sitedeki sorun

aRıZaLı

New member
Reaction score
0
yaw arkadaşlar sitede bir sorun var o sorunu ögrene bilirmiyin ben rahatsız olmaya başladım her konuya girişimde tak diye karşımda neden olabilir
ya sorun bende ya da sitede

refresh'e basman yeterli bu o kdr büyük bir sorun değil, yoğunluktan kaynaklanıyor olabilir

evet yogunlukdan ouyor sanırsam bende de oluyor arasıra eee buyuyoruz

ama abi refreise bastıgım zaman uzan süre sonra acılıyor bende sayfayı kapatıp tekrar acmak zorunda kalıyorum

yoğunluktanmış ozy ööle dedi:)

walla aynı şey bendede oluyor yoğunluktansa bilemicem artık.........

normalde sql lerın sunucuyu yormasını bıraz olsun engellemek adına sql lere sn yede yapılan ısteklerı (baglantıları) sınırlandırmıstık.. sn yede 75 ısteği aşarsa o an sql ısteklere cvp vermıyordu , ama bu baglantıların cok sık 75 lımıtını gecmesınden sebeb lımıtlerı arttırdım bundan sonra cok sık karsılasmayacaksınız arkadaslar iyi forumlar...

Bu kadar yoğunluk normaldir.
Türkiye'nin en kaliteli sitesi olma yönünde büyük adımlar atılıyor...

şunuda cok içten soyleyebılırım suan yerlere göklere sıgdıramadıgımız 4 işlemcili xeon sunucumuz hackhell'i tek basına olmasına ragmen kaldırmakta zorlanıyor... Onumuzdekı ay sanırım 2 sunucuyuda alıp sql lerı ayrı sunucudan calıstırıcaz carelerımız tukenıyor cunku...

evet iki sunucu ii olabilir ama arkadaşlar cookiesleri de arada silerseler ve imc control lerde login die iki ayrı kısa yol attığı zamanda hackhell da ilerlemeniz yavaşlıo benim önerim şu internet explower arada temizlerseni ki ben öle yapıyorum çok hızlanacaksınız buna emin olun yapımını anlatmama gerek yok herhalde basit bir olay bilirsiniz ( İnternet explower sağ tıklayın özellikler geçmişi sil-tanımlama bilgisi sil- ayarlar dosya görüntüle sil -nesne görüntüle sil) bu birde başlat-çalıştır-cookies yaz tamam de burda ne kadar kısa yol çerez varsa silin sadece içinde bulunan index silemezsiniz) bunu ben yaptım hem sayfalar kolay hızlı açılıo hemde internet ve hızım artıo hackhell da da rahatz geziom :)) iyi forumlar umarım yardım edebilmişindir .

bende hiç öle bi sorun çıkmadı abi bence sizin bilglerde sorun olabilir

mıllet camfrog a hadı bu gece bı muhabbet edelım :)

dARk Aßİ ßu SoruN ßeNDe SoN 1 SaaTTiR SıKLa$Ti SiTeYe ÇoK Ki$i GeLiyo Yafs :d

ya bende pcde kurcalamadık yer bırakmadım ılk defa karsılasıyom gordugum ıı oldu walla...

wow

Bunu bilmiodum denedim ii oldu kazanova helal kardeşim:))baya hız farketti

Dark_Angel' Alıntı:
normalde sql lerın sunucuyu yormasını bıraz olsun engellemek adına sql lere sn yede yapılan ısteklerı (baglantıları) sınırlandırmıstık.. sn yede 75 ısteği aşarsa o an sql ısteklere cvp vermıyordu , ama bu baglantıların cok sık 75 lımıtını gecmesınden sebeb lımıtlerı arttırdım bundan sonra cok sık karsılasmayacaksınız arkadaslar iyi forumlar...

saolasın abi sende başımızda olmasan ne olur allah bilir :).

Geri