siyah beyaz bir renkmidir?

siyah beyaz renkmidir?

• evet,renktir

Kullanılan: 24 57.1%
  • hayır,değildir

Kullanılan: 16 38.1%
  • bilmem ki alala

Kullanılan: 2 4.8%

• Kullanılan toplam oy
    42

-=C4ŠĦ=-

ΡŜίĶǾΡΛţ ЎАzãŗ
Reaction score
0
arkadaşlar az önce msnden bi arkadaş ile bu konuyu konuştum adını vermeyem : P o dio renk değildir ben diomm renktir.benim renk deme amacım şu bunlar o zaman nie renk kategorisinde yer alıo...o zaman bunlar renk değil kardeşim die çıkarın demi ama..sizin fikirleriniz neler...​

ben bir ultra aslan olarak....

en son yapılan fener-bjk derbisinden önje siyah ve beyasın bir renk olmadığı düşüncesindeydim...

ama maç oldu ve sonuç belli... intikamımıs alındı:D

şimdi bir renk olduğunu savunuom:D

hemde intikamı acı olan iyi bir renk:D

bisim kardeş renk:p

NOT ve EDİT: TABİ BU İŞİN ESPİRİ KISMI....

AMA ASLINDA BİR RENKTİRLER... RENK OLMAYAN TEKŞEY GRİDİR... ÇÜNKÜ ASLINDA ÇEVREMİZDEKİ NESNELERİN HİÇBİRİNİN BİR RENKİ YOKTUR VE HEPSİ GRİ OLARAK GÖZÜKÜRLER... AMA GÜNEŞTEN GELEN IŞINLARI GÖZÜMÜZ FARKLI BİÇİMLERDE AYIRT EDER VE BUNLARI FARKLI FARKLI GÖRÜRÜZ...

ÖRNEĞİN RENK KÖRLERİNDE BU ALGILAMA OLAYI BAZI RENKLER İÇİN İSTİSNADIR VE BU BİLİMSEL OLARAK KANITLANMIŞTIR ŞİMDİ DOSYAYI ARAMAYA BAŞLIJAM BEN BUNU BİR YERDE OKUDUM ÇÜNKÜ... MUHTEMELEN TÜBİTAĞIN YAYINLADIĞI BİLİM VE TEKNİK DERGİSİNDEYDİ... BULDUĞUM GİBİ TEKRAR EDİTLİJEM KONUYU VE ONU YAYIMLIJAM....

Hee renktir. =)

ilkokul resim öğretmenim diodu ki siyah tonunun üstüne beyaz rengi inanılmaz bi uyum sağlar ee bu kadın nie renk dio o zaman yada şölemi dicek siyah üstüne beyaz renk değil ama çok güzel olur ya yapma yaa siyah da bi renktir beyazda =)

RENKTİR FATU ABİ YA CASH DORU SÖLÜO BÖLEE ARADA:D

senin dediğinde doğru ewt renk denilen olay beta ışınlarının nesnelere çarpıp gözün siyah noktasına düştükten soraa beyinde daha raat algılanması ve seçilmesi için yapılan bir çevirimidir... bu zaten bilimsel olarak kanıtlanmış bir olay ama sanırım sen yanlış hatıylıosun renk olmayan gri ya... bende bunu okudum bi yerde hemde çok sağlam bir kaynaktan okudum.... eğer öyle olmasa aklımda kalmasdı...

siyah, diğer renkleri ham yapan * bir karadeliktir *. (atlantis, 11.04.2003 20:33)

sen shimdi bana atlantiside anlattırrsn ya nyse.. hady baqalım

yaw illa bana doc mu attrcaqsn ? dely etme beniy cash.. !! Renq deildr.. qawramlar deishmes o nedenle renq die sos edilmesi normaldir..!!

biras arashdrma yapalım pls hershei dewletten beqlememeq lasım :M

Tek Bir Renk Vardir Tüm Renkler Aslinda Beyazdir Siyah Bile

''tüm Renklerin Kaynagi Beyazdir, Sartlara Gore Beyaz Renk Değiştirir.''

Bunu Bi Fizikçiye Sorabilirsiniz Ilk Başta Sacma Gelebilir

Ama Sonucta Hepsi Renktir. Yani Ismi Renkdir

En Basit Mantik
Size Besiktasin Renklerini Solesem Siyah Ve Beyaz Dersiniz

Gelinlik Renksizmidir? BEYAZDIR.. Beyaz Renkdir.

Ya DA Siyah Bir Kopeginiz Varsa Kopegim Renksiz Demezsiniz? SIYAHTIR.. Yani Siyahta Renkdir.

VALLA ST.ANGER DOGRU SOLEMIS KAVRAMLAR DEGISMEZ O YUZDEN RENK OLARAK GECIYOR.

ANCAK TEK RENK BEYAZDIR.

valla herkez bişey söylüyo ama ben renq dir dedim:?

Geri