Site Yavaşladı Mı Ne?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gizli Özne

New member
Reaction score
0
Son bikaç gündür hackhellde vakit geçirmek geriyo beni
çünkü çok belirgin bi yavaşlama var sitede
yorum yazarken yazılarım bile görünmüyo sonra çıkıyo
sayfayı aşağı indirince tekliye tekliye iniyo

bu sorun sadece ben de mi var acep ???
diğer siteler iyi ama
sadece hackhell böyle

forumdan bazı arkadaşlarla konuştum, sanırım herkes aynı sorunu yaşıyor. Admin arkadaşlar bir çözüm düşüneceklerdir :)

evet arkadaşlar işlemcimin % 85'ini yiyor bune hal yaw

valla çok kötü
sinir oluyom siteyi dolaşmak bile istemiyom
bir an önce düzelir inşallah

sadece bende var sanıyodum bendede var aynı sorun sekme sayısı artımı hele felc oluyo valla

aynen sızlere katılıyorum aynı sorun bendede var

bende gayet iyi hız:saskin

sanırsam reklamlardan dolayı böyle kasılmalar yaşıyorsunuz...:melek

firefox kullanın... bide adblokplus eklentisini aktifleştirip reklamları engellerseniz sorunun ortadan kalkacağına inanıyorum :goz:

kasma değilde tekliye tekliye iniyor bende de :D 40 tane sekme acık 2 tane oyn acık :D sarkı lar falan saymıyorum :D ama bitek HH kasıyor .. daha doğrusu tekliyor :S son 2 - 3 gündür farkettim ..

yoksa msj larım cok hızlı iletiliyor .. teşekkürüm anında cıkıyor ... konularım hemen acılıyor .. problem yok

bende cok hizli nedense :goz:

Forum hızından bişey yok arkadaşlar sayfanın boyutları çok yüksek oda reklam dan kaynaklanıyor..
Ayrıca İE de anagirişteki müzik çalıyor forum anasayfasında giriş yapmadan önce onunda etkisi olabilir diye düşünüyorum..
FF(FireFox) kullananlar https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1865 kurup reklamları engelleyebilir =)

yooo bence hızlı walla yawaş olsa bile ben hackhell ı haytta bırakmam hackhell benim herşeyim:aşk:

bende bayağı hızlı ama her msjımdan sonra boş sayfa geliyor:D:D:D

nası düzeliceğini bilen varsa sevinirim....

hay saolun arkadaşlar şu an q işlemci kullanıyom bende dedim bişiimi oldu nooldu ilgililer sitemiz şööle sitemiz bööle dio biri bizi durdursun yazmışlr site zaten durmak üzere

ben firefox kullanıyorum. adblock plus eklentisiyle sitede reklam açılmasını engelliyorum... benim işte ve evde hackhell'in yavaşlığı diye bir problem yok... bence firefox kullanın ve rahat edin.

bende bayağı hızlı ama her msjımdan sonra boş sayfa geliyor:D:D:D

nası düzeliceğini bilen varsa sevinirim....

valla o sorun tema ilk değiştiği zamanlarda vardı ama şu anda öyle bir problem yokkk...

Bende bir sorun yok gayet hızlı ama sekmelere geçişte problem yaşıyorum açmıyor ancak o anda aktif olan sekmeden çıkınca diğerleri geliyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri