Sivasspor 3-0 Trabzonspor[TSL.29.hafta][Tek Başlık]

Bu sivasspor ne kadar özenti bir takımdır .. Türkiye ' de tek 61. dakika olan plakamız die yere göğe koyamadığımız 61. dakikada sevincimizi çalıp 58. dakika yapmışlar .. hadi beşiktaş kuruluş die saat 19:03 olunca bağırıyordu bu öyle bişi değil ki direk 58 de sevinmeye başlıyor..

Yakında kolbastı bizim derler :hhmanD

Haklısın dai :durdurun

Maçın Ardından

Trabzonspor’u 3-0 gibi farklı bir skorla mağlup eden Sivasspor’un teknik direktörü Bülent Uygun, “Anadolu’da yeni bir proje var” dedi.
Bülent Uygun’un karşılaşma sonrasında LİG TV’ye yaptığı açıklamalar şöyleydi:

-“ANADOLU’DA YENİ BİR PROJELENME VAR”-

Sahada 90 dakika mücadele veren, terinin son damlasını bile akıdan futbolcu kardeşlerime teşekkür ediyorum. Hazırlanırken yaşadığımız süreç içerisinde yardımcı olan herkese de teşekkür ediyorum. Mutluyuz çünkü artık Anadolu’da yeni bir projelenme var. Bu ülkenin her toprağında herkes bizimle birlikte. Dualarıyla, sevgileriyle… Böyle bir ortamda futbolcu kardeşlerim kendilerine yakışanı yapıyorlar. Bu projede kazanan taraf Sivasspor veya Trabzonspor değil. Bu maçın kazananı makus talihi değiştirmek için çabalayan bir camia.

-“ŞANSIMIZ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR”-

Taktik antrenmanımızı yaparken çok zorlu 3 maçımız olduğunu söyledik. Bilimse anlamda çalışmalarımız en iyi şekilde yaptık. Futbolcularımız da bunu uyguladı ve kazanmayı başardık. Çok istekli, hırslı bir Trabzonspor vardı. Büyük bir camiaya karşı 3–0 kazanmamız çok önemli. Şampiyonluk şansı her geçen gün daha da artıyor. Kalan 5 maçımız var. Aklımda 3 galibiyet, 1 beraberlik bizi şampiyon yapacaktır. Hatta destan yazacaktır. İhtilal gibi düşünülebilecek bir devrim oluşuyor.

-“HER TAKIMIN KALBİNDE ŞAMPİYONLUK OLACAK”-

Bundan sonra Türkiye’nin her takımı artık kalbinde şampiyonluk sevgisi yaşayacak. Bunu sağlayan bir Sivasspor camiası var. Türkiye’ye örnek olan bir Sivasspor var. Şampiyonluk kupasını elimize alıp, tuttuğumuz zaman “Şampiyon olduk” deriz. Allah bunu bize nasip edecek inşallah.

Sivasspor.com

TEBRİKLER SİVASIM ! HERŞEYİ HAK EDİYORSUN !

Bülent Uygun eğer diğer takımların alahinde yorumlar yapmaya devam ederse önceki yaptığı gibi sadece sivaslıların kalbinde şampiyon olurlar o kadar.

konuda mesajını veya mesajlarını sildiğim üyelere ;
yazdıklarınız maç veya konu çerçevesinde olsun, sohbet etmek isteyen özel mesaj veya msn kullansın, spor haricindeki sorunlarınızı oradan halledin..
şimdilik sadece mesajlarınızı silmemi birer uyarı olarak kabul edin; konuya tekrar girdiğimde bu tür mesajlar ile karşılaşırsam uyarmadan gereken cezaları vereceğim..

Allah razı olsun ne diyelim.
ßen daha bir şey demiyorum yenmişiz 3-0 artık onun mutluluğunu yaşıyorum.

konuda mesajını veya mesajlarını sildiğim üyelere ;
yazdıklarınız maç veya konu çerçevesinde olsun, sohbet etmek isteyen özel mesaj veya msn kullansın, spor haricindeki sorunlarınızı oradan halledin..
şimdilik sadece mesajlarınızı silmemi birer uyarı olarak kabul edin; konuya tekrar girdiğimde bu tür mesajlar ile karşılaşırsam uyarmadan gereken cezaları vereceğim..

ben sadece hangi takımı tuttuğunu sormuştum ama tartışmaya açık olduğunu düşünebilirsin .. uyarın için teşekkürler cem abi

Vay be Sivas, bir BJK'li olarak sizleri kutluyorum...sampiyon olursaniz üzülmem cünkü artik hak ettiniz gibi gözüküyor...

hala sivas şampiyon olamaz diyorum bunun da arkasındayım
erken kutlama yapmaya gerek yok
zaten biz bu sezon 8 kere yenildik bizden geçti bu işler off of
yeminli kankalarımla avni akerde ne zaman coşacağız be 2067 çok uzak

Ben TS'lu olarak TS'lu Çobanlara ne kadar küfür etsem azdır !
Sen şampiyonluk parolasıyla yola çıkacaksın , gidip dandik 3 Tane gol yiyip döneceksin .
Sen iflah olmaz bir takımsın !

Başta Ersun Yanal Çoban'ı olmak üzere - Hüseyin ve Umut KAZMALARI Gönderilmeli !
Golcü dediğin gol atmalı Güiza'yi kendine örnek almamalı !

Sinirliyim çünkü bir TS'li olarak bu kadar Dandik ve Ucuz bir Malubiyeti Hak etmediğimizi düşünüyorum .
Sezon başında ne dediysem şimdide onu söylüyorum .
Sadri Şener git Torun tombalak SEV !
Futboldan ve Futbolcudan anlamadığın gibi TS'a zarar veriyorsun !
Ersun Yanal Kovulsun !

Siz ancak Koyun Gütmekten anlarsınız

Sivas maçı daha çok isteyen takımdı.Trabzonun 20dk da yediği 2 golle kırılan direnci 2. yarının basında yediği golle 0 a indi.

Fenerbahçe ve Galatasarayın bu kadar mağlubiyetler aldıgı bir senede Beşiktaş 6,Trabzon 25 yıl sonra şampiyonluga bu kadar yakın.Ama bir türlü 2senedir ligte fırtına gibi esen Sivası geçemiyorlar.Trabzonlular kızmasın ama Sivas 4. büyüğün yeni ve en güçlü adayıdır.

GönüLLerİN ŞaMpİYoN OlMasInA Az KaldI...Son 5 HafTA ...HayDi GönüLLerİN ŞaMpİYoNu GösTer KenDiNi....

sivas bu sene şampiyon olur da 4 büyüklere kapak olur....

Geri