Sivas 1-1 Beşiktaş [TsL 25.Hafta - Tek BaşLık]

ŞOK! ŞOK! ŞOK! SON DAKİKA SİVASA İNEMEDİK

Beşiktaş kafilesini taşıyan uçak, Kayseri Erkilet Havaalanı'na yönlenirken, Kayseri'ye iniş gerçekleşince, bir süre beklenip, hava şartlarının düzelmesi halinde tekrar uçakla Sivas'a gidileceği öğrenildi. Aksi takdirde Siyah-Beyazlı kafile Kayseri'den Sivas'a karayoluyla geçecek

ulan aklıma da gelmişti böyle bi sorun çıkacağı.

DeLgado Müjdesi!

Beşiktaş'ın kaptanı Matias Delgado'dan Sivas maçında sahada...

Turkcell Süper Lig'de lider Sivasspor ile deplasmanda karşılaşacak Beşiktaş, bu zorlu mücadelenin hazırlıklarını bugün gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde basına kapalı yapılan antrenmanda siyah-beyazlı futbolcular, pas çalışmasının ardından çift kale maç oynadı.

Beşiktaş'ın bugünkü antrenmanına tedavisi nedeniyle Almanya'da bulunan Gökhan Zan ile sağ arka adalesinde gerilme olan kaleci Korcan katılmazken, sakatlığı sonrası son iki idmanda yer almayan Delgado ise takımla birlikte çalıştı. Sivasspor maçı kadrosuna da alınan Arjantinli oyuncunun, sıkıntısının olmadığı ve maçta oynayabileceği öğrenildi.

Bu arada, Sivasspor maçı kadrosunda sakatlığı bulunan Korcan yer almazken, hafta içinde takımla çalışmalara başlayan Aydın Karabulut'un yanı sıra devre arasında transfer edilen Erkan Zengin, teknik direktör Mustafa Denizli tarafından 18 kişilik kadroya alınmadı.

Öte yandan Beşiktaş, Sivasspor maçı için bugün Sivas'a gidecek. Siyah-beyazlı takım, yarın Sivas'ta gerçekleştireceği antrenmanla karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayacak.

İnandık maçı bekliyoruz.İnşaallah yenecez

ŞOK! ŞOK! ŞOK! SON DAKİKA SİVASA İNEMEDİK

Beşiktaş kafilesini taşıyan uçak, Kayseri Erkilet Havaalanı'na yönlenirken, Kayseri'ye iniş gerçekleşince, bir süre beklenip, hava şartlarının düzelmesi halinde tekrar uçakla Sivas'a gidileceği öğrenildi. Aksi takdirde Siyah-Beyazlı kafile Kayseri'den Sivas'a karayoluyla geçecek

ulan aklıma da gelmişti böyle bi sorun çıkacağı.

Biz KARTAL'ız icap ederse kendimiz uçar gideriz zor hava koşulları falan sökmez bizeee
nexcb6.jpg

Beşiktaş, Süper Lig'in 25'inci haftasında yarın deplasmanda oynayacağı Sivasspor karşılaşmasının hazırlıklarını bu akşam Sivas'ta yaptığı antrenmanla tamamladı.

Siyah beyazlı takım, maç öncesi son antrenmanını Sivasspor'un tesislerinde gerçekleştirdi. Sivasspor karşısında oynayıp oynamayacakları tam olarak netlik kazanmayan İbrahim Toraman ve Delgado'nun da takımla birlikte antrenmana çıktığı ve oynayabilecek duruma geldikleri öğrenildi.

Beşiktaş'ın yarınki karşılaşmaya şu ilk 11'le çıkması bekleniyor:

Rüştü
Ekrem Dağ
İbrahim Toraman
Sivok
İbrahim Üzülmez
Ernst
Cisse
Holosko
Tello
Delgado
Nobre

Öte yandan siyah beyazlı takımda İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman, Nobre, Serdar Özkan ve Cisse sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu futbolcular, Sivasspor maçında sarı kart görmeleri halinde Süper Lig'in 26. haftasında oynanacak Kayserispor karşılaşmasında forma giyemeyecek

Kaynak

berabere kaldık şimdiden sölüorum kimse felaket tellallığı yapmasın BEŞİKTAŞ'ım gümbür gümbür gelior sivas deplasmnında 1 puan çok ii 2009da hala yenilgisiz devam edioruz ;)

Neyse artık yine Mustafa Denizli' nin dediğine gelicez galiba 26 ncı hafta...

Fikstür Bakımından Sivas Bayağı AvantajLı Ama Bu Sene Ligde NeLer Yaşanıyo Hepimiz BiLiyoruz :goz:

sivas gerçekten çok presli bi oyun sergileyerek ilk 20 dakikada maçı vermeyeceğini anımsattı. ben yine bireysel yetenekler ile atacağımız gollerle galibiyeti bekliyordum.nitekim tello nun hoş golü ile beraberliğe razı olduk. yusuf'u dün ben çok beğendim keşke her maç bu şekil oynasa. holosko ve boboyu tutuk gördüm ama illa herkes her maçta yırtıcı ve etkili oynayacak diye bi kaide yok. bu sene bizim şampiyonluk lamı cimi yok bu işin.. bi de şu ibrahim üzülmez'in yerine bi adam bulup yetiştiremedik ona yanıyorum . her idman 500 orta çalışması da yaptırsan değişmez heralde. defansif yanı da olmasa hiç çekilmez deli ibo. uygun efendi fenere de keşke hep böyle oynatsan takımını ne güzel olur di mi ? o zaman gerçekten sizin şampiyon olmanızı isteyen çok olur.

Haftaya lideriz.Sivas, Denizli deplasmanında takılacak.

Geri