Siyaset Bölümü

react0r' Alıntı:
birazdan bölümde temizlik yapacagım
özellikle parti reklamı yapan arkadaslara elveda diyeceğiz

parti reklamı yapanları uzaklaştıracaksanız bölümün hiç bir anlamı kalmaz. adı üstünde siyaset

herkes kendi görüşünün reklamını yapacak tabi. yada karşı görüşü kötüleyecek.Siyaset bu ;

bunu gerektirir zaten..Bunlar yapılırken hakaret v.s sözler olmamalı tabi.

mod olacak kişide tarafsız ve siyasetle ilgilenmeyen birisi olursa daha iyi olur.

Ben Aday Olmak Istıyorum Oranın Yükünü Kaldırabılıcegıme İnanıyorum

bende aday olucam beraber olalım aday senle ; )

walla ben onu bunu bilmem, oraya mod olana ALLAH yardım etsin....

jackal'ın yorumuda tam yerinde olmuş...

bende aynı şeyleri düşünüyorum...

Süper Bir fikir..Millet birbirine giriyor orda..Bi mod gerekiyor

ќαcαη αѕiќ' Alıntı:
Sen aday olma genclerin Önünü ac :D

ispik de kırk yaşında zaten

orayı kaldırabilecek modluk tecrübesi olan ve bayadır güncelin modu olan ispik den başkası olamaz bence

pointır' Alıntı:
ispik de kırk yaşında zaten

orayı kaldırabilecek modluk tecrübesi olan ve bayadır güncelin modu olan ispik den başkası olamaz bence

Kisileri tanımadan yorum yapman yanlıs bır sey

Orada Modluk yapabılecek bir den fazla mod arkadasımız var

nedir bunu bir prosedürü vardır mod lar bunu uygular admın yada sp ler duyuru yazar su konularla ılgılı baslık acmak yasaktır su konulara degınmeyın derler mod lar bu kuralların gıdısatını uygular duzene sokar dıelım orada teror le ılgılı konu acmak yasak oranın modusun gıdıcen Locked atıcan konuya olucak bıtıcek sımdı bunun YAsla Tecrube Ile Ne alakası var??????

ќαcαη αѕiќ' Alıntı:
Kisileri tanımadan yorum yapman yanlıs bır sey

Orada Modluk yapabılecek bir den fazla mod arkadasımız var

nedir bunu bir prosedürü vardır mod lar bunu uygular admın yada sp ler duyuru yazar su konularla ılgılı baslık acmak yasaktır su konulara degınmeyın derler mod lar bu kuralların gıdısatını uygular duzene sokar dıelım orada teror le ılgılı konu acmak yasak oranın modusun gıdıcen Locked atıcan konuya olucak bıtıcek sımdı bunun YAsla Tecrube Ile Ne alakası var??????

modluk yada smodluk o kadar kolay bişe olarak görmüşünki
ne diyelim sana bol şanslar deyim

burdakı tanımım mod luk super modluk tanımı deıl her seyı yanlıs anlamak ıstıorsun

tamam Sen haklısın dııp konuyu kapatıorum cunku polemıge gırmek ıstemıom cok uzar bu konu sen Takıl kafana gore

uzatacak bişe yok

herkes kendi yorumunu yapıyor

sende kafana göre takıl

Geri