Sivasspor 1-3 Olympiakos ( Hazırlık Maçı ) [ Tek Başlık ]

Sivas SOS Veriyor. Takım İyi Top Oynamıyor.

ligde millet yatıdou altına ama avrupada bizi rezil edicekler.. kasımpaşa ist bld yiyeye benzemezler ha bülent uygunusz :)

ohoo daha olympiakosa yeniliyosa işi zor..

Geçen sene gs olympiakosu 1-0 yendiydi..

Hiç umut yok :D

Grupta ilk 3 e girse iyidir..

HazırLık MaçLarı ßunLar.. Sıkmayın SivasLıLar Canınızı.. Kimin Ne Yapacaqı ßeLLi oLmaz..

Kendine Çok Güvenipte Nice 0 Çeken TakımLar Gördük ßiz... Daha Sivas YoLun ßaşında..

çok oyuncu sattılar

yönetim teknik heyet galiba biraz havaya girdi hatalar yaptı transferde

bence bu yıl 9-10 sırada bitirecek ligi sivas

Daha Öncede OrtiLere De BeLirtmiştim Bu Takım Daha OLympiakos - Panatinaikos Gibi TakımLarı BiLe GeçebiLecek Seviyede DeğiL Ki İspanya - İtaLya - İngiLtere - ALmanya Gibi ÜLkeLerin 3. Veya 4.cüLerini Dahi İşin İçine Katmıyorum Ki BiLiyorsunuz, ŞampiyonLar Ligi 3. Turunda Bu Tarz TakımLar Var Ve Sivas'ın MuhtemeL RakipLeri Arasında, Bu Maç Her Ne Kadar HazırLık Maçıdır, Havadır Gazozdur Diye DüşünüLsede Maçı DikkatLi Takip EdenLer GörecekLerdir, Rakip Maça Hiç AsıLmadığı HaLde 2. Yarı Tek KaLe Top Oynadı, Bu Bazı ŞeyLeri Açıkca Ortaya Koymuyor Mu Zaten...

Neyse İnşaLLah ŞampiyonLar Ligi'ne ÇıkarLar Ama Bu GidişatLa Gerçekten İşLeri Çok Ama Çok Zor, BüLent Hoca'ya ALLah KoLayLık Versin...

galatasaray değilmiydi chealse den istanbulda 5 yiyen Sturm Graz 3 sallamadımı
beşiktaş deyilmi liverpool maçıyla tarihe geçen
fenerbahçe değilmi sıfır puan çekip gelen

siz çok mu büyük takımsınız büyük takımsanız bu sonuçlar ney

galatasaray fener uefa ya giderken bu küçük dediğiniz sivas şampiyonlar ligine gidiyor
yanındayız sivas

galatasaray değilmiydi chealse den istanbulda 5 yiyen Sturm Graz 3 sallamadımı
beşiktaş deyilmi liverpool maçıyla tarihe geçen
fenerbahçe değilmi sıfır puan çekip gelen

siz çok mu büyük takımsınız büyük takımsanız bu sonuçlar ney

galatasaray fener uefa ya giderken bu küçük dediğiniz sivas şampiyonlar ligine gidiyor
yanındayız sivas

Tek kelimeyle budur başkada birşey söylenmez !

Geri