Sistemi Geri Yükleme Hakkında

ali06can

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
arkadaslar bnm pc ye virüs girdi ve sürekli donuyo kasper 6.0 kullanıorm ama ne kadar taratsamda bişi cıkmıyo ben sistemimi geriye sarmak istiyorm bu durumun herhangi bi sistem dosyasına yada program dosyasına zarar verirmi yani acıkcası pc ye zarar verirmi (bi arkadasa sordum pc deki programlarımın durcaını söledi kafam karıstı) bunu öğrenmek istiyorm yardımlarınızı bekliorm

Sistem geri yüklemenin mantığı geri zamana dönüştür.Bugün ayın 3ü ve sen ayın 1ine yükleme yaptığında pc o güne geri döner.Bugün indirdiğin dosylar silinir ayın 1indeki haline döner pc.Pcye bir zarar vermez fakat bunu sürekli yapman iyi değil o zaman zarar verebilir.Eğer virüslü dosyaların senin geri yükleme yapacağın zamandan daha önce bulaşmışsa pcye o zaman virüsler gitmez olduğu yere kalır.Kısacası zamanda yolculuk gibi bişey ancak her zamana geri dönemezsin geri yükleme noktası oluşturulmuş zamana geri dönebilirsin.Bunuda windows güncellemelerinde yapıyor sanırım.

pc ye virüs tahminen p.tesi günü bulaştı
o zamandan bu yana
cok değişiklik yapmadım
pazar gününe almayı düşünüyorm

pazar gününe alabilirsin eğer pazardan sora indrirdiğin dosyalarında virüs olmadını biliosan onları kurtarmak için kopyalarını birincil sabit diske (d:) ye kopyala silinmesin yazık canım belkim kotalıdır :D internetn bidamı indirecen sora yada ydekle bi cd ye flan :D amma cimri oldum heee

xD

ben bildiğim virüs geri gitmez geri yklee yapınca ama ...

Geri