Sinema & Televizyon Bölümüne Yetki Talebi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Junior - Kacan

Forumun Küçük Kaçanı
Reaction score
0
Yetki aLmam durumunda Sinema & TV bölümünü canLandırmak için sabit başLıkLarda birkaç yeniLik vs yapmayı düşünüyorum

Olumlu,olumsuz görüşLerinizi bekLiyorum.

Hepinize şimdiden teşekkür ederim

İyi forumlar...​

OLumLu (+) :smile:

Yeni filmler getireceğine söz ver, hemen olumlu yorum yazayım
Gözde artstlerim:
Yul Brayner-Bruce Lee-Klint Eswolt falan :001_tt1:

+++Başarılar

yeni filmler için sıkıntı yaşıycağını sanmıyorum juniorun :D

+ olumlu hayırlı olur inşallah

Olumlu (+)

Şimdiden başarılar dilerim :D

istediqin yer cok buyuk bir alan hepsni canlandırabılıceqıne ınanıormusun ?

104 konu 175 msjın var ne kadar ılqılısın bu bolume ? kacan asık yerını doldura bıleceqıne pek ınanmıorum ve daha erken buluyorum...

[-]

Sinema bölümünün yönetimi ve moderasyonu diğer bölümlere nazaran biraz daha ince iş gerektiren detay isteyen birşey.. O bölüme yönetici olan arkadaşımız sinemayı iyi takip etmeli, bu konuda yeteri seviyede bilgili olmalı ve sinema kültürü olmalıdır. Bunu geçmişte en iyi Junior-Kacan'ın abisi Kaçan Aşık yapıyordu. Ali Emre'nin bu konudaki bilginliğini bilmeyen yoktur.
Bölüme şöyle bir göz attığımda ise son zamanlarda bir durgunluk hissettim. Bölüme bi hareketlilik gerekiyor. Şahsen ben bu güzel kardeşimizin abisini aratacağına inanmıyorum. Abisinin stajyeri olarak görüşüm olumlu yöndedir.

+ 1979 ...
Olmanı İsterim Junior - Kacan Hakkında Hayırlısı Olsun Kardeşim ...

Forum genelinde online süren yeterli değil ayrıca henüz yöneticilik vasıflarına erişemediğin yönetimce ilk sorunsal olarak gözüküyor. İlerleyen zamanlarda şansını tekrar deneyebilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri