Siqara makinaLarı .. Çözmeye çaLışalım ..

heLpmepLz

New member
Reaction score
0
ArkadaşLar komik gelcek ama ben bu numara yazıyosun 0-14 arası 7 tane makine dönüyor sizin yazdıklarınız gelirse uzun malbora yada parlement veriyor bunun algoritmasını çözmeme az kaLdı bu konuda biLgisi oLan varmı ? yada biLgisini payLaşmak isteyen ... =) hep rapid veya başka biyerleri sömürmeyelim birazda vazgeçilmez olan sigaraları sömürelim dimi =)

Örnek > yazdıgım 7 sayı bunLar .. 1-14 e kadar tutma ihtimali %50 ..
01 02 03 04 05 06 04 =13 geLdi ..

01 01 02 02 03 03 10 =05 geLdi

10 12 14 05 07 06 08 =02 geLdi 3 jetonda boşa gitti bunların arasındaki algoritma nası oLabilir sizce ?

o tip şeyler algoritmaylamı dönüo random deilmiydi cahilim bu konularda ama :)

ramdomda oLabilir .. Ki bunun hiLesini biLen çok adam geLiyor bişeler yapıyor bi bakıyorum 4 paket birden almış =) biLen varsa payLassın çok makbuLe geçer

TAm olarak hatırlamıyorum ama 7 oynamada birmiydi ne tuttturma ihtimali.Yani 6 kişi oynuyo boşa,7. oynadığında kazanıyor.bunun gibi birşeydi.
Demek istediğim;başında bekle sayılar önemli değil,kaç kişide bir sigara düşüyor.onu bulucan.Bu da bir yol.

ben çok tutturuyorum hemen hergün 1 paket alıyorum hem de 1 yada 2 kez oynayarak

ama logaritması oldugunu sanmam

sayıları yazarken de birbiriyle alakasız yazıyorum sallıyorum yani, ardışık pek yazmıyorum

Çok iLginç .. Şans desek daha iyi oLur heraLde =) Ama bunun hilesini bilenler var hepsini aynı yazıp alan çok gördüm =)
Tek çözüm makineyi eve alıcaksın bütün gece ugraşcan =)

Seri NumaraLarı Yazıorum.. 4 Jeton Atıorum MutLaka Bi Tane Düşüo..

Loqoritmasının oLcaqını Sanmıorum Bende..

meseLa yani ? Seri numaraları derken biraz açarmısın örnekLerle ? 4 / 1 düşerse bence çok iyi

Bence var bizim ark. bi ara vahsediodu o zaman hiç mrk etmemiştim simdi ark. bulamamkı okuldaydıonlar :S

heLpmepLz' Alıntı:
meseLa yani ? Seri numaraları derken biraz açarmısın örnekLerle ? 4 / 1 düşerse bence çok iyi

MeseLa 1-2-3-4-5 qibi..

4 Jetondan Birini MutLaka Düşürüorum..

Ama Son qeLen Rakama qöre yazıorum..

MeseLa Son qeLen Rakam 12'ydi dieLim..

5-6-7-8-9 Yazıorum...

makineler sallama random rakam giremez kesinlikle bi alloritması vardır

nebilim bende duymustum ama 4 te 1 e veriyor falan diye ama icinde elektronik bir devre olduguna gore ne kadar random da olsa belli bir duzene gore olmasi gerkemez mi?

Ewt kesin bi aLqoritması var .. 4/1 yanLış adam gözümün önünde 30 jeton atıyor boş geLiyor bunu biLen çok ben çok kafayı yordum ama nafile =) Olasılıgını hesaplarsak 14*13*12*11*10*9*8*7*6*5*4*3*2*1 > Bunun sonucu ..

yalnız konu güsel ve yasilanlarda güsel.. once kesin randomla yapiliodur die dusundum sonra 30 jetonla bile sigara gelmedıgını okuyunca fikrim degisti... bana gore bi hem algoritma hemde random wardır?

abi ben bilmeme ama bunu yapanlar muhakkak bir sistem uygulamışlardır. bu sistemi çözersen iş bitmiştir.

Şİfre Falan Vermeyİn ArkadaŞlar Makİnadan Benİm DÜkanda Var Zarar
Ettİrmeyİn Bana. :)

valla dostum ben dee ondaa oynadım ama sıgaraa almak için değil arkadasın bilardo salonunda senin gibi çözmek için yanii bedava jetonlaa denedim ....
1. her makinanın ayarıı değişik
2.random diğee bir secenek yok ...sonucta o devrelerin yazılımlarını programcılar yazıyor (ben programcıyım ölee random mantıgı yok benim bildiyim fazla profosyonel olmadıgım için kesin değil ama bildiyim kadarıyla)
3.o makinanın fişinii cek..ama en son gelen numara aklında olsun fişini cekip taktıktan sonra o rakamdan sonrasını yaz ..bu %80 tutma garantisi veriyorum.
4.gelen sayı her neyse onun üstüne 5 say ve ondan sonraki sayıyı es gec diğerinden seri yap ..

bende diğer arkadas gibi bu taktiklee 3,4 jetonda bir paket düşürüyom ...
bildiklerim bu kadar o makina hakkında

Geri