Site çok yavaşladı...dikkat..!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aydinsn

Beşiktaşım
Reaction score
0
Son zamanlarda dikkat ediyorum özellikle son bi kaç haftadır inanılmaz yavaş açılıyor. Mesela teşekkür e basıyorum 15-20 saniye bekliyorum, msj yazacam keza oda öyle bir sorun mu vardır yoksa üye sayısının artmasıyla artık server kaldıramıyor mu??? İlginize şimdiden teşekkür ederim....

bence bi sorun yok gayet normal arada olur tbi kolay deil bu kadar 30.000 üye

ayni sorun bende de var cok yavasladi gercekten site 30.00 uye doru kaldiramiyabilir ama bunun bir caresi olmasi gerekir.

bende devamli bu sorun oluyo cok gec aciliyo sayfalar vs.
bi ara sunucu degismisti o zaman acayip hizlandi hackhell superdi..
sonra ne olduysa yine yavasladi...
cok fazla uye oldugu icin cok yuklenildigi icin boyle oluyo sanirim gece 2-3 gibi site hizlaniyo :eek:

yoo bi problem yok şu sıralar online sayımız gün geçtikce artıyo ve ondan kaynaklanan yavaşlıklar olabilir bunlarda normaldir hackhell.com sunucusunun %20 sini kulanıyor şuan ilerleyen zamanlarda olucaktır bu hızla gidersek ozaman tabiki takviye yapılıcak.

Evet maalesef her forum sitesinin başına gelen oluyor ama pek anlamıyorum bu alt yapı işleriyle ama herhalde bir çözümü vardı, insan teşekkkür etmeye çekiniyor iki saat kim bekleyecek diye...

BEncede 30000 üyesi olan bi site için çok iyi

ya bi makinaya aynı anda 750 kişi girse tabii yavaşlamalar meydana gelir . zaten hostumuz da gerçekten çok çok üstün bi makina . 4096 mb ram var :):):):):):)

bencede arkadaşlar....site şu anda manyak yavaş çalışıyor...aynı sorun hackturk sitesinde vardı ve ben dahil birçok üye hızlı olduğu ve daha birçok yönü nedeni ile hackhell e kaydık...umarım sorunlar devam etmez...

bende 256 var ve buna rağmen gayet iyi

tüü nankörler..:) anaa siz yavaş sitemi görmediniz lem..:)

şaka bi yana normaldir arkadaşlar ..;)

evet aynı sorun bendede var bi el atsanız ama sahahları çok hızlı ama akşam çok yavaşlıyor...

Benim yavaştan kastım eskisine göre diyorum ben hackhell 'e gelmemin en önemli sebebi hızlı olmasıydı, son bi kaç haftada böyle olunca daha da yavaşlayacağından korkuyorum tüm mesele bu...

arkadaşlar bende yeni siteye üye oldum
konuları açamıyorum bekleme zamanları çok uzun sonuna kadar bekliyim diyorum ama sonu gelmiyo :(

bende 256 ram var adsl de 256 bi iştetim sistemi celeron 2.0 ben napıcam :(

normal biŞi 750-900 arası uye aynı anda online olursa dogal olarak yavaşlar tabıkı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri