Sinir eden tanışma girişimleri !

denız

New member
Reaction score
0
Sinir eden facebook tanışma girişimleri :saskin

Artık birini dışarıda görüp beğenince kaynaşmak için araya tanıdık arkadaşlar sokma veya kıyın kıyın yanaşıp saçma sapan sorular sorma devri kapandı. Üşenmeyip bakınız: "Saat kaç?", "Ateşiniz var mı?", "Sizi nereden tanıyorum? Hangi okuldu?" Başımıza facebook çıktı ya, eh geri kalmadık biz de, ilk patlama anında edindik. Tabii benimkisi Fazıl Say misali 'dakika başı facebook' değil 'kırk yılın başı facebook' havası. Evde canım çok sıkılırsa girip bakıyorum mesajlara, eski arkadaşlarıma...

Peki ben en çok neye kıl oluyorum bu facebook'ta? Erkeklerin tanışma girişimlerine. Hey gidi gözünü sevdiğimin "Saat kaç?"ı, "Sizi nereden tanıyorum?"u... '

HIMM', 'ÇOK GÜZELSİNİZ'

İşte 'Top 6' en kıl olduğum facebook'tan tanışma girişimi:

1. 'Hımmm':

Evet! Evet! Bildiğimiz 'Hımmm'. Mesajı görünce şaşkına döndüm. 'Hımmm' ne demektir, beğendim seni mi demektir? Öyle demekse bu nasıl bir beğenmektir kardeşim. Abinin hiçbir kadına 'Hımmm' deyip de, cevap almışlığı var mıdır? Yoksa dünyada benim bilmediğim, 'Hımmm'a tav olan kadın tipi mi türemiştir. Hımmm?

2. 'p':

Ben bu 'p'nin ne olduğunu çözene kadar akla karayı seçtim sevgili okur. Dil çıkarmakmış, geçen yaz çözdüm. Peki tanımadığın birine 'p' ne ola? Çok şirinsiniz şekerim, size bol bol 'p'ler dilerim. Tövbeee.

3. Üç numarada bir klasik var 'Çok güzelsin':

Eee? Ne yapacağım şimdi? Yengeç dansı? Ben de yemiyor içmiyor bu anı bekliyordum zaten.

4. 'Dün gece Joke'ta/ Reina'da/ Anjelique'te gördüğüm sen miydin?':

Bendim ne olacak? Ya da değildim, ne bileyim. Üstelik ben seni görmedim. Sen kimsin? Bu nasıl bir girişim? Madem gördün, gel tanış. Tabii cesaretin yok senin, facebook tabiriyle; ezik misin?

PARDON YANLIŞ MESAJ

5. Dürtme, yani 'poke':

Dürtüle dürtüle bir hal olduk be! Diyelim bir ay facebook'a girmemişim bir açıyorum o dürtmüş, bu dürtmüş. Hiç dürterek tanışıldığı görülmüş mü? Hem ne o öyle el kol hareketi?

6. Önce tanıyormuş gibi "Ayşeee nabeeer?" mesajı gönderilir, olta atılır sonra bakar Ayşe'den ses çıkmaz ikinci mesaj atılır; "Pardon, yanlış mesaj":

Offf yapma be güzelim, bir adım attın, arkasında dur bari. Şerefli bir yenilgin olsun.

Demem o ki, yeni nesilde durum acıklı. facebook olmasa kimse kimsenin yanına gidemeyecek, kimse düzgün bir cümle kuramayacak, hatta kimse sevgili bulamayacak.

Ooo kıyamam, yürek pare pare.

:goz::goz:

Alıntıdır

Eee insan deniz olunca ilgileneni çok olur , o da bu ilgiden sıkılır.Bizim kapımızı çalan yok :(

Kimsyle Tanışmama Gerek Yok Buldum Birini Delikanlı Gibi Tanıştım şimdide Evliyim O şahane Insanla En Güzeli Yüzü Yüze Baba üçü Beşi Bilmem

Zaten sosyal uygulama çöplüğüne dönüşeli uzun zaman olan bir site için
bunlar da boş tanışsam ne olacak tanışmasam ne olacak hikaye bilgi için tşk.

geçen sene okuldaki arkadaşların zoruyla aldım sene başında kapattım gayette mutluyum ha kabul facebook sayesinde kız arkadaşım oldu ama sonuçta okuldan arkadaşım bahane oldu pek de hayrı olmadı gerçi ama=)
sonuçta bi insanın kişiliğini bilmeden şu abi güzel hatunmuş dur bakalım tipler öldürüyo beni neyse işte 1.5 seney doğru gidiyorum gerçek mutluluğu buldum yeter kafi=)):aşk

Geri