Silkroad bölümünün acılması

Her online oyun için alt forum açılamaz. Bunun için Online Oyunlar bölümünde topic açarak devam edilmesi daha uygun olur diye düşünüyorum. Örnek olarak Wow içinde istekler vardı ama hafızam beni yanıltmıyorsa bu istek kabul edilmedi. Yada bekleme aşamasında..

Demem şudur ki, cok fazla ilgi ve alaka olursa ancak olur. He diyince olmuyor :eek:

İyi forumlamalar.

bana söyleyecek bişi bırakmamışsın
şiddetle katılıyorum +1 :goz:

olmalı bence neden gereksiz olsun bakın donanım haber silkroad bölümü açıldı ve silkroad bölümü rekorlar kırıyor burda neden olmasın

ya bence açılsın knight da gereksiz hackhellde gereksiz öbür dünyada hepimizi .. zaten en iyisi göt kadar bi bölüm açıcaksınız zaten onun tartışmasını yapıyosunuz açın en azından googledan ararlar silkroad bölümüyle ilgilenicek arkadaşlar hackhelldede ilgilenebilirr

Silkroad ko gibi bebe oyunu değil. Beceremiyorsunuz çünkü ko o kadar basit gelmiş ki size yani sizi sömürüyolar siz hala ko diyorsunuz.

1. Ko'da premiumu olmayan adam demiyorlar. Herşey premiumlular için ardream, delos, savaş cart curt.
2. ko oynadığınız için diğer online oyunlar size dandik gibi geliyor. ama daha oyunu görmeden ön yargı yapıyorsunuz.
3. bende ko oynadım boşu boşuna 7 tane çarım ban yedi. o kadar pre aldım o kadar netten oyun parası aldım. o kadar emek o kadar zaman gitti. bu mu teşekkür? BAN BAN BAN. ko nun en iyi becerdiği iş. hem de çok iyi sömürdüler bizi saolsunlar.

Silkroaddaki fark nedir peki?

silkroadda premiumunuz olmasa bile oyundan zevk alabiliyorsunuz.
kontrol sorunu diyen arkadaşlar bende o sorunu yaşadım ama oyun başladığım ilk gün 1 kaç saat içinde alıştım. o kadar da zor bi kontrolu yok yani. hem Türkiye'de ne demek az sro oynayan var ya. asıl ko'dan çok oynanıyor. (çok ciddiyim). ama cafelerde ko olduğu için çoluk çocuk ko oynama ihtiyacı duyuyor.

hem koda ks küfür hergün sınırsız seviyede. ko bölümü açtınız da noldu. çoluk çocuk giriyo 2 dosya koyuyo onlarda virüslü mü değil mi belli değil.

Ön yargı yapmayın. Oyunu oynamadınız görmediniz burada kıçınızı yırtıyosunuz ko diye. Açılmasa da farketmez. Sanki piyasa başka forum yok.

ya ark ben silkroadı daha yeni indirdim de bölümlere giremiyorum çok dolu en yapmam gerek tek tık programı filan var mı

Geri