SInAV bitti.SInAVlarınız nasıl geçti?

gmze

New member
Reaction score
0
evet zorlu maraton bitti.artık siz bir üniversitelisiniz umarım:D.bide sınav çok kolay diyorlar doğru mu?

ha evet ya sınawlar nası gectı arkadaslar kolay mıydı zormuydu nasıldı...

valla bi üni li olarak kızlara pamukkale işLetmeyi tavsiye edebilirim.. erkeklere tavsiye etmem :goz:

iSpiYonCu' Alıntı:
ha evet ya sınawlar nası gectı arkadaslar kolay mıydı zormuydu nasıldı...

valla bi üni li olarak kızlara pamukkale işLetmeyi tavsiye edebilirim.. erkeklere tavsiye etmem :goz:
ama zor bölüm yaw.muhasebe,ekonomi dersleri çok zormuş her halde.

uyanamamışım. :sigara:

_-_FeTisH_-_' Alıntı:
Bu konu hakkında bir başlık mewcut zaten açmana gerek yoktu...
evet ama orada sınav öncesi başarı dilekleri falan war.ben burada yorumlanması istemiştim.yine de özür dilerim yanlış yaptımsa.

_-_FeTisH_-_' Alıntı:
Bu konu hakkında bir başlık mewcut zaten açmana gerek yoktu...

sınavın kötü geçti heralde... :)

Walla kolay ama zor :D yane mat 2 zordu mesela geo haric mat1 kolaydı :)

sınav çok kazıktı ya...inanılmaz hemde...:(matematik çok ağırdı..türkçe ise çok paragraflı..edebiyatta zsordu..sosyal bilimler orta dereceli...fen bölümüne hiç bakmadım...

ama zordu..185 i geçsem harika olur hedef konservatuar biliyosunuz...:D

herkese geçmiş olsun.. Sınav demekki bazıları için çok zordu..

ÖSS sonrası çıkışta bayıldı
Şanlıurfa'da Öğrenci Seçme Sınavı'na (ÖSS) katılan bir öğrenci, sınav çıkışı baygınlık geçirdi. Alınan bilgiye göre, Harran Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu'nda sınava giren Sedef Önder (19), sınavdan çıktıktansonra, mide bulantısı geçirdi.

Daha sonra baygınlık geçiren Önder, olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Şanlıurfa Devlet Hastanesine kaldırdı.
Hastane yetkilileri, Önder'in sağlık durumunun iyi olduğunu kaydettiler.
ALINTIDIR

Koca bir gelecek bir sınava bağlı.

seneye bende girecem :D
umarım kolay olur

inş inş..seneye bende giriomm..neyse bentv den şu sorulara ve cvplara bakcam..kendinize ii bakın inş herkes istediği yere gider.

antony_costa' Alıntı:
sınav çok kazıktı ya...inanılmaz hemde...:(matematik çok ağırdı..türkçe ise çok paragraflı..edebiyatta zsordu..sosyal bilimler orta dereceli...fen bölümüne hiç bakmadım...

ama zordu..185 i geçsem harika olur hedef konservatuar biliyosunuz...:D

konservatuvarda hangi bölümü düşünüyorsun

Mat II hariç söylenenlerden çok daha basit bi sınavdı.mat II ellenecek gibi deildi zaten hazırlanmadan girdiğim için :)

Geri