simdi seferberlk ilan edilse pkk ile catısmk icin ordumuza isteğinizle katılırmıydnz?

SEFERBERLİK İLAN EDİLSE PKK İLE ÇATIŞMAYA GÖNÜLLÜ OLARAK GİDERMİYDİNİZ?

• Kullanılan toplam oy
    167

yagmur_01

New member
Reaction score
0
simdi seferbrlik ilan edilse pkk ile catısmk icin ordumuza isteğinizle katılırmıydnz?

:biggrinVATANIM İÇİN CANIM FEDA ELBETTE KENDİ İSTEĞİMLE KATILIRDıM. :biggrin

dişe diş kana kan intikam intikam . ... intikamımızı almak için hazırız .askeri elbiselerim odamda hazır bisey olursa diye bekliyorum . seferberliğimde var nası olsa . heran haber gelebilir diye bekliyorum inşallah da gelir .

Katilmayan Bİzden Deİldİr Zaten

bende katılıyom

Seve seve ülkemin bana ihtiyacı olduğu her yere gider savaşırım.

dişe diş kana kan intikam intikam . ... intikamımızı almak için hazırız .askeri elbiselerim odamda hazır bisey olursa diye bekliyorum . seferberliğimde var nası olsa . heran haber gelebilir diye bekliyorum inşallah da gelir .

Katilmayan Bİzden Deİldİr Zaten

1Sanıye Durursam Neden Atıyor kı Bu kalp.... Dursun

Kosa kosa gıderımmm

helal olsun kardeşlerime. savaşa her zaman hazırız.. sadece seferberlik zamanı değil her zaman böyle birlik olmalıyız kardeşlerim. yorumlarınız için teşekkürler

Elbette hiç düşünmeden giderim ama PKK icin seferberlik cıkmaz 2-3 cabulcudan baska bişe değiller.

Bunu bide Erdoğanın oğluna sormak lazım :goz:

Dewlet icin deqiL.Kendim ve aiLem icin SawaŞırDım;)

CanaKKaLede we baSka iLLerde OKadar Kan Dökerek ALdıqımız ToPRakLarı ŞUan DewLEt BaşıNDakiLar Para KarŞıLıqı SaTıyor...DeWLet icin deqiL kenDim icin Sawasirdim :)

DİŞE DİŞ KANA KAN İNKİTAM ATEŞİ İLE YANAR BU CAN
elbette giderim
gitmeyen TÜRK değildir

Bu mübarek vatan için herşeyimi vermeye hazırım

Herkes vatanını savunmaya geçecektir, bundan kimsenin şüphesi olmasın.

Bizim daha çok askere ihtiyacımız yok, bizim bağımsız kararlar verebilen yönetime ihtiyacımız, bizim gözümüzü karartmaya ihyiacımız var.

Unuttunuz mu agalar?

" Bir Türk Dünyaya Bedeldir. "

gondermeyenın bır yuzu gıtmeyenın ıkı yuzu...

seferberlık ılan edılmesede gondersınler benı vatanım ıcın kanımın son damlasına kadar savasmaya hazırım !!

Geri