Sitemize destek için adsense reklamına tıklarmısın ?

byaBanCı

New member
Reaction score
0
Googleden para kazanmaya yeni başlamış hiçbir şekilde adsensenin kurullarını bilmeyen vede okumamış kişiler googleye kazık attıklarını düşünüyorlar.Genellikle forumlarda rastlıyorum ‘’Sitemize destek için google reklamlarına tıklarmısnız ? ‘’ gibi google reklamlarına tavsiye yazılar yazıyorlar.Ama yaptıklarının kural dışı oldugundan bile haberi yok o sadece daha fazla dahada fazla para kazanmak istiyor.Bunun sonucunda da google adsenseden süpper bir ban yiyiyor.O zamana kadar kazandıgı paralar da hiç oluyor. :vur Emeklerinizin boşa gitmesini istemiyorsanız kuralları iyi incelemenizi tavsiye ederim

hadi lennnnn

adens hesabının banlanması demek bu iş üzerinde çalışan bir webmaster için kötü bir durumdur. nedeni hesabın kapanması veya paranın gitmesi değil. bi daha o bilgisayardan hiç bir adens hesabı açamaz ve herhangi bir adens hesabına girmesi o hesabında banlanması demektir. bu yüzden internet cafeden adense hesabınıza giriş yapmayın :) eğer iki veya daha çok adense hesabı işletmek istiyorsanız bunları ayrı bilgisayar ve ayrı internet hatları üzerinden yapın ve başkasının kullanmasına izin vermeyin.

Nimlot' Alıntı:
adam hakli hadii len mis

benim kanki olur o yüzden öyle söyledim

sence bi mahsuru yoksa tabi :hhmanD

aboooooooooo şimdi yanlış anlamadıysam bittik demektir...Şimdi benim adsense hesabını banladıkları yetmiyormuş gibi ben kendi PCmden başka bir hesapta açamayacakmıyım???
ulen adamlar bunu nasıl anlıyorlar pc nin IP si her bağlantıda değişiyor bu adamlar ayrıyeten bu bilgileri nasıl temin edip aynı PC olduğunu anlıyorlar???Çok merak ediyorum ...
Neyse asıl sorun ben bu PC den başka bir adsense hesabı açamayacakmıyım????

benim 65 dolarım bosa gitmişti :( ühüü

byaBanCı' Alıntı:
Googleden para kazanmaya yeni başlamış hiçbir şekilde adsensenin kurullarını bilmeyen vede okumamış kişiler googleye kazık attıklarını düşünüyorlar.Genellikle forumlarda rastlıyorum ‘’Sitemize destek için google reklamlarına tıklarmısnız ? ‘’ gibi google reklamlarına tavsiye yazılar yazıyorlar.Ama yaptıklarının kural dışı oldugundan bile haberi yok o sadece daha fazla dahada fazla para kazanmak istiyor.Bunun sonucunda da google adsenseden süpper bir ban yiyiyor.O zamana kadar kazandıgı paralar da hiç oluyor. :vur Emeklerinizin boşa gitmesini istemiyorsanız kuralları iyi incelemenizi tavsiye ederim
Bu makale bana ait :)
Altına kaynak olarak belirtmen gerekirdi.Ordan burdan alıntı yaptığın yazılarla bu iş yürümez ;)

Geri