Site Kayıt

hanedantr

New member
Reaction score
0
google 15 gun once sitemi kayıt ettim ancak hala aramalarımda cıkmıyor neden olabilir acaba biri kayıt etme islemini resimli anlatabilirmi acaba hatamı ediyorum

resimli anlatıma ne gerek var
http://www.google.com.tr/intl/tr/add_url.html bu adresten yolladıysan sıtenı suan yapabılecegın sey beklemek.. Birde bu bekleme suresını kısaltmak ıstıyorsan pagerank ı yuksek sıtelerın sana lınk vermesını saglamalısın

kardeş peki birşey soracam msn spacei google a kaydettirebiliyormuyuz ya da en basitinden herhangi bir blogu?

Ultraherakles' Alıntı:
kardeş peki birşey soracam msn spacei google a kaydettirebiliyormuyuz ya da en basitinden herhangi bir blogu?

evet güzel soru ama pageranki yüksek demiş bak yani adamlar bi nevi referans istiyo ..... eger space ya da herhangi bi sayfa kaydetselerdi nerden referans vercektin msn den mi? :) bi de arama yaparken karsına cıktımı msn space falan benim cıkmadı demekki kaydetmiolar ;)

msn spaceyi teknik olarak kaydetmiyor ama şöyle de bişey var ben googlede rapidle ilgili arama yaptığımda bazı arkadaşların spacelerinde verdiği linklr kabak gibi google de çıkıyor. yani sanırım bi yöntem var kayıt için ama nasıl onu çözemedim. çözen olursa yazsın lütfen.

Geri