simdi seferberlk ilan edilse pkk ile catısmk icin ordumuza isteğinizle katılırmıydnz?

SEFERBERLİK İLAN EDİLSE PKK İLE ÇATIŞMAYA GÖNÜLLÜ OLARAK GİDERMİYDİNİZ?

• Kullanılan toplam oy
    167
Türk un savastan kactıgını tarıh sayfaları yazmaz.basına geleceklerı düşman düşünsün.ALLAH a bir can borcum var.

Değil pkk, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne karşı düşmanlık besleyen ülke, kurum, kuruluş, örgüt yada kişi hiç farketmez her zaman karşısında bu ülkenin savunucu gençlerini bulacaktır. Şüphem yok. Atam bu ülkeyi boşuna gençlere emanet etmedi.

1 sn düşünmem vatanıma kanımda canıma feda olsun

Ben Vatanım İçin Ölürüm Be..Şehit Olmaktan Daha Güzel Ne Olabilir Ki ??

kesinlikle koşa koşa gider son damla kana kadar durmadan şehit olupta melekler beni ordan kaldırmadan silahımı bırakmazdım
lanet olsun o şerefsizlere lanet olsun onca şehidimizin kanını dökenlere

aynenn koşa koşa depar atarak giderim :))

madem hayır dediniz bide kimsiniz onu da ogrenseydik
eger bu damarlarda vatan ugruna dökülecek kan varsa durdugu her saniye haramdır bana

bence hemen cıkmalı seferberlık 2 haftada kazırız namussuzların kökünü.........

bnce bu anket biraz gereksiz çünkü "HER TÜK ASKER DOĞAR"di bi laf vardır..onun için herkes asker olmak ister katılırlar!!
türkiye cumhuriyetindeki gibi dünyada bi ülkede bizimkiler gibi asker yok!!!!!

HER TÜRK ASKER DOĞAR,ÇATIŞIR,KAÇMAZ YA GAZİ YA DA ŞEHİT OLUR

her daim her yerde bu VATAN hür oldu hür olmaya devam edecek bir canımız var oda vatanımıza feda olsun hepimiz kosa ksa canımızı vermeye gideriz

yaptığınız anket bir acizlik göstergesidir. dötü poklu pkk ipnesi için seferberlik bile ilan ettiniz, okadar aciz bi ordumuz var demek. sormak istediğin bu salaklar için savaşmaya gidermiydiniz ise seve seve ama öyle bir giriş yapmışsınki ipnelerin ekmeğine yağ sürüyosunuz..

koşa koşa giderim 1 saniyemi boşa geçirmem zaten onların adını duydukça deli oluyorum bulsam bir kaşık suda boğarım

Yakın da gidiyorum zaten arkadaşlar inşallah allahın izniyle görev çıkar da bi kaç kelle kopartırım.
bu arada hayır diyenleri atın siteden gitsin

Versinler elime m16yı veya en iyisi psg sniperı göndersinler yeterki vatan için canım feda. Tamam pkk temizlenmeli fakat kendi aramızdada gün geçtikçe bu sayı artıyor. Anlatmak istediğim içsel bir çöküş olmasında osmanlı devletimizde olduğu gibi. Ne olursa olsun giderim öldürürüm bu vatana ihanet eden ve vatanımızı koruyan askerlerimizi şehit eden .................... neyse.

ben şu an bile kendimi zor tutuyorum. yüksek lisans olmasın valla gidip yalvarcam beni gönderin diye. yeterki elime silahı versinler... birde yetki

Ulan var ya harbiden hepinize helal olsun. Tabi ya, oğlunu şehit veren yaşlı baba "alın beni askere, oğlumun bıraktığı yerden devam edeyim" derken, biz ondan geri mi kalıcaktık. Gideriz derken içinden bir an bile tereddüt eden şerefsiz olsun. Bizde böyle bundan sonra.

her kurum ve kuruluşlarında haramzadelerin olduğu,üniversitelerinde ünvan alıpta boş yere maaş alanların olduğu,,görevini yapmayan komutanların olduğu ve daha bir sürü haramzade vatansızların olduğu devlet için soruyosanız cevabım HAYIR.

amaaaaaaaa

Türk olduğum için Vatanım için uğrunda binlerce onbinlerce şehit kanı dökülmüşm şerefli topraklarım için soruyosanız

kanımın son damlasına kadar varııımmmmm.çok şükür.

Geri