Sivasspor 1-1 Galatasaray [ TSL 28. Hafta Tek BaşLık ]

ARCHANGEL!

New member
Reaction score
0
TURKCELL SÜPER LİG
28. HAFTA

SİVASSPOR - GALATASARAY

24cyvt4.jpg

6t1s2s.jpg

Hakem HALİS ÖZKAHYA

Tarih 05.04.2010 20:00

Yer 4 EYLÜL Stadı

inş. yeneriz.

Valla garanti konuşamıyorum bireysel yetenekler çıkınca maçı alıyoruz yoksa mağlup oluyoruz takım oynu yok

arda bitik keita saçma sapan hareketler yapıyor baros yeni geldi sıkıntı çok inşallah yeneriz gönlümüz senle aslanım

Fazla söze gerek yok. Galatasaray'ın rahat alacağı bir maç.

Galatasaray, Turkcell Süper Lig’in 28. haftasında Sivasspor ile karşılaşacak. Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda 5 Nisan Pazartesi günü oynanacak karşılaşmanın başlama saati 20:00.

Stadyum: Sivas 4 Eylül
Tarih: 5 Nisan 2010 Pazartesi / 20:00
Hakemler: Halis Özkahya; Cem Satman, İsmail Köse 4. Hakem: Mürvet Sezer
Cezalılar: Caner Erkin, Milan Baros (Galatasaray)
Hava Durumu: Sivas’ta maç günü hava güneşli, şehirde en yüksek sıcaklık 12, en düşük sıcaklık ise 6 derece olacak.
TV: Digiturk (Lig TV)
İnternet: www.galatasaray.org

Galatasaray'ın, lig maçlarını
WebTV'den canlı olarak izleyebilirsiniz.

WebTV Yurtiçi Galatasaray Paketleri hakkında bilgi almak ve abone olmak için tıklayınız.
WebTV Yurtdışı Galatasaray Paketleri hakkında bilgi almak ve abone olmak için tıklayınız.

Galatasaray'ın, Sivasspor ile deplasmanda oynayacağı bu karşılaşmanın heyecanına GSBilyoner'den ortak olabilirsiniz. GSBilyoner Maç Kodu: 473.

Sivasspor
Akın, Abdurrahman, Yasin, Sedat, Hayrettin, Kadir, Musa, Cihan, Keita, Erman, Mehmet Yıldız

Galatasaray
Aykut, Hakan Balta, Servet, Lucas Neill, Sabri, Mehmet Topal, Sarp, Ayhan, Barış, Gio, Keita

Yedekler
Ufuk, Emre Güngör, Uğur, Gökhan Zan, Elano, Jo, Emre Çolak

..:.. hadi sivas en kötü berabera kaL görim seni :D ...:..

iLk yaRı bitti

Galatasaray Barış Özbek ' in Golüyle 1-0 Önde

maçtan önce Gs şampiyon olur demiştim şimdi olamaz diyorum

oof oof = (

son 10 dakka sivas çok yükLendi..açıkçası bunu fırsat biLip 2.yi atar diyordum gs ama goLü kaLesinde gördü..büyük şansızLık..

İyi top oynamıyoruz çünkü eLdeki maLzeme bu.. KeweLL'ı Arda'yı Baros'u kuLLanamıyoruz.. Kaç yıLdır kendini kanıtLayamamış bi kaLeciye güveniyoruz.. Orta saha desen bu maç bireyseL baktığında iyi gözükse de sıfıra sıfır eLde var sıfır.. G.Saray 4.Lüğünü garantiLedi.. İç ve dış transferde çok akıLLı davranmaLı yönetim yoksa 2 sene sonraki seçimde hiç biri giremez bir daha yönetime..
Umarım Bursa hariç diğer tüm maçLarımızı kazanırız..

şimdi gs liler ya bursa ya bjk şamp. olsun diyecekler yazık yav

35 metreden vurduktan sonra kalede kim var hiç önemi yok bi şekilde alıyorllar gs liler....

çok kötü futbol oynadı 2 takımda tebrikler sivasa genede son 15 dakika iyi saldırdı

bir sözde barış özbeğe sen nasıl bir topçusun topçuyu geç sen nasıl bir adamsın adamın ayağı kırılsa hoşuna mı gidecek mutlu mu olacaksın şampiyon olsanız bile insan olmak lazım o hareket yaspılırmı gs yönetimi bir daha futbol oynatmamalı buna hatta türkiyede kimse top oynatmamalı bu topçuya

Geri