sitedeki başlığı çoğaltmak ?

impayatoy

New member
Reaction score
0
merhaba,

kendi sitemi tasarlamak için aşağıdaki siteyi template olarak kullanacağım.

http://www.gomezpaz.com

ancak projects isimli kısımdan, içeriğiyle beraber alt alta iki tane olmasını istiyorum. kendi kendime denedim. Xsiteyi yüklediğimde firefox da normal çalıştı ancak explorer da alt başlıkların hiçbirisi açılmadı yardım edebilecek varsa çok sevinirim.

herkese iyi çalışmalar...

Gerçekten güzel olmuş ilk kısmı, keşke anlasam da yardımcı olsam. Eline sağlık kardeşim.

arkadaşlar yanlış anlaşılma olmuş. ben bu siteyi tasarlamadım, bilgisayarıma indirdim ve kodlarıyla oynayarak kendi istediğim menüyü yaratmaya çalışıyorum. bunun içinde o projects menüsünü kendi altına kopyalayıp, diğer bütün başlıkları silicem. kodlama pek bilmediğim için var olan siteden oynarak kendi sitemi oluşturmaya çalışıyorum. sonuçta çok farklı bir şey olacak ama o menü açılımını çözmem lazım. yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.

Parametreleri farklı yaptığından emin ol, yani direk kopyalayarak yapamazsın, mesela projectin ilk linkinde
onclick="toggle('projects0'); şeklinde bi parametre var, projects0 adlı div objesini gizleyip gösteriyor
sen bunalrı kopyaladığında toogle içindeki obje id'sini ve div id'sini de yeniden yazmalısın

Geri