Simao, Almeida ve Fernandes Transferi [Tek Başlık]

AsıL Sorun Bu KasapLarLa Lig'te OynayabiLecekLer mi?

~SiLenT ScЯeaM~;5241625' Alıntı:
AsıL Sorun Bu KasapLarLa Lig'te OynayabiLecekLer mi?

Bana Öyle Geliyoki Çalışma Programının da büyük Etkisi Var.. Bizden Baska bu Kadar Sakat Futbolcusu Olan Takım Yok ligde.. Pazar Günü Trabzon Macını İzledim Burak Yılmazın Sag Arka Adelesine ( Diz kapagının Arka Tarafı ) Öyle Bir Krampon Altıyla Girildiki İcim Cız Etti. Ama adam 2 Fısfısla Geri Oyuna girdi. Simdi Bizimkilerede Bakıyorum Tamam Belki Cok Fazla Faul Yapılıyor Ama Vücudun ve Bacaklarında buna DiRenmesi Lazım. Gecenlerde bununla İlgili bi Haber cıkmıstı .

Umarım 2. Yarıda Ciddi Sakatlıklar Söz konusu Olmaz.

Almeida'dan şok açıklama

almeida-dan-sok-aciklama-1025425.Jpeg
Beşiktaş'ın transferini bitirdiği iddia edilen Almeida, Alman basınına şok bir açıklama yaptı. Portekizli futbolcu, siyah beyazlı ekiple hiçbir görüşmesinin olmadığını ifade etti.

Beşiktaş’ın devre arasında kadrosuna katmak için yoğun uğraş verdiği Werder Bremen’in başarılı golcüsü Hugo Almeida, SPOX.com’a özel açıklamalarda bulundu. Portekizli oyuncu, transferi ile ilgili kesin bir dille konuşurken, Beşiktaş ile görüşme halinde olmadığını ve Bremen’de kalmak istediğini söyledi.

İşte Hugo Almeida’nın açıklaması: "Bazen doğru olmayan şeyler konuşuluyor, bu da onlardan bir tanesi. Beşiktaş ile görüştüğüm bir spekülasyondur. Beşiktaş, çok saygı duyduğum bir kulüp ama görüşme halinde olduğum doğru değildir. Werder Bremen’in oyuncusuyum ve sözleşmemi yerine getirmek istiyorum."

SerdaL adaLı yine bi işLer çeviriyor..Abra kadabrayı mı getircek yoksa ?? (=

Bu haberle ilgili forzada bi üye (sanırım almanca biliyor) yapılan açıklama gelmek istemiyor gibi herhangi bi şeyin olmadığını yazdı.

Keçeli: Almeida geliyor

keceli-almeida-geliyor-1033255.Jpeg

Beşiktaş'ın 2. Başkanı Metin Keçeli, müjdeyi verdi.

Radyospor'dan Özgür Sancar'a konuşan Keçeli, Başkandan aldığım bilgiye göre Simao ve Almeida transferlerini bitirdik. Bu konu net, hiçbir pürüz yok. Bu iki futbolcu ikinci yarıdan itibaren Beşiktaş forması giyecek. Almeida, Avrupa Ligi maçlarında oynayacak" dedi.

BOBO'YLA HENÜZ ANLAŞMA YAPMADIK DURUMU 15 GÜN İÇERİSİNDE BELLİ OLUR

Bobo konusuna da değinen Keçeli, "Bobo'yla yeni sözleşme konusunda görüşmeler oluyor. Kendisini Türk yurttaşlığına geçirebiliriz. Galatasaray'la temasta olabilir. Profesyonel futbolcunun istediği takımla görüşme hakkı vardır. Bobo'nun geleceğinin ne olacağını 15-20 gün içerisinde göreceğiz. Sağlığıyla ilgili her hangi bir porblem yok. Teknik adamımızın kararıyla 15 gün sonra sözleşme yoluna gidilir. Mesin anlaşacağız diyemem. Bugün bizim oyuncumuzdur. Ama kendisine iyi bir teklif gelebilir gitmek isteyebilir. Bu da bir ihtimal dahilinde..." ifadelerini kullandı.

DINAMO KIEV ÇETİN CEVİZ

Keçeli, Avrupa Ligi 2. tur eşleşmesiyle ilgili olarak ise "Çok zor olan takımlar içerisinde daha zorlu olan takımla eşleştik. Bu maçı kazanıp daha ilerilere gitmeyi sağlayacağız. Kuradan memnunum. Ama dikkat etmeliyiz. Ukrayna futbolda ner geçen gün ilerleyen bir ülke. Dinamo Kiev'in katdrosunda çok önemli oyuncular var. Çetin ceviz bir takım. Fakat biz Avrupa'da şöhretli futbolcuları kadrosunda barındıran bir takımız" şeklinde konuştu.

Radyospor

Bu transferlerden sonra ben Bobo'nun Türk vatandaşlığına geçirilip Beşiktaşta kalmasından yanayım.

Bobonun gitmesini istemiyoruz..Zaten bobonun arkasında guti Q7 fernandes oLunca kendini aşar..

Geliyorlar

2 Portekizli’de sorun kalmadı. Simao ve Almeida’ya yıllık 2 milyon, Fernandes’e 6 aylık 1 milyon Euro verilecek.

Beşiktaş, bu hafta içinde 3 yıldızını da İstanbul’a getirmeyi planlıyor. Portekizli 2 yıldız oyuncu Simao ve Almeida’ya yıllık 2’şer, kulüplerine de 3’er milyon Euro verecek olan Siyah- Beyazlılar, Valencia’nın genç yıldızı Fernandes’e de 6 aylık 1 milyon Euro ödeyecek. Futbol Komitesi üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, 3 yıldızı da hafta içinde İstanbul’a getireceklerini söyledi. Simao ve Almeida ile önümüzdeki günlerde opsiyonlu 2’şer yıllık sözleşme imzalanacak.

Beşiktaşa hayırlı uğurlu olsun

kaynak:dha

Simao ve Almeida transferi ile ilgili konular birleştirildi, lütfen bu transferlerle ilgili bilgi verileceği zaman yeni konu açmak yerine bu başlığı kullanalım !!

İspanyollar Simao'ya Şaşırdı

İspanya'daki temsilcimiz Kaş, Simao'nun herkesi şaşkına çevirdiğini söyleyerek, Beşiktaş hakkında konuşulanları anlattı.
İspanya La Liga'da Getafe forması giyen İbrahim Kaş, sürekli oynamamaktan şikayetçi. Uzun bir sakatlık sürecinden çıkan ve görev aldığı maçlarda başarılı bir grafik çizen İbrahim, Radyospor'da Özgür Sancar'la Haber Özel Programı'nda yaptığı açıklamada "Bana 11'de yer verdiklerinde çok başarılı maçlar çıkardığımı düşünüyorum" dedi.

GETAFE İBRAHİM'DEN MEMNUN ANCAK İBRAHİM SÜREKLİ OYNAMAK İSTİYOR

Uzun bir sakatlık sürecinden çıkan ve görev aldığı maçlarda başarılı bir grafik çizen İbrahim, Radyospor'da Özgür Sancar'la Haber Özel Programı'nda yaptığı açıklamada "Bana 11'de yer verdiklerinde çok başarılı maçlar çıkardığımı düşünüyorum. 24 yaşındayım. Sürekli oynamak benim için çok önemli. Oynamak istiyorum. Genel Direktör Toni Munos'la bir görüşme yaptım, oynamak istediğimi söyledim. Munos, 'Senin burada kalmanı istiyoruz ve senden çok şeyler bekliyoruz" dedi. Şu an bir gelişme yok. Bana çık oyna dediklerinde oynuyor ve elimden geleni yapıyorum. Bunu teknik direktörüm de Munos da söylüyor" dedi.

"İLK 11'DE OLMAYI HAK ETTİĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM"

Kendisine verilen şansları iyi değerlendirdiğini ifade eden başarılı futbolcu, "Üst üste 3 maç şans verilse buradaki kariyerim açısından daha iyi olacak. Ben burada uzun yıllar kalmak istiyorum. Yetkililer benden memnun. Ben de Getafe'de kalmayı çok isterim, ama ben sürekli forma giymek isterim. Bana verilen şansları iyi değerlendiriyorum, benim oynadığım maçları gol yemeden bitiriyoruz. Çok gencim ve sürekli oynamak zorunda olduğumu biliyorum" şeklinde konuştu.

"İSPANYOLCA KONUSUNDA GAYET BAŞARILIYIM"

Madrid'in İstanbul kadar güzel olmadığını belirten İbrahim, "Belki biraz duygusal davranıyorum, ama bana öyle geliyor. İspanyolca konusunda şu anda gayet başarılıyım, iyi anlaşıyorum, hiçbir zorluk çekmiyorum" diye konuştu.

"İSPANYOLLAR ŞAŞKIN, 'SIMAO, BEŞİKTAŞ'A NASIL TRANSFER OLDU' DİYORLAR"

"İspanya'da herkes, Simao'nun Beşiktaş'a transfer olmasına çok şaşırdı. Atletico Madrid'in ikinci kaptanı yaklaşık 3 yıldır Atletico'nun formasını giyiyor. İspanyollar, ikinci kaptanın Beşiktaş'ı tercih etmesine çok şaşırdı. Bence çok başarılı bir oyuncu. Atletico'yu her maçta sırtlıyordu, bence Beşiktaş'ı tercih etmesi çok normal. Guti, Quaresma ve Simao nedeniyle İspanya'da Beşiktaş'tan çok bahsediliyor. Bütün arkadaşlarım Guti'den dolayı, 'Beşiktaş nasıl bir takım, İstanbul nasıl bir şehir' diye sorular soruyor. Beşiktaş'ın şu anda İspanya'daki imajı çok iyi."

"İSPANYOL BASINI, BOBO'NUN GALATASARAY'LA TEMASTA OLDUĞUNU YAZIYOR"

İbrahim Kaş, Getafe için Bobo konusun kapandığını dile getirirken "Getafe için Bobo konusu kapandı. Kimse söz etmiyor. İspanyol gazeteleri Bobo'nun Galatasaray'la temasta olduğunu yazıyor" şeklinde konuştu.

Kaynak Mynet Spor

Gelsinlerde Futbol izleyelim biraz ya ne güzel bi haber...

Q7'den Telefon Baskısı

Almeida için, Beşiktaş'ın yıldızı Ricardo Quaresma da devreye girdi.

Siyah- beyazlıların renklerine bağlamak istediği Almeida için, Beşiktaş'ın yıldızı Ricardo Quaresma da devreye girdi. Portekizli oyuncunun, her gün vatandaşı Almeida'yı telefonla arayarak, siyah-beyazlı formayı giymesi için ikna etmeye çalıştığı belirtildi.

- FOTOMAÇ -

Sudan Ucuz Dünya Yıldızı

Portekizli yıldız Simao Sabrosa'nın Beşiktaş'a maliyeti belli oldu.

NTV Spor'a konuşan Asbaşkan Serdal Adalı, Simao için Atletico Madrid'e 900 bin euro ödeyeceklerini açıkladı.

Quaresma ve Guti'den sonra Simao Sabrosa'yı da kadrosuna katarak transfer piyasasını sarsan Beşiktaş, yıldız futbolcunun transferini borsaya bildirmeye hazırlanıyor.

Transferle ilgili NTV Spor'a konuşan Beşiktaş Asbaşkanı ve Transfer Komitesi Başkanı Serdal Adalı, "Simao Sabrosa Beşiktaş'a hayırlı olsun" dedi.

Sezon başından bu yana Simao'nun transferiyle ilgili çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Adalı, Portekizli kanat oyuncusuyla 2.5 yıllık sözleşme imzalayacaklarını ifade etti.

Basında Atletico Madrid'e ödenecek bonservis bedeli konusunda çıkan farklı haberlere de açıklık getiren Adalı, İspanyol kulübüne sadece 900 bin euro ödeyeceklerini açıkladı.

NTVSPOR

Hugo almeida da beşiktaş'ta

Transferin fLaş takımı Beşiktaş, AtLetico MadridLi Simao Sabrosa'nın ardından Werder Bremen'den Hugo ALmeida iLe 3.5 yıLLık sözLeşme imzaLadı​

Hugoalmeida600_NSYGY.jpg

Quaresma, Guti, Fernandes, Simao Sabrosa derken, Beşiktaş yönetimi bir bomba daha patlatarak Werder Bremen'den Hugo Almeida'yı renklerine bağladı.

NTV Spor muhabiri Hakan Gündoğar'ın verdiği bilgilere göre, siyah-beyazlı yöneticiler yaklaşık 2 hafta Portekizli golcü ile ön anlaşma yaptılar. Werder Bremen'in kapısını 11 menajerin çalması sonucu, Alman ekibi Beşiktaş yönetiminden ek süre istedi. Verilen süre bugün sona erince Portekizli golcü kendisini 3.5 yıllığına siyah-beyazlı renklere bağlayan imzayı attı.

Beşiktaş, Werder Bremen'e 2.3 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek.

HUGO ALMEİDA'YI TANIYALIM

Hugo Almeida, Sa Pinto, Nuno Gomes ve Pauleta sonrası forvet sıkıntısı çeken Portekiz futbolunun son dönemde yetiştirdiği en önemli yetenekler arasında gösteriliyor.

26 yaşındaki oyuncu, Naval altyapısında başladığı futbol kariyerine Porto altyapısında devam ettikten sonra, 2003 yılında Uniao Leiria'ya kiralandı. Ardından Porto'ya dönen Almeida, 2003-2007 arasını da çoğunlukla kiralık sözleşmelerle geçirdi. Sırasıyla bir kez daha Uniao Leiria, boavista ve Werder Bremen'de forma giyen golcü futbolcu, 2007 yılında bonservisiyle birlikte son durağı Werder Bremen'e transfer oldu.

Werder Bremen formasıyla başarılı bir grafik sergileyen Almeida, bu sezon 21 resmi maçta 11 gol kaydetti. Portekiz Milli Takımı formasıyla Dünya Kupası'nda da boy gösteren oyuncu, takımının Kuzey Kore'yi 7-0 mağlup ettiği karşılaşmada 1 gole imza attı.

15 Yaş Altı Milli Takımları’ndan bu yana Portekiz forması giyen Almeida'nın milli takım forması altında 33 maçta 12 golü bulunuyor. Son olarak, 17 kasım'da Portekiz'in İspanya'yı 4-0 mağlup ettiği mücadelede ağları havalandıran 1.91 boyundaki Almeida, sert ve etkili şutlarıyla tanınıyor. Almeida'nın, 2005-2006 Şampiyonlar Ligi sezonunda Inter'e attığı gol de, gelmiş geçmiş en iyi frikik golleri arasında gösteriliyor.

- KayNaK -

Geri