Sitesi Olanlar İçin Sizcede İyi Olmazmı?

blackwolf

uid=0(root)
Reaction score
0
benim düşüncem webmasterları genellikle ilgilendiren bi konu oolarak düşünüyorum bencede siteye çok iyi olur isteiğim su siteye bi bölüm daha açılsın

bölümler

Google Adsense

Google Pagerank

Google Optimizasyon

Google Adwords

ve google siteyi indexletmek gibi yöntemleri paylasabilceğimiz yukardali seylerin ne işe yaradığını nasıl kullanıldığını bize neler kazandırdığını paylasabiliriz ve google da yukarda gözükmek için yapılan olaylar bunların doğruluğu ve yanlsılığı konusunda paylasım yapabilceğimiz bi yer tabi son söz adminlarda ama açılırsa site sahibleri için çok işe yarar

alt baslık olarakta acılabılır ewet..

Web / hostıng bolumune sabıt baslık olarak acılabılır senın dedıqlerın..Cogu webmasterın ısıne yarıyacaqtır

ispiyoncunun dediği gibi alt başlık olarak açılabilir...

PcHacker' Alıntı:
Web / hostıng bolumune sabıt baslık olarak acılabılır senın dedıqlerın..Cogu webmasterın ısıne yarıyacaqtır

sabit baslık olursa çok karısır bence google olaylarıda küçümsencek gibi değil çünkü bisürü olayı var

blackwolf' Alıntı:
sabit baslık olursa çok karısır bence google olaylarıda küçümsencek gibi değil çünkü bisürü olayı var

Yoq zaten kucumsemıyorum bende ısın ıcınde oldugum ıcın bılıorum...Sonucta Yonetıcılere bagLı..

Soyledıgın gusel fıkır

konuya tam destek ancak alt başlık çok hafif kalır Google kategorisi altına Adsense, Adword, optimizasyon ve pagerank alt başlıkları daha mantıklı hem karışmaz hem daha kullanışlı olur. sırf bu konu yüzünden başka forumdada takılmak zorunda kalıyorum

Açılmasından Yanayım

evet arkadşalar bede katılıyorum birkac sitem olmasına ramen bende Google Adsense

Google Pagerank

Google Optimizasyon

Google Adwords bu konularla bir bilgim yok takmışım scirpt vına geciniyorum

bendede artı rep 5

alt başlık olarak açılırsa çok ii olur güsel bi düşünce.

google diye bi bölüm açılıp alt forumlar halinde Google Pagerank Google Optimizasyon
Google Adwords açılabilir

Geri