Sitemin İndexine Trojan Koymak İstioyorum.Nasıl Yapabilirim ? ( Turk_HarD yardım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SiLv3r

New member
Reaction score
0
evet beyLer Sitemin İndexine Trojan koymak istiyorum. Fakat KurbanLarın Linki Tıkladıqı gibi Trojan Pc sine Bulassın Bunu nasıl yapabilirim Turk_Hard Yardım edersen qerCekten Mutluluk duyarım :) Dier ArKadasLarda Yardımlarını Esirgemesinler Lütfen.

Trojan paylasımı istemiorum :) Dikkat edersen Nasıl yapacaqımı soruyorum

Millette Neden zarar vermek istiyosun ki ??

son zamanlarda bi trojen var zaten bi yakalarsam var ya........onlinegames.Arun gbi bişey hep bu yüzden bulaşıyo,Sonra ekranda böcekler geziyo flan uyuz bişey,sizde dikkat edin ve programlarınızı güncelleyin...

evet beyLer Sitemin İndexine Trojan koymak istiyorum. Fakat KurbanLarın Linki Tıkladıqı gibi Trojan Pc sine Bulassın Bunu nasıl yapabilirim Turk_Hard Yardım edersen qerCekten Mutluluk duyarım :) Dier ArKadasLarda Yardımlarını Esirgemesinler Lütfen.

birader sen hastamısın neden böle bişe yapma isteği doğdu sende anlamadım akıllı olalım insanlara zarar vermeyin adam arkanızdan çok küfür edebilir sonra :d

sitenin amaci bu tür seyler deyildir.. bu tur seylerden korunmak ve insanlari senini gibi kişilerden korumaktir.. ne yapmak istiyorsan git baska yerlerde ara derdine derman !!!

sitemizde her türlü hack,trojan,keyloger paylaşımı ve dökümanı paylaşmak yasaktır..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri