İspanyollar Simao'ya Şaşırdı
İspanya'daki temsilcimiz Kaş, Simao'nun herkesi şaşkına çevirdiğini söyleyerek, Beşiktaş hakkında konuşulanları anlattı.
İspanya La Liga'da Getafe forması giyen İbrahim Kaş, sürekli oynamamaktan şikayetçi. Uzun bir sakatlık sürecinden çıkan ve görev aldığı maçlarda başarılı bir grafik çizen İbrahim, Radyospor'da Özgür Sancar'la Haber Özel Programı'nda yaptığı açıklamada "Bana 11'de yer verdiklerinde çok başarılı maçlar çıkardığımı düşünüyorum" dedi.
GETAFE İBRAHİM'DEN MEMNUN ANCAK İBRAHİM SÜREKLİ OYNAMAK İSTİYOR
Uzun bir sakatlık sürecinden çıkan ve görev aldığı maçlarda başarılı bir grafik çizen İbrahim, Radyospor'da Özgür Sancar'la Haber Özel Programı'nda yaptığı açıklamada "Bana 11'de yer verdiklerinde çok başarılı maçlar çıkardığımı düşünüyorum. 24 yaşındayım. Sürekli oynamak benim için çok önemli. Oynamak istiyorum. Genel Direktör Toni Munos'la bir görüşme yaptım, oynamak istediğimi söyledim. Munos, 'Senin burada kalmanı istiyoruz ve senden çok şeyler bekliyoruz" dedi. Şu an bir gelişme yok. Bana çık oyna dediklerinde oynuyor ve elimden geleni yapıyorum. Bunu teknik direktörüm de Munos da söylüyor" dedi.
"İLK 11'DE OLMAYI HAK ETTİĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM"
Kendisine verilen şansları iyi değerlendirdiğini ifade eden başarılı futbolcu, "Üst üste 3 maç şans verilse buradaki kariyerim açısından daha iyi olacak. Ben burada uzun yıllar kalmak istiyorum. Yetkililer benden memnun. Ben de Getafe'de kalmayı çok isterim, ama ben sürekli forma giymek isterim. Bana verilen şansları iyi değerlendiriyorum, benim oynadığım maçları gol yemeden bitiriyoruz. Çok gencim ve sürekli oynamak zorunda olduğumu biliyorum" şeklinde konuştu.
"İSPANYOLCA KONUSUNDA GAYET BAŞARILIYIM"
Madrid'in İstanbul kadar güzel olmadığını belirten İbrahim, "Belki biraz duygusal davranıyorum, ama bana öyle geliyor. İspanyolca konusunda şu anda gayet başarılıyım, iyi anlaşıyorum, hiçbir zorluk çekmiyorum" diye konuştu.
"İSPANYOLLAR ŞAŞKIN, 'SIMAO, BEŞİKTAŞ'A NASIL TRANSFER OLDU' DİYORLAR"
"İspanya'da herkes, Simao'nun Beşiktaş'a transfer olmasına çok şaşırdı. Atletico Madrid'in ikinci kaptanı yaklaşık 3 yıldır Atletico'nun formasını giyiyor. İspanyollar, ikinci kaptanın Beşiktaş'ı tercih etmesine çok şaşırdı. Bence çok başarılı bir oyuncu. Atletico'yu her maçta sırtlıyordu, bence Beşiktaş'ı tercih etmesi çok normal. Guti, Quaresma ve Simao nedeniyle İspanya'da Beşiktaş'tan çok bahsediliyor. Bütün arkadaşlarım Guti'den dolayı, 'Beşiktaş nasıl bir takım, İstanbul nasıl bir şehir' diye sorular soruyor. Beşiktaş'ın şu anda İspanya'daki imajı çok iyi."
"İSPANYOL BASINI, BOBO'NUN GALATASARAY'LA TEMASTA OLDUĞUNU YAZIYOR"
İbrahim Kaş, Getafe için Bobo konusun kapandığını dile getirirken "Getafe için Bobo konusu kapandı. Kimse söz etmiyor. İspanyol gazeteleri Bobo'nun Galatasaray'la temasta olduğunu yazıyor" şeklinde konuştu.
Kaynak Mynet Spor