SInAV bitti.SInAVlarınız nasıl geçti?

ımm...türkçe, coğrafya,felsefe,mat 1, edebiyat fln kolaydı....ama o mat 2 bide geometriler yoqmu yaqtılar bni yine yaws :s bide tarih az bişi zordu sanqi...bnden bu kadar ;) ama mat 1 de harbiden dalga geçmişler he kolay ötesi bişiydi = P

iSpiYonCu' Alıntı:
ha evet ya sınawlar nası gectı arkadaslar kolay mıydı zormuydu nasıldı...

valla bi üni li olarak kızlara pamukkale işLetmeyi tavsiye edebilirim.. erkeklere tavsiye etmem :goz:

yoq yoq güzel değil o bölüm ben bütün hackhell kızlarına
GAZİANTEP BİLGİSAYAR TEKNOLOJİLERİ VE PROGRAMLAMA tafsiye ediyorum hem çağımızın mesleği bilgisayar dimii
:):):):)

bn teknk olduum icin sadece bölüm 1 dem girdim.Mat 1 kolaydı ama mat 2 yi yabanlara ne diim geçms olsn :DAdamlar sırf fonksiyon üstüne soru hazrlamslar sanki:Dneyse hayrlısı...Tm sınava girenlere geçmiş olsun...

mat-2 ve fen-2 oldukça zordu

bızım zamanımızda yoktu mat 1 mat 2 filan :D

walla ne diim düz ler 2 sınwa giriolar allahhımm yaaa

çokk deli bişeyy yaaa :)

teknikk olduğmm içinn ölee bi sorunum yoktuu çok kolay gibi bişey di ama hiç

bi yeri kazanamamm zatii 4 üde okucaam içinn bi sorunn yok ;)

hepimizee geçmişş olsunn...

osym sınıfta kaldı bu sene!!!!!!!!!!!!!!!adamlar lise 2 sayısal konularından doğru duzgun soru sormadılar ve biz bir sene boyunca 3 yılda gelebilecek herseye calıstık!mat 2 de sadece integral ve geo 2 zordu bence!fen 2 de de sadece lise 3 dersleri ağırlıklıydı!ama mat 1 de 2 soru hariç resmen adamlar bizimle dalga gecti ya!soru sormus olmak için olesine hazırlamıslar sanki bu bolumu!!neyse Allah herkesin gonlune gore verir inş...

Geri