siyah beyaz bir renkmidir?

siyah beyaz renkmidir?

• evet,renktir

Kullanılan: 24 57.1%
  • hayır,değildir

Kullanılan: 16 38.1%
  • bilmem ki alala

Kullanılan: 2 4.8%

• Kullanılan toplam oy
    42
Sİyah ve Beyaz renk değiller.Bunlar lekedir.evet yanlış okumadınız beyaz bile bir lekedir.Bizim lisedeki Resim hocamız söylemişti.Bu işin fakültesini okumuş.Ondan daha iyi bilemeyiz dimi.

xendewan47' Alıntı:
Sİyah ve Beyaz renk değiller.Bunlar lekedir.evet yanlış okumadınız beyaz bile bir lekedir.Bizim lisedeki Resim hocamız söylemişti.Bu işin fakültesini okumuş.Ondan daha iyi bilemeyiz dimi.

demek öğle şimdi bunlar gerçekten renk değilmi..

eee biz bunca yıl yanlışmı telafuz ettik..

xendewan47' Alıntı:

resimciler azcık uçuk oluyor zaten yav :p o fakültesini okumuşsa biz de okulda böyle öğrendik arkadaşım "siyah ve beyaz renk değildir"

basit değil mi :p:p :)

renktir :)

siyah bir rengin en koyu,beyaz ise en açık halidir.(yani koyuluk,açıklık ilişkisi)dolayısıyla renk değildir.bilimsel bir şekilde sanırım son noktayı koydum...:)

e o zaman besıktas renksız bı takım :D :D

renktir ;)

renktir tabi arkadaşım bizi uzayın karadeliği ilgilendirmio =) biz yaşamımıza bakıorus

siz bi mağzaya girdiğinizde siyah renkli gömlek yada beyaz renkli şort falan demez misiniz ??

renktir arkadaşlar renk diilse nedir? o zaman ne sölersiniz elmamı armutmu şu mu bu mu :D renk diilse nedir :p

ya sanatsal anlamda renk kabul edilmiolar ama bence eğer görüp algılayabiliorsak bi renktir yani beyaz dediğimiz şey varsa siyah(ki metalin ruhudur savunduğumuz güçtür)varsa buna işte siyah diebiliorsak bu renktir die düşünüorum belki basit bi mantık ama kendim için geçerli bi mantık. . .

Bir şiirin bazı mısraları size birşey hatırlatacak mı acep?

Renkler hızla kirleniyordu
Birinciliği beyaz'a verdiler

Siyah'la beyaz'ın renklik hakları engellenemez
Ve kahrolsun kuru fasülyenin pilav üzerindeki emperyal baskılarııı

Paşali_suskun

kötülük olmasaydı iyiliğin anlamı kalmazdı.
onun için siyah olmasaydı beyaz bi işe yaramazdı..özellikle benim damarıma basılan bi konu.siyahın yanına beyaz koyduk biz.unutulmasın zamanında renkli tv yoktu..SİYAH BEYAZ VARDI...

fizikte siyah renksizlik beyaz ise tüm renklerin bütününü içeren renk demek.

Bu tartışma kesin futbol muhabbetiyle başlamıştır :D bencede renk değildir...

en sevdiiniz renk nedir diye sorunca çoğu insan siyah veya beyaz der herneyse bunu insanlar niye söyler, çünkü onlar renktir ve renklerin en asilleridir

siyah-beyaz bir tutkudur; adıda =BEŞİKTAŞ :D:D

Renk Degildirler Ama Renk Olarak Telaffuz Edilirler Yanilgiya Dusmeyin Arkadaslar

Renk Denen Seyler Siyahla Beyaz Arasinda Kalanlardir Aslinda

Ve Renkler Sayesinde Herseyi Farkederiz Algilariz ( Gorsel Olarak ) Dusunsenize Hersey Renksiz Olsa Hicbisey Gozle Ayirt Edilemezdi

Ama Israrla Siyah Ve Beyaz Renk Degildir Diyorum

Geri