Sinemadayken aşağıdaki durumlardan hangisi sinirinizi bozar?

Sinemadayken aşağıdaki durumlardan hangisi sinirinizi bozar?

• Kullanılan toplam oy
    142
Film boyunca öksüren, burnunu çeken insanlar
Mısır yeme adabını bilmeyenler
Filme aşırı tepki verenler, esprilere abartılı şekilde gülenler
Önünüze sizden uzun boylu birinin oturması
Koltuğunuzu tekmeleyen kişiler :D :D

yarısınıa gıcığım ztn:)

geçen sinemadayız arkadaşla filmin en güzel sahnesini izlerken kızın biri tam 10 dk koltuğumu tekmeliyor :) film bitince döndüm arkamı konuştum "amacın ne?" dedim :D :)

anketin nerede ise yarisi diyecem :D

Hepsi :D......

Hepsi de bozar sinirimi. En çok da Bahşiş isteyen yer göstericiye sinir olurum. sanki mecburum kardeşim yaa. içimden gelirse veririm. istedikleri zaman vereceğim varsa da vermiyorum. Bi de filmi beraber izlediğim kişi filmi izlerken kahkalarla gülüp filmden çıktıktan sonra da filmi beğenmedim demesiynen aazının ortasını sümsüğü yerleştiresim geliyo

hepsi sinirimi bozar:mad:

'' Koltuğunuzu tekmeleyen kişiler '' zoRun neKi seNın beNım koLtuqum!u TeKmeLiYosuN xD

komedi filmlerinde mısır yemiyorm.. bi kere yutarken gülmüstüm öndeki adamı kusmustum xD

hiçbiri benm sinirimi bozmaz...

Filmden önceki reklamlar : )

1:Önünüze sizden uzun boylu birinin oturması
2:Filmin en heyecanlı yerinde telefonu çalanlar
3:Filme aşırı tepki verenler, esprilere abartılı şekilde gülenler
4:Film başladıktan sonra salona giren vatandaşlar

bı tane kavak boylunun onume oturması acayıp kıl olrum yaaaa :D
lan olum zaten boyun uzun sırık arkadan goruyon işte ne milletinm onune gecıyon :D

genelde arkamda oturan çocuğun elini koltuğun arasından uzatarak beni ellemeye çalışması ve kale almayıncada film boyunca koltuğu tekmelemesi en gıcık olduğum şey

genel olarak(zaten ankette de belli) hepsi ayrı ayrı siniri bozan şeyler...
Ama şu abartı bi şekilde gülenler yok mu... Allah'ım sana geliyorum :)

ağzıyla şaplata şaplata mısır yiyenler
bi espriye yarım saat gülenler
sanki sinemada yolda yürüyomuş gibi ayaklarını bi ileri bi geri yapıp öndeki koltuğu tekmeleyenler
bide burnunu çekip duranlar kardeşim sen daha mendil diye bişey hiç görmedinmi duymadınmı?

Geri