Sivas Şampiyon OLursa Ne olur

Sivas Şampiyon OLursa Ne olur ???

• Kullanılan toplam oy
    51

Я@SmUsSعN ™

♥ нєяşєуỉи нαуıяℓıѕı ♥
Reaction score
0
Sivas Şampiyon OLursa Ne olur ?????

1zvpr9i.jpg

anket eklersın heralde ; )

neyse anketler cıkmadan daha ben fıkrımı soylıyım super olur su 3 buyuk hegomanyası bıter bazılarının bı yerının kalkıklıgı gıderde turkıye lıgınede onem verilir ...

Bence guzel olur rekabetın oldugu yerde kalıtede artar ...

neden olmasın?? :saskin

Bak şimdi... Sivas şampiyon olursa başta hocası olmak üzere bir sürü futbolcusu takımdan ayrılmaya kalkışır... Sivasında onları elinde tutacak gücü olmadığından takım dağılır... Yerine aynı kalitede adam alıcak güçleri de olmadığından sivas çok geriler... Bunu göze almaktansa şampiyonluk hariç üst sıralarda kalmayı tercih eder yöneticiler...
örnek olarak bakınız kayseri... geçen sene çok iyidiler ama şampiyon olmadılar... hatta olmamalarına rağmen bir sürü futbolcusu ve teknik direktörü takımdan ayrıldı...

daha düne kadar otobüsü olmayan cıbıl bir takımın şampiyon olabileceğini düşünmek ancak hayaldir

gerçekçi olalım gerçekleri görelim

en büyük ihtimal Beşiktaş
eğer Beşiktaş kazaya uğrarsa Fener
eğer Fener fırsatları teperse Cimbom şampiyon olur

bu üçünün dışına kolay kolay çıkmaz yani bu üçünden biri şampiyon olur..

Bak şimdi... Sivas şampiyon olursa başta hocası olmak üzere bir sürü futbolcusu takımdan ayrılmaya kalkışır... Sivasında onları elinde tutacak gücü olmadığından takım dağılır... Yerine aynı kalitede adam alıcak güçleri de olmadığından sivas çok geriler... Bunu göze almaktansa şampiyonluk hariç üst sıralarda kalmayı tercih eder yöneticiler...
örnek olarak bakınız kayseri... geçen sene çok iyidiler ama şampiyon olmadılar... hatta olmamalarına rağmen bir sürü futbolcusu ve teknik direktörü takımdan ayrıldı...

Bende Böyle Düşünüyorum... :victory

çaykur rizede çıkar hani bana hani bana der bu şekilde devamı gelir bülent uygun fb t.direktör
olur hatta bütün takım 3büyüklere transfer olur sonrada yalan olurlar:D

ben fenerbahçeliyim ama sivas olsun istiyorum çünkü lig sıkıcı olmaya başladı ya biz ya gs şampiyon oluyor bu böyle gitmez

Sivaş şampiyon olursa nolur deil sivas şampiyon olamaz :D

Olsun ben sivassporlu olam bundan sonra :D

çok zor macları var içerde besiktas ve galatasaray dısarda kayseri.. biraz zor ama keşke olsa

Geri