Sinirlenince Bu Yaziyi Okuyunuz ! Ibretlik Bir Yazi

Gerçekten içim cız etti paylaştığın için saol

Olayın aslı öyle değil. Olay şu şekilde olmuştur.
-Yaramazlık yapan çocuğa, babası ceza olsun diye ellerini sıkıca bağlıyor ve işe gidiyor. iş dönüşü ellerinin morardığını görüyor. Doktora gittiğinde çocuğun ellerinin kangren olduğunu ve kesilmesi gerektiğini söylüyor. Çocuğun ellerini kesiyorlar. Ertesi sabah evde kahvaltı yaparken çocuk babasına diyor ki: Babacığım bir daha asla yaramazlık yapmayacağım. Ne olur ellerimi geri getir diyor. Bu söz üzerine babası odaya gidip kendisini asıyor.

olay öyle de değil dostum :)

bu olay merzifon 5. ana jet üs komutanlığındaki bir yüzbaşı ve kızıyla alakalı..

daha once yazmıştım buraya olayın aslını bilen bilir tekrar anlatmaya da gerek yok zaten..
anlattıkça kötü oluyorum ..

Haklısın biranlık öfke nelere mal oluyor.Bize tekrar hatırlattığın için tşKr.

Gerçekten çok ibret verici. Benim çocukluğumda okumuş olsaydım babama okuturdum ilk bu yazıyı. :(

bu yaziyi okiyanin 90% yine bildigini yapar, insan sinirlenince gozu hic birseyi gormez dusunme vakti olmaz. oyle 1 sinir anindan bu yaziyi hatirliyacagini sanmiyorum, fakat cok guzel paylasim o yuzden tesekkur ederim

güzel ve yararlı bi paylaşım eline sağlık

tşkrlrr.. kötü bi durum ama çok doğru..bin düşün bir söyle demişler...kırılan ne olursa olsun düzelmesi çok zor...

hakLısın da herif de manyakmış yani..ben de sinirlenirim ama karşımdakinin eLini de çekiçLe dövmem heLe ki o çocuksa heLe ki benım çocugumsa adam maykamış...:D :S

paylaşım için sağol kardeş emeğine sağlık

Çocuğun parmakları nasıl o hale gelmiş ben onu anlamadım

ibret verici bi olay gerçekten kendimize hakim olmmak gerekir...

:D

Geri