SıpA
уαşℓıℓαя νє ιнтιуαяℓαя
bende 512 var bazen kasıo ama normal genelde hızımız ii
Evet aslında bende maddi sorunlardan olduğunu düşünüyordum nese reklamlarla daha fazla tıklasak ii olacak..Dark_Angel' Alıntı:Arkadaslar sunucuya 54.5 requests/sec (sn yede 55 ıstek) yapılıyor.. suankı mevcut durum ıcın bu yavaslık normal bu konuda yapabılcek cok fazla bır alternatıfımız ne yazıkkı yok.. Sızde bılıyorsunuz hackhell ı Dual Xeon sunucuya tasıdık sunucuda tek basına olmasına ragmen makına suan hh yı kaldırmakta zorlanıyor cpu load cogu zaman %50 lerden asagı dusmuyor (ki normalde %10 lara bıle cıkması stabilite degıl) en kısa zamanda hackhell ıkıncı sunucusunuda alıp ayrı 2 sunucu uzerınden devam edıcektır yayına ama bunun ıcın sızde hak verırsınızkı fınansal sorunları asmamız gerekıyor.. Sımdılık zaman zaman gerceklesen yavaslıklara alısmamız gerekıyor en kısa zamanda ıkıncı sunucu alıp bu problemıde asıcaz ınsallah iyi forumlar..
rebelliouss7' Alıntı:ewt bencede cok yawaşladı.yawaşlığı bırak bende 256k coğu sayfa akşam saatleri hic acılmıyo.hadi 2dk 3dk olsa razıyım ama ne yazıkki genelde hic acılmıo.şuanda gece yarısı we süper
Dark_Angel' Alıntı:Arkadaslar sunucuya 54.5 requests/sec (sn yede 55 ıstek) yapılıyor.. suankı mevcut durum ıcın bu yavaslık normal bu konuda yapabılcek cok fazla bır alternatıfımız ne yazıkkı yok.. Sızde bılıyorsunuz hackhell ı Dual Xeon sunucuya tasıdık sunucuda tek basına olmasına ragmen makına suan hh yı kaldırmakta zorlanıyor cpu load cogu zaman %50 lerden asagı dusmuyor (ki normalde %10 lara bıle cıkması stabilite degıl) en kısa zamanda hackhell ıkıncı sunucusunuda alıp ayrı 2 sunucu uzerınden devam edıcektır yayına ama bunun ıcın sızde hak verırsınızkı fınansal sorunları asmamız gerekıyor.. Sımdılık zaman zaman gerceklesen yavaslıklara alısmamız gerekıyor en kısa zamanda ıkıncı sunucu alıp bu problemıde asıcaz ınsallah iyi forumlar..
dostum niyetim reklam yapmakla uzaktan yakından alakalı değil.o site bile bu site tamamen apayrı siteler .sadece orda bazı arkadaşlar ücretli falan olsun demiş bende o sitede öle bi sorun olduğunu fakat ücretlendirmeden sorunlarını hallettikleini yani ücretli yapmaya gerek olmadığını söledim.Niyetim bundan ibaret ama yinede alakası olmamasına rahmen reklam amaçlı görürlerse editlerler.p3simist' Alıntı:iceberk reklam yapıyorsun editle msjını