Sivas'ın Yeni Transferi Sivas'tan Ayrıldı !!!

Fatih Hoca

Banned
Reaction score
0
Bouazza parasını verdi Sivas'ı terketti !

527120090823070841685.jpg

Sivasspor'un İngiltere Premier Lig'den transfer ettiği ve sadece S.Donetsk maçında forma giyen Hamer Bouazza şehri terketti.

Sivasspor'un yeni transferi Hamer Bouazza'nın kırmızı-beyazlı ekipten ayrıldığı bildirildi.

Sivasspor'un İngiltere Premier Ligi takımlarından Fulham'dan geçen hafta transfer ettiği Cezayir asıllı Fransız vatandaşı Hamer Bouazza'nın, ''şehre alışamadığını'' gerekçe göstererek takımdan ayrıldığı öğrenildi.

Aldığı peşinatı kulübe iade ettiği belirtilen Bouazza'nın, eşyalarını toplayarak kentten ayrıldığı bildirildi.

Büyük ümitlerle transfer edilen Bouazza'nın kısa sürede takımdan ayrılması, camiada şaşkınlıkla karşılandı.

Bouazza, Sivasspor'un UEFA Avrupa Ligi play-off turunda FC Shakhtar Donetsk ile 3 gün önce Sivas'ta yaptığı maçta ilk kez Sivasspor forması giymişti. Bu maçta ilk 11'de sahaya çıkan Bouazza, 60 dakika oyunda kaldıktan sonra yerini Fransız golcü Yannick Kamanan'a bırakmıştı.

http://www.haber7.com/haber/20090823/Bouazza-parasini-verdi-Sivasi-terketti.php

transfer olmadan önce şehri gezip görmemiş mi ben sivasın yerinde olsam fifaya başvururum..... transfer sezonunun bitmesine az kala böyle bir şey yapılmaz ayıp.....

Hahaha Komedi :gulumseCocuk:

Ya sev ya terket demişler...Zorla güzellik olmaz,bizim Lincoln gibi olsa dahamı iyiydi :D

Son Dakika !

Sivasspor yönetim kurulu olayı kendi içlerinde çözdüklerini ve oyuncu ile olan sözleşmelerini karşılıklı olarak feshettiklerini açıkladı !

İşe bak ya!

Varmı böyLe bir hakkı futboLcunun!

Merak etmeyin gerekli işlemler yapılıyor ceza yiyecek .. Hem transfer ol ondan sonrada cay varmı böyle birşey : )

ulan fulham tek kazançlı onlar çıktı :hhmanD

Sivasporda Trabzonspor gibi transfer görüşmelerini İstanbulda yapıyor ..Sivasın negatif yönü de bu herhalde,adamlar alışamıyolar baksanıza,yanlış anlaşılmasın Sivasa karşı bir tutumum yok...Ama sanırım sosyal ortamlar yok Sivasta bu yüzden olabilir...

O bahanesi arkadaşlar,elbet vardır o işin içinde bi iş.Şehre alışamamış pehh...Sen benim vatanımın her bir santimetrekaresine kurban ol ulan ecnebi :)

Sivas'ın şanssızlığı da bu işte. İngiltere'den Almanya'dan gelen adam Sivas'ta yaşamak istemiyor. Alışmasını da bekleyemezsin.

Yapacak bir şey yok bu normal bir olayın sonucu,İstanbulda oturup anlaşıyolar sonra ben Sivası beğenmedim oldumu şimdi bu....Mecnun OTYAKMAZ bende Sivasa taşınmalı...

Sivas'ta istedikleri alıştıkları hayat yok normal böyle şeyler.. Evden antrenmana ordan maça sonra eve ßaşka ßişey yok.

Geri