Sivas Doğan Ürgüp’e emanet

yi6it

New member
Reaction score
0
sivasli_liderine_vefasini_gosterdi.jpg

sivas_dogan_urgup___e_emanet.jpg

Yerel seçim sonuçlarının resmi olmayan ilk sonuçlarına göre Büyük Birlik Partisi Sivas Belediye Başkanlığı’nı kazandı, Doğan Ürgüp Belediye Başkanı oldu. BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun geçirdiği helikopter kazası sonrasında hayatını kaybetmesi Sivas halkını derin bir üzüntüye boğdu. Sivas benim platonik aşkım, karasevdam, bu kez Sivas’ı bana verin diyen Muhsin Yazıcıoğlu’nun bu isteğine Sivas halkı liderine vefa gösterdi ve Büyük Birlik Partisi Adayı Doğan Ürgüp’ü Belediye Başkanı olarak seçti. Belediye Başkanlığı kesinleşen Doğan Ürgüp, “Genel başkanımızın en son Çağlayancerit’te söylemiş olduğu adaylarımız size, sizi Allah’a emanet ediyorum sözüne Sivas halkı unutmamış ve liderinin emanetine sahip çıkmıştır. Bu manada Sivas halkının göstermiş olduğu bu engin ve derin vefadan dolayı kutluyor ve tebrik ediyoruz. Genel Başkanımız Sivas’ın ve Türkiye’nin yakinen tanıdığı ülkemizin ve Sivas’ımızın geleceği açısından çok kıymetli bir siyasetçiydi. O insanları ayırmayan bir Sivas sevdalısıydı, Türkiye sevdalısıydı. Kendi ifadesiyle Sivas onun platonik aşkı gibiydi. Bu manada Sivas halkının yaklaşımı ümit ediyorum ki bütün Türkiye tarafından takdirle karşılanmıştır. Ve Genel başkanımızın ruhu inşallah şad olacaktır” dedi. GENEL BAŞKANIMIZI MAHÇUP ETMEYECEĞİZ Yüklenmiş olduğumuz misyonun ağırlığının farkındayız diyen Doğan Ürgüp, “Genel Başkanımız bir manada Sivas halkına karşı bizim kefilimiz oldu. İnşallah bizde ortaya koyacağımız yaklaşımlarla Genel başkanımızı Sivas halkına mahcup etmeyiz. Bizde genel başkanımıza ve Sivas halkına mahcup olmayız. Birlikte hareket edebilen, insanlara müsavi davranan, hizmetleri düzgün yapan, istişareye önem veren, daha önce ki söylemiş olduğumuz politikaları uygulama imkânını inşallah ele aldığımız takdirde bunları bir bir uygulayarak memlekete hizmet konusunda elimizden gelen her türlü gayretin ortaya konulacağının bilinmesi lazım” dedi. Genel Başkanımızın ortaya koymuş olduğu inancı, misyonu devam ettirme azmindeyiz diyen Ürgüp, “Bu manada görevimizin hakikaten ağır olduğunu, üstlenmiş olduğumuz görevin çetin bir görev olduğunun farkındayız. Bu bilinçle hareket edeceğimizin de Sivas halkı tarafından bilinmesini istiyoruz. Bütün hemşehrilerimi göstermiş oldukları bu vefadan, bu ilgi alakadan dolayı teşekkür ediyorum. Genel Başkanımıza ve genel başkanımızla birlikte helikopter kazasında vefat edenlere Allah’tan rahmet diliyorum. İsmail Güneş arkadaşımıza henüz ulaşılamadı, inşallah sağ olma ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyorum. Allah inşallah onu ailesine ve bize bağışlar. Sivas halkına bu göstermiş olduğu yaklaşımdan dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Hürdoğan Gazetesi​

Allah utandırmasın yeni başkanı. o büyük bir emanet aldı,il belediyeciliğinde BBP nin medarı iftiharı olma ve bir vasiyet ve kefilliğin ağır yükü başkanın omuzuna düştü. inşallah bu yükü en nadide eser gibi taşır halel getirmeden halkına sunabilir diye düşünüyorum..Allah yar ve yardımcısı olsun.

muhsin yazıcıoğlu edirnede yapmış olduğu bir konuşmada bu seçimden sonraki yerel seçime kadar mhp ile parti olarak birleşebileceklerini söylemiş .bunu bana söyleyen samimi bir arkadaşım .bunu duyduktan sonra muhsin yazıcıoğlunun öldürülme ihtimaline dahada çok inanmaya başladım ....

Geri