Site çok yavaşladı...dikkat..!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bende 512 var bazen kasıo ama normal genelde hızımız ii

Arkadaslar sunucuya 54.5 requests/sec (sn yede 55 ıstek) yapılıyor.. suankı mevcut durum ıcın bu yavaslık normal bu konuda yapabılcek cok fazla bır alternatıfımız ne yazıkkı yok.. Sızde bılıyorsunuz hackhell ı Dual Xeon sunucuya tasıdık sunucuda tek basına olmasına ragmen makına suan hh yı kaldırmakta zorlanıyor cpu load cogu zaman %50 lerden asagı dusmuyor (ki normalde %10 lara bıle cıkması stabilite degıl) en kısa zamanda hackhell ıkıncı sunucusunuda alıp ayrı 2 sunucu uzerınden devam edıcektır yayına ama bunun ıcın sızde hak verırsınızkı fınansal sorunları asmamız gerekıyor.. Sımdılık zaman zaman gerceklesen yavaslıklara alısmamız gerekıyor en kısa zamanda ıkıncı sunucu alıp bu problemıde asıcaz ınsallah iyi forumlar..

Dark_Angel' Alıntı:
Arkadaslar sunucuya 54.5 requests/sec (sn yede 55 ıstek) yapılıyor.. suankı mevcut durum ıcın bu yavaslık normal bu konuda yapabılcek cok fazla bır alternatıfımız ne yazıkkı yok.. Sızde bılıyorsunuz hackhell ı Dual Xeon sunucuya tasıdık sunucuda tek basına olmasına ragmen makına suan hh yı kaldırmakta zorlanıyor cpu load cogu zaman %50 lerden asagı dusmuyor (ki normalde %10 lara bıle cıkması stabilite degıl) en kısa zamanda hackhell ıkıncı sunucusunuda alıp ayrı 2 sunucu uzerınden devam edıcektır yayına ama bunun ıcın sızde hak verırsınızkı fınansal sorunları asmamız gerekıyor.. Sımdılık zaman zaman gerceklesen yavaslıklara alısmamız gerekıyor en kısa zamanda ıkıncı sunucu alıp bu problemıde asıcaz ınsallah iyi forumlar..
Evet aslında bende maddi sorunlardan olduğunu düşünüyordum nese reklamlarla daha fazla tıklasak ii olacak..

rebelliouss7' Alıntı:
ewt bencede cok yawaşladı.yawaşlığı bırak bende 256k coğu sayfa akşam saatleri hic acılmıyo.hadi 2dk 3dk olsa razıyım ama ne yazıkki genelde hic acılmıo.şuanda gece yarısı we süper

yaklasık 2 aydır sayfanın calısma yaptıgım gunler dısında (1-2 kere) hıc acılmama durumu olmadı sende bır sorun olabılır rebelliouss.. Bazen 1 dk kadar httpd yı durduruyorum cpu nun rahatlaması ıcın ama oda max 1 dk erısımı engeller sonra daha hızlı bı sekılde devam eder yayına

Akşam saatlerinde belli oranlarda kasma var ama gecenin bu saatinde allaha şukur seller sular gibi :D 4:35 ahahha

ne geç ne geç abooo bekle bekle ölüm yauw ama sql dongusu zor oluyor trafik cayır cayır yiyor ... günde 1000 üye altına dusmuyor site

Dark_Angel' Alıntı:

arkadaşlar ozaman herkez 1 er milyon göndersin zira çok büyük bi para değil. 30 bin uyenin yarısı verse sitenin masrafları için gerekli kaynak sağlamış olur. madem oyle daha hızlı açılsın istiyorsak sahip çıkalım sitemize arkadaşlar...

aynen aynısı bendede oluyor bu konuya önemle üzerine düşülmesini rica ediyorum

evt biraz yavaşlama var
sizin üzerinizdede 900 üye aynı anda sayfa açsa sizdede olur aynısı :D

BİRİ BİZİ DURDURSUN :D

Dark abimin dediği gibi 1 mekinede böle oluyor
Eğre daha hızlı olsun diyosanız yukardaki reklamlara tıklayıjn
mauseniz bozulmaz 2 tıkla...

900 onlinede
İşlemci %50 çekiyomuş :)
şu makineden 1 tanede eve alak :)

hellboy sana katılıyorum + SQL dongusu zor oluyor ... 1000 üye olunca makinada kasıyor + bizi cekemeyenler saldırıyor + gel hadi buna önlem al + dark bunla tek basına savasamaz , onun için bizde böle durumları es geççez zaman zaman + böyle seyler büyük siteler için normal

evet bende de çok yavaş oldu son zamanlarda..çoğu zaman siteye girmekte bile zorlanıyorum..

Umarım ileride cüzi miktarda da olsa ücrete tabi tutulur site. Ayrıca davetiyeli sistem de sitenin biraz olsun düzenli büyümesini sağlar. Tabi burda ücretten kastım yıllık 12 YTL gibi bişi yani öyle abartılı rakamlar diil. Ücret en azından rutin sorunları daha hızlı atlatmamızı sağlar diye düşündüm. Fikrimi söyledim sadece. Bu arada biraz yavaşlama olduğuna katılıyorum ama şimdilik idare edin artık :)

bi site de de aynen böle bi sorun vardı yoğunluktan çok yawaşlamıştı.onlar siteyi ücretli yapmadan üyeleride kısıtlamadan düzelttiler sorunu.inşallah burda da sorun çözülür

p3simist' Alıntı:
iceberk reklam yapıyorsun editle msjını
dostum niyetim reklam yapmakla uzaktan yakından alakalı değil.o site bile bu site tamamen apayrı siteler .sadece orda bazı arkadaşlar ücretli falan olsun demiş bende o sitede öle bi sorun olduğunu fakat ücretlendirmeden sorunlarını hallettikleini yani ücretli yapmaya gerek olmadığını söledim.Niyetim bundan ibaret ama yinede alakası olmamasına rahmen reklam amaçlı görürlerse editlerler.

ya kardesım sen istemesende başka site ismi vermek yok !!!

tamam dostum mesajımdaki site adını editliyorum

evet arkadaşlar gercekten cok yavaşladı yoneticilerden ricamız bu konuya biraz ilgi gostermeleri saygılar

Arkadaşlar gerçekten bir yavaşlama var. Server'ın Konfigürasyonu tabiki önemli ama Server'ın host edildiği yerin Internet trafiğinde sorun olabilir. 1 ay öncesine kadar arada bir yavaşlama var idi ama anlıktı yada geçici idi. Şimdi daimi bir yavaşlık var.
Bilgilerinize .......

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri