varım!" cevabını verici, her ferdi "benim olmadığım yerde kimse yoktur!" fikrini besleyici bir dâva ahlakına kaynak bir gençlik...
Can taşıma liyakatini, canların canı uğrunda can vermeyi cana minnetsayacak kadar gözü kara ve o nispette usule, stratejiye uygun bir gençlik...
Büyük bir tasavvuf adamının benzetişiyle zifiri karanlıkta, ak sütün içindeki ak kılı farkedecek kadar gözü keskin; ve gerçek kahramanlık mâdeniyle sahtesini ayırdetmekte kuyumcu ustası bir gençlik...
Bugün komik üniversitesi, hokkabaz profesörü, yalancı ders kitabı, demagog politikacısı, çıkartma kâğıdı şehri, muzahrafat kanalı sokağı, takma diş fabrikası, fuhuş albümü gazetesi, mümin zindanı mâbedi, temeli yıkık ailesi, hasılı kendisini yetiştirecek bütün cemiyet müesseselerinden aldığı zehirli tesiri üzerinden atabilecek, kendi öz talim ve terbiyesine memur vasıtalara kadar nefsini koruyabilecek, destanlık bir meydan savaşı içinde ve bu savaşı mutlaka kazanmakla vazifeli bir gençlik...
Annesi, babası, ninesi ve dedesi de içinde olsa, gelmiş ve geçmiş bütün eski mümin nesillerden hiçbirini beğenmeyecek, onlara "siz güneşi ceplerinizde kaybetmiş marka müslümanlarısınız! Gerçek müslüman olsaydınız bu hallerden hiçbiri başımıza gelmezdi!" diyecek ve gerçek müslümanlığın "nasıl" ını ve "ne idüğü" nü her haliyle gösterecek bir gençlik...
Tek cümleyle, Allahın, kâinatı yüzü suyu ,hürmetine yarattığı Sevgilisinin fezâyı bütün yıldızlariyle manto gibi saran mukaddes eteğine tutunacak, ve O'ndan başka hiçbir tutanak, dayanak, sığınak tanımayacak ve O'nun düşmanlarını ancak kubur farelerine lâyık bir muameleye tâbi tutacak bir gençlik...
İşte bu gençliği, bu gençliğin ilk filizlerini karşımda görüyorum. Şekillenmesi, billurlaşması için 30 küsur yıldır, devrimbazlık kodamanların viski çektiği kamış borularla kalemime ciğerîmden kan çekerek yırtındığım, paralandığım ve zindanlarda süründüğüm bu gençlik karşısında, uykusuz, susuz, ekmeksiz, başımı secdeye mıhlayıp bir ömür Allaha hamd etme makamındayım. Genç adam! Bundan böyle senden beklediğim şudur: Tabutumu öz ellerinle musalla taşına koyarken, Anadolu kıtası büyüklüğündeki dâva taşını da gediğine koymayı unutma ve bunu tek vasiyetim bil!

Allahın selâmı üzerine olsun...

Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes!
Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..

Necip Fazıl Kısakürek

Metni okuduysanız kararı siz verin..
ayrıca her telden bölümü de hackhell'in bölümlerinden biridir..
siyaset ve politika bölümü hackhell'de yer alıyorda her telden bölümü mynet'in mi bir parçası ?
neyse arkadaşım..
sana iyi forumlar dilerim..

Son söz :

bende sizler gibi bir insanım..duygularım,düşüncelerim,fikirlerim var..
ben de sizler gibi hayata bir pencereden bakıyorum farkımız sizin pencerinizin camlarının rengiyle benimkiler farklı..bu sebeple ki yaptığım bazı şeyler size yanlış gelebilir,benimle aynı renkte pencereyi paylaşanlar için doğru olabilir..
ama ben emin ol burda,siyaset ve politika bölümünde elimden geldiğince tarafsız olmaya çalışıyorum..
becerebiliyorum veya beceremiyorum bunun kararını elbette sizler vereceksiniz..fakat böyle bir karar werirken sizlerde o camlardan uzak durun lütfen..
şunu da belirtmek isterim elbetteki bu zamana kadar yanlışlar yapmışımdır,bazen duygu ve fikirlerim doğrultusunda kararlar vermişimdir kesinlikle buna 'hayır' demiyorum ama unutmayın ki ben hackhell'in bir botu değil sizler gibi bir bireyim..
saygılarımla..

Bolumun ıcınde olmadan ve chamurla benım ozel mesaj kutularımız ıncelenmeden nasıl boyle bı karara varabılıyosunuz anlayamıyorum.Cunku gunde kac kısıye ozel mesaj atıyoruz(onlıne olup ınceledıgım zaman), kac kısının mesajını sılıyoruz vs bılmıyosunuz tahmınde edemezsınız.

Sız normal uyeler ve dıger bolum modları sılınen mesajları bıle goremıyosunuz ne yazıkkı ve her mesajınız sılındıgınde sadece benımkısı sılınmıs demekle yetınıyosunuz bana gore.

Ayrıca zamanında lısteler halınde uyarı alan uyelerı not edıp bırbırımızden haberlı bı sekılde yonetımdekı smodlara bıldırerek verıyoduk ban cezaları ıcın.Sımdı tum smodlarda sol goruslu - sag goruslu ondan banlandım dıyede bı ayrım yapmazsınız umarım =)

Ayrıca chamurun tamamen tarafsız oldugunu cok ıyı bılıyorum ve sonuna kadarda arkasındayım.Yukarda mesaj yazan uyelerın zaten tamamına yakını sabıkalı =) Sızlerın sıyaset bolumune ne ıcın geldıgınızıde cok ıyı bılıyorum ;)

LaNgHaWiL' Alıntı:
Hiç Kimse tarafsızlıktan bahsetmesin.bölüm yöneticileri ile aynı fikirleri savunanların tarafsız demesi kadarda normal bişey yok. Çünkü rahatlarının bozulmasını istemezler.
Kesinlikle taraflı tutumlar söz konusu. Bölümde zaten tarafsızlık ve adalet tam olarak sağlanabilmesi için hem sağ hemde sol görüşten yönetici olması lazımdı. ama durum öyle değil 2 yöneticide sol görüşlü hal böyle olunca ellerinden geldiğince karşı tarafın sesini kısmaya çalışıyorlar.

Aynı yanlışlıklarda farklı tutumlar sergileniyor kimi kullanıcıyı uyarmakla yetinirken, karşıfikirde olan birinin daha çabuk ceza alınması sağlanıyor.
veya kendi fikirlerine karşı kaynaksız bir yazı yazıldığı zaman en fazla yarımsaat içinde konu kapanırken diğer konu 2 gün asılı kaldıktan sonra bizahmet fark ediliyor kaynaksız bir karalama olduğu ve kapatılıyor.

mesela verdiğim linkte [ http://www.hackhell.com/showpost.php?p=1864199&postcount=5 ] fletch isimli şahıs kendinden önceki yorum yapanlara dikkat çekmek için şaklabanlık yapmakla itham ediyor ki o yorum yapanların içinde bende varım ama ne hikmetse yönetici arkadaş sadece msj ı editlemekle yetiniyor hiç bir cezai işlem yapılmıyor. İşin diğer garip tarafı bu şahısa ben cvp yazamıyorum neden? Çünkü 2. msj ı yazmak yasak.Hal böyle olunca adamın ettiği hakaret yanına kar kalıyor sadece 1 gün sonra msj ı editleniyor ve konu öylece hallolmuş oluyor.adalet ve tarafsızlık anlayışı bu mu şimdi ?
[ http://www.hackhell.com/showpost.php?p=1675448&postcount=19]
Bu tutumlar insanın aklına acaba yönetici kankası yada "orti" si olunca böyle mi oluyor sorusunu getirtiyor.

Hıı unutmadan sunuda gecemıcem fletchın mesajını edıtlemıstım dogrudurda sızlerın mesajlarını hıc edıtlemedımmı?

Hangınız dıyebılır kı hıc uyarı almadan, mesajım edıtlenmeden veya 3-5 mesajım dogrultusunda degılde sadece tek bı mesajımda banlandım? (des sen ıstısnasın ama kural oku olm sende :D )

Ayrıca bızımde ozel hayatımız var tabı,dıyorsun kı 1 gun sonra edıtlendı ama hatırladıgım kadatıyla o kadar bı sure olmamstı herhalde, zaten olsada bı sorun teskıl etmez 2 mod gunde kac kısının mesajını hıc atlamadan tamamını okuyoruz say say bıtmez :S

Bu bolum neden acıldı yorum yapanlarınızdan veya bırbırıne tesekkur edenlerınızden hangısının bu konu hakkında bı fıkrı veya bıldıgı var?

Sıyaset yasaktı kı zamaından ama guncelde yapılıyodu denılebılrı.Buna karsılık olarak yenı bı bolum acılması kararlastırıldı bagımsız sartlar oyle gerektırdı =)

Sımdı sıyasetı kapatırız manken haberımı okumaya gelıcez buraya dıyen arkadaslarda olucaktır, cunku varlar
Okulda yasak sokakta yasak orda yasak burda yasak =) benı baglamaz bu talep meselesıdır bolum acılır, kapanır ama 1 kısı ıstedı dıye kapanırsa bılemem.

Ben tamamen objektıf yaklastıgıma ınanıyorum chamurla bereber.Mod gelsınmı bolume gelırse ıyı olur 3. mod - hatta 4. mod yuk hafıfler.

Hersey gun gıbı ortada taraflı oldugumu ıspatlıyacak olan varsa buyursun gelsın cın olmadan adam carpmaya kalkmayın.Hergun en az 10 klon uye gelıyo oraya ıclerınde ıcınızden olanlarda vardır.

Hea ama benım sıyası kısısel yorumlarım sıze ters geldıyse bılemem, gorusumle gorevımı karıstırmamaya dıkkat edıyorum.Herseye ragmen ıstenılırse bırakadabılırım daha ısteklı arkadaslar goruyorum ıclerınızden =)

Son olarak belırtmeden gecemıcem bu forumda sıyaset yapmakla omrunu gecırmıs ınsanların bunu yasaklamaya calısmasına anlam veremıyorum =)

Yorum HH uyelerının :D

Ben hakaret eden birinin neden ceza almadığını soruyorum pm den atılan uyarı bana ettiği hakaretin cezası olamaz. madem eşitlik var ceza almasını sağlamalıydınız.

rebel chamur sizi gömecem o bölüme o kadar diyorum saygıalrımla :]

ha bu arada ankete hayır oyumu verdim
ve görüşün saçma olduğunu belirtiyorum (kendi adıma)

Geri