SiR ReaLiST

adam 1 hafta bu röportaja hazırlandı..röportaj yine de devletin zirvesiyle gazetecilerin yaptığı röprotajlara benzemiş..:)

lem insan arada güler,bi espri yapar..yok yok olmaz bu real'den..:p

neyse şaka bi yana zaten yeterince tanıyordum gereksiz bi yazı okumuş oldum işte bu saate..:)

birde infa nacizane bi öneri;şu röportajın içeriğinde az bi geğişiklik yapsan güzel olur..:)

haklısın chamur aynı soruları sormak benide sıkıo bazen ama nedense içimde hep haksızlık olmasın herkese aynı sorular gitsin die bi duygu war =))
birde kişileri en kestirmeden tanıtmayı sağlayan sorular bunlar, uzun röportajlar insanları sıkar die soruları uzatmamaya çalışıorum =)

tanıyodum zaten bu ç.kale macerasını her ben ç.kaleye giderken anlatıo :durdurun

elinize saglık güzel olmuş

Ne Zaman Söledim Bunu Ben Yaff Alla Alla Bi De Her Sefer Yok Yaff Olamaz Allaa :saskin:saskin :D

adam 1 hafta bu röportaja hazırlandı..röportaj yine de devletin zirvesiyle gazetecilerin yaptığı röprotajlara benzemiş..:)

lem insan arada güler,bi espri yapar..yok yok olmaz bu real'den..:p

neyse şaka bi yana zaten yeterince tanıyordum gereksiz bi yazı okumuş oldum işte bu saate..:)

birde infa nacizane bi öneri;şu röportajın içeriğinde az bi geğişiklik yapsan güzel olur..:)

Cem Sen Çok Kaşınıyon Dai Benimde Burdan İnfa'dan Bir İsteğim Var Cem'le De Röportaj Yapılmasını Taleb Ediyorum Zuahahahahaahha :D :durdurun Cem Bittin Sen :D

yok len küçüklüğüyle şimdiki hali biraz benziyo :D:D:D

Hoş sohbet için sizlere tesekkurler.
Ali sanada hayatta basarılar.

Güzel Röp... Olmus Tesekkürler

mınıha ... aha bu real de serseriymiş :eek:ha

Güzel rop. olmu$

2 nizinde ELine saqlık..

Tanıştığıma memnun oldum :D:D

la bunu tanıyıpta ne yapacaz :durdurun

ikinizinde ellerine saglık güzel röp. olmuş...

Geri