Sivasspor 2-0 Galatasaray [TSL 17. Hafta][Tek Başlık]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şampiyonLugu neden haketmiyor peki. . .
Onuda acıkLarmısın?

Büyük takımlara karşı oyununu gözlerimiz görüyor çok şükür...Göze hoş gelmeyen bi futbol var ortada hele deplasmanlarda takım bir hiç... Bu takımın şampiyon olup şampiyonlar ligine gittiğini duşunsene tum rekorları altust eder... Geçen sene de çok kotuydu nasıl o kadar puan topladıysa artıkk..Avrupa da fark yedi dondu ama...

Büyük takımlara karşı oyununu gözlerimiz görüyor çok şükür...Göze hoş gelmeyen bi futbol var ortada hele deplasmanlarda takım bir hiç... Bu takımın şampiyon olup şampiyonlar ligine gittiğini duşunsene tum rekorları altust eder... Geçen sene de çok kotuydu nasıl o kadar puan topladıysa artıkk..Avrupa da fark yedi dondu ama...

anadoLu kuLüpLeri sampiyon oLa oLa
zengiLesicekLer. . .
ZenginLestikce avrupada onLarda söz sahibi
oLabiLecek. . .
Biras daha uzun zamanı düşünmeni istiorm öLe 2-3 yıLdan bahsedmiorm. . .

:hadiordan

Sivasın saha avantajı var .
Nasılki > Dinamo Kiev , Zenit gibi takımlar kendi evinde 1-0 2-0 maçları götürüp , Diğer güçlü rakipleriyle berabere kalıyorsa .
Aynı mantığı Sivas yapıyor .
Seninde dediğin gibi Sivas'ın avrupada şansı yok .
:goz:

Lider gibi başladı !..

Ligin ilk yarısını lider olarak kapatan Sivasspor ikinci yarının açılış karşılaşmasında konuk ettiği Galatasaray'ı 2-0 mağlup etmeyi başardı ve puanını 37'e yükseltti.

Kötü bir zeminde oynanan karşılaşmanın ilk yarısında gol olmazken, 45. dakikada Ümit Karan yardımcı hakeme yaptığı hareket sonrasında kırmızı kart görerek oyundan ihraç edildi.

İkinci yarıda Galatasaray'ın 10 kişi oynamasını iyi değerlendiren Sivasspor Abdurrahman ve Sezer'in attığı gollerle rakibini 2-0 mağlup etmeyi başardı ve puanını 37'e yükseltti.

Galatasaray ise bu mağlubiyetle 33 puanda kaldı.

SİVASSPOR: 2 GALATASARAY: 0

STAT: 4 Eylül
SAAT: 14.00
HAKEM: Yunus Yıldırım

SİVASSPOR: Petkoviç, Sedat, Bilica, Abdurrahman, Murat Sözgelmez, İbrahim, Musa, Onur, Muhammed Ali (Dk. 46 Balili), Tum(Dk 57 Sezer) , Mehmet Yıldız
TEKNİK DİREKTÖR: Bülent Uygun

GALATASARAY: Sanctis, Volkan, Sabri, Emre, Hakan, Ayhan, M.Topal, Barış (Dk 74 Aydın), Arda, Ü.Karan,, Baros (Dk. 60 Yaser)
TEKNİK DİREKTÖR: Micheal Skibbe

GOLLER: Dk. 51 Abdurrahman, Dk. 66 Sezer
KIRMIZI KART: Ümit Karan
SARI KARTLAR: Yaser, Emre, Sabri

LİGTV

heLaL oLsun Sivasspor'a...
hakLı bir gaLibiyet...

aslan terbiyecisi SİVASSPOR ! ! ! ! [ 2 - 0 ]

FAZLA SÖZE GEREK YOK ! ! ! HELAL OLSUN YİĞİTLERİME ! ! !​

Çemişkezekspor şampiyon oLsun sivas oLmasın arkadaş..
topunu oynayacaksan kendin ayak biLekLerinLe oynayacaksın başka türLü değiL..

Başarı İçin Her YoL Mübahtır BizimkiLerde YapsınLar BöyLe ŞeyLere Sığınmanın AnLamı Yok Sonuçta TabeLada 2-0 Yazıyor Büyük Takımsan Bunu Yaptırmassın...

Ayrıca Mehmet YıLdız OLayında Şunu Da BeLirtmek İstiyorum 2010 YıLında 5 Yabancıya Düşmesinden DoLayı Yabancı OyuncuLara Bakmayın ArkadaşLar Türkiye'den Mehmet YıLdız'ı Sizin TabirinizLe Pivot Santrafor'a En Uyan Ama Türkiye'de Şu KoşuLLarda Başka Adam Varsa SöyLeyin Bizde BiLeLim... HayırLı İşLer... :goz:

Yarası Olan Gocunur :goz:

:clap:clap:clap LİDER SİVASSPOR ! ! ! ! :clap:clap:clap

Sivasın saha avantajı var .
Nasılki > Dinamo Kiev , Zenit gibi takımlar kendi evinde 1-0 2-0 maçları götürüp , Diğer güçlü rakipleriyle berabere kalıyorsa .
Aynı mantığı Sivas yapıyor .
Seninde dediğin gibi Sivas'ın avrupada şansı yok .

Yav şurda Sivas yenmiş ... Halen avrupada şansı yok burda şansı yok ...

Varya bi açık bulalımda eleştirelim diye can atıyorsunuz devam Edin

İNADINA SİVASSPOR LİDER İŞTE

edit_erce : Kör değiliz yazdıgın yazının boyutLarını abartma​

Karan Kart İçin Ne DeDi ?

Ümit Karan, 2-0 kaybettikleri Sivasspor maçından sonra yaptığı açıklamada kırmızı kartı neden gösterdiklerini merak ettiğini söyledi.

"Karan yaptığı açıklamada şöyle konuştu: "13 senedir birinci ligde oynuyorum ve bugüne kadar hiçbir hakeme küfür etmedim. Bugün de etmedim. Kırmızı kart görmem hakkında bir fikrim yok. Ne pozisyona ne de hakeme bir itirazım olmadı.

Bununla ilgili bir açıklama bekliyorum. Sadece yere düştükten sonra yerdeki buza doğru tekme salladım. Hakemin üzerine bir damla su sıçradı galiba. Bu yüzden beni oyun dışı bıraktılar galiba"

Kaynak

Bu arada [BUGRA] ucuz Fanatiklik yapıp ortamı germe .
Senin gibi çok Fanatik gördük bu sitede .

Ümit Karan, 2-0 kaybettikleri Sivasspor maçından sonra yaptığı açıklamada kırmızı kartı neden gösterdiklerini merak ettiğini söyledi.

"Karan yaptığı açıklamada şöyle konuştu: "13 senedir birinci ligde oynuyorum ve bugüne kadar hiçbir hakeme küfür etmedim. Bugün de etmedim. Kırmızı kart görmem hakkında bir fikrim yok. Ne pozisyona ne de hakeme bir itirazım olmadı.

Bununla ilgili bir açıklama bekliyorum. Sadece yere düştükten sonra yerdeki buza doğru tekme salladım. Hakemin üzerine bir damla su sıçradı galiba. Bu yüzden beni oyun dışı bıraktılar galiba"

Kaynak

Ortamı geren sensin cevabını alanda sensin kardeş : )

Bu kadar kasmayın kendinizi lider SİVASSPOR oldu diye : )

Kaynak

Ümit'in açıkLamaLarını BURADAN izLeyebiLirsiniz..
zaten videoda pozisyona da bakıp ne kadar ucuz bi kart oLduğnu görebiLirsiniz..

ortamı gerici mesjLar atmayaLım..

İŞTE GALATASARAY'I YIKAN GOLLER
Turkcell Super Lig'de ilk yarıyı lider kapatan Sivasspor, ikinci yarının ilk maçında Sezer ve Abdurraman'ın attığı gollerle 2-0 mağlup etmeyi başardı.[/COLOR][/B]

GOLLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ ...

İŞTE ÜMİT BÖYLE KIZARDI ...

Sivasspor-Galatasaray karşılaşmasında her iki takımın futbolcuları da ayakta kalmakta zorlanırken, 45. dakikada Galatasaray'ın golcü futbolcusu Ümit Karan yardımcı hakeme yaptığı hareket sonrasında kırmızı kart gördü.

KIZARIŞINI İZLEYİN ...

edit_erce : Kör değiliz yazdıgın yazının boyutLarını abartma​

Saçma bir teklif söz konusu ...

Maç kesinlikle 4 Eylül Stadyumunda oynanmalı ..

Herkez hazırlığını yapmış etmiş bunlar maçın oynanacağı vakit teklif edelim .. Yok ya :durdurun

baroş ve kevıl -30 derecede top oyanayabilir mi aCaba :D hastamı olacakmış bi sorun bakalım :clap

Uzun lafın kısası ..

Korkunun ecele bir faydası yok ..

Yönetimimiz inşallah böyle bir oyuna gelmeyecek : )

-30 mu maç başladığında sıcaklık 0 dereceydi biraz abartmışsın

Kırmızı kartı bahane etmeyin yaw.oLdu bitti 2-0 Sivas aLdı isde...
Bir FenerbahceLi oLarak mutLuyum...​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri