Sivas Katliamı anma etkinlikleri

senle tartışacak değilim... ama türkiye osmanlının devamı değildir.. devamı olsa idi gazi paşa bu kadar devrim yapmaz.. osmanlıdan arta kalanlaırrı kullanmaya evam ederdi.. gazi paşanın yaptığı devrimler birebir osmanlıdan üstümüzdeki osmanlı etkisini kaldırmak içindir...

Bu Sure Aziz Nesin gibi ateistLeri savunLara ithaf ediLmiştir !!!

Onlar, mü'minleri bırakıp kafirleri dost edinen kimselerdir. Onların yanında izzet ve şeref mi arıyorlar? Halbuki bütün izzet ve şeref Allah'a aittir.
NİSÂ SÛRESİ (139)​

oSmanlıyla ilgili yapabilecegin tek sey Atalarına Dua etmek ve gurur duymaktır osmanlı gibi bi nesilin devamı oldugun icin...

ben osmanlı değilim ispik hajı.. osmanlı sülalesiylede kan bağım yok.. osmanlılı olmaktanda övünmem... ben türküm türk olmakla övünürüm.. ben kuvay-ı milliye torunuyum.. benim dedelerim egede kuvay-ı milliyeyle düşmana ateş açmış, çarpışmış insanlardır.. kesinlikle osmanlı değillerdir..

Osmanlı TÜRK ve KUvayı milliye yi birbirinden farklı gibi gösterdiginin farkındasın dimi ...

TÜRklerin atası OSmanlı degilde baska bi ataları varmış gibi konusuyoSun..

Kuvayi Milliyeyi oluşturan insanlar meksikadanmı geldi arkadaşım ?
senin deden meksilkalıydıda ne demeye bu topraklar için savaştı?
Osmanlıyı kötülemek için başka yollar seç istersen Türk olmadıklarını savunmak akıldışı.

AZİZ NESİN'in dokunulmazlığımı var yargılayamazmışım,ben hakim değilim NESİNDE sanık
değil,burda fikirlerimizi söylüyoruz.''SEN KİM OLUYORSUN'' ağızlarını bırak.Sanane .
Osmanlıyı kabul etmeyen arkadaşlar soyunuz nerden?Anadolunun sahibi kimdi?
Siz göktenmi indiniz?ÇANAKKALEYİ geçilmez kılan CUMHURİYET Türklerimiydi?
CUMHURİYET daha önce kurulmuştuda milletimizin haberimi yoktu.
Bizim atalarımız OSMANLI,MÜSLÜMAN TÜRKÜZ,CUMHURİYETİ KURANLARDA BU MİLLET.
SİZ KENDİNİZİ NASIL GÖRÜYORSUNUZ BİLMEM,zaten ilgilendirmez.
saygılar.

benle tarih yarışına girme.. anadolunun saibi türkler değil.. bizanslılar idi..

katliamı savunmanın mazareti olmaz
her türlü katliama hayır!
katliamda ölenleri Allah rahmetle elesin

osmanlıdan arta kalan bir çok şey oldu, ismet inönü osmanlıda paşaydı, kazım karabekir ve diğerleri de. Atatürk osmanlı harbiyesinde eğitim aldı. bilirsin ki eğitim alınan yerler her zaman insanları geçmişini oluşturur. Geçmişini unutan da geleceğini göremez.
Senin geçmişini ve osmanlıyı sahiplenen o kadar insan var ki, sen nankörlük yapıyorsun bence..

bana kimse osmanlıyı savunmasın arkadaşlar osmanlı ne işler yaptıı

1 vatanını satan bu osmanlının padişahıı kanı taşıyan adam değilmiydi..
2 ülkesini satan bu adam yüzünden binlerce bebe babasız ana kocasız kalmadımıı
3 osmanlı padişahları kendi oğullarını öldürmemişmi
4 osmanlı padişahları kendi kardeşlerini öldürmemişmi taht için
5 bu ülkeyi kurtarmak için bütün anadolu çırpınırken analar bebeğinmi sırtına alıp mermi kasaları taşırken bu osmanlıcılar gidipte Lylod george un politikalarını benimsemedilermi mektuplar yazıp bu anadoludaki herifleri burdan atın demedimi..

bana neyin osmanlısını savunuyosunuz arkadaşlar

osmanlı beyliği diğer türk beyliklerini katletmedimi büyüyebilmek için...

arkadaşlar türkün türkü öldürmesi türklüğe sığarmıı...

İslamiyeti eleştirmek kimsenin haddi değildir, yüzyıllar boyu İslamın bayraktarlığını yapan bir ülkede bunu yaparsan cevabını alırsın..İslamı eleştirecek olanlar defolsun gitsin bu ülkeden danimarkaya kadar yolları var.

Birincesi İslamiyetin bayraktarlığını Türkiye Cumhuriyeti değil Osmanlı İmparatorluğu yapmıştır. O da yıkılalı 80 küsür yıl olmuştur. Türkiye hiçbir dinin bayraktarlığını yapmamış, yapmayacaktır. Çünkü bu ülke Laik bir ülkedir. Laik bir ülkede de hiçbir dinin hükmüne veya mensubuna ayrıcalık yapılmaz. Bu yüzden de Laik bir ülkede herkes düşüncelerini özgürce söyleyebilir. Sen bunu içine sindiremiyorsan defolur gidersin bu ülkeden. Bak İran ve Arabistan orada sizi bekliyor.

bu konunu kiltlenmesini talep ediyorum gereksiz çok tartışma konu tamamen amacını açmış...
tamam anın da hakaret etmeyin turk varlıgı mete handan bu güne kadar olmuştur turk varlıgı degişik devletler adında varlıgını sürdürdü... bu varlık cumhuriyetin kurulmasıyla başlamaz
bizim geçmişim buyuk ve şanlı densiz densiz konusanlar olmuş bu arkadaşları kınıyorum

siz anma mı yapıyonuz turk tarihine hakaret mi?

saulhudson' Alıntı:
ben osmanlı değilim ispik hajı.. osmanlı sülalesiylede kan bağım yok.. osmanlılı olmaktanda övünmem... ben türküm türk olmakla övünürüm.. ben kuvay-ı milliye torunuyum.. benim dedelerim egede kuvay-ı milliyeyle düşmana ateş açmış, çarpışmış insanlardır.. kesinlikle osmanlı değillerdir..

demek osmanlı değilisin ... nesin pekii nerden geliyor seninn soyun merak ettimm ? bu kuvay i milliye toruyum diyorsun kuva miliyeciler nerden geldi göktenmii ?onarda osmanlıyıdı mustafa kemal da osmanlıdır ve bundan gurur duymuştur...

Arkadaş bugün türkiye cumhuriyeti için varlığımın son parçasına kadar en ön safhada yer alırım.. merak etmesin hiç biriniz.. beni içinizde ateist olarak düşünenlerde vardır.. merak etmesin kimse hepinizden çok müslümanım allah kabul ederse..

ama bana kimse osmanlıyı savunmasın.. osmanlının yaptığı hataların cevabını kim vericek.. Bu ülkede aydınları katleden insana yer yok.. sivas katliamıı bir ayıptır ve herkes bu ayıptan utanmalıdır...

İslam insanın yaşamasını ister ölmesini değil... inanmayanlar için diyanet bilgilerini araştırıp kontrol etsinler...

Aydın öldürmek bir utançtır.. bunu yıllar önce kubilayı öldürenler olduğu gibi günümüzdede gazetecileri düşünürleri mülki amirleri öldürmek isteyenler yada öldürtenler heablarını versinler..

İsLam da CİHAT denen bir oLay var bunun hakkında biLgin var mı peki?
Geçmişini ve soyunu inkar edenin geLeceği de oLmaz bunu da unutma...

merak etme cihat ın gerçekte ne anlama geldiğini iyi biliorum... pekki kuranda bahsedilen insan öldürmenin peygamber efendimiz tarafından söylenen en büyük günahlar dan biri olduğunuda hepiniz biliosunuzdur...

Peki o zaman "Cihat" kime karşı yapılır?
Ayrıca konuyla "Cihat" kavramının ne alakası var anayamadım.
Hatta Osmanlının bile bir alakası yok. Konu Sivas Katliamı, konuşulacaksa bence bu konuşulmalı.

konuyla cihatın alakasını arkadaş şöyle kurmuş olacak;
sözüedilen şey müslüman olmayanların ya müslüman yapılması, yapamıyosanda öldürülmesi olduğuna göre. demekki cihat bu oluyor
lanet olsun yobaz zihniyete. alın müslümanlığınız sizin olsun.
bu dininde içine etmişinizya...bu insanoğluna din dayanmıyor

konuyla cihatın alakasını arkadaş şöyle kurmuş olacak;
sözüedilen şey müslüman olmayanların ya müslüman yapılması, yapamıyosanda öldürülmesi olduğuna göre. demekki cihat bu oluyor
lanet olsun yobaz zihniyete. alın müslümanlığınız sizin olsun.
bu dininde içine etmişinizya...bu insanoğluna din dayanmıyor

Müslümanlıkta zorlama olduğunu biliyorum; ama Sivasta öldürülenler zaten Müslüman değil miydi? Yani onların Müslüman olmadığının kanıtı mı vardı da yakıldılar? Düşünebiliyormusunuz binlerce insan Allahuekber diyerek insan yaktı. Bu nasıl olabiliyor merak ediyorum?

Geri