Silkroad bölümünün acılması

Yi-Gi-Do

New member
Reaction score
0
ben bu sitede yeniyim site ye biraz göz gezdirdim knigt bölümü ve counter bölümünü gördüm ama silkroad bölümü nü göremedim ben admin arkadaşlardan silkroad bölümünn acılmasını istiyorum

Her online oyun için alt forum açılamaz. Bunun için Online Oyunlar bölümünde topic açarak devam edilmesi daha uygun olur diye düşünüyorum. Örnek olarak Wow içinde istekler vardı ama hafızam beni yanıltmıyorsa bu istek kabul edilmedi. Yada bekleme aşamasında..

Demem şudur ki, cok fazla ilgi ve alaka olursa ancak olur. He diyince olmuyor :eek:

İyi forumlamalar.

gereksiz ---

Her online oyun için alt forum açılamaz. Bunun için Online Oyunlar bölümünde topic açarak devam edilmesi daha uygun olur diye düşünüyorum. Örnek olarak Wow içinde istekler vardı ama hafızam beni yanıltmıyorsa bu istek kabul edilmedi. Yada bekleme aşamasında..

Demem şudur ki, cok fazla ilgi ve alaka olursa ancak olur. He diyince olmuyor :eek:

İyi forumlamalar.

Kardeş senin düşündüğün gibi olabilir.

bence gereksiz knight var çünkü nedeni sanırsam tüm dünyada oynanan en iyi online oyun olduqu için silkroad çok fazla oynanan bi oyun değil ikisinide oynadım ben ve knight daha çok rağbet görüyor .. online oyunlar içinde konuyu açabilirsin ..

ei 4orumlar

her oyun için bölüm açılamaz...

bencede açılmalı artık çok talep var ve bi alt forum açılsa sitenin büyüklüğü düşmez bence en azından biras daha artar.bi zararı olmas die düşünüyorum.

silkroad 2007 nin dünya da en iyi online oyunu oldu..
bunu bilin ve ona göre düşünün.

ve isim vermeyerek de olsa bir url (forum sayfası) sadece silkroad sayesinde 100 000 üyeyi aştı bunu bilgilerinize eklemenizi rica ediyorum

iyi forumlar​

gereksiz bir oyun silkroad knight gibi degil acılmasa daha iyi olur kalabalıga gerek yok

bencede açıllmasına gerek yok ama online oyunlar bölümünde alt forum olarak silk-road wow vs olarak açılırsa herkes istediği yere girer istediği paylaşımı yapar ancak Knight gibi başlı başına bi forum olmaz bence

Silkroad da en az hatta grafik ve oynanıs bakımından ko yu katlar..zaten silkroad oynayanlar en az ko oynayanlar kadar var..

silkroad ne desem :)
Boşver Desem.:)
Bence Knight ile Silkroad Karşılaştırırsak Tabiykide KO.
Bu Yüzden KO Var Silkroad yok.
[ -1 ]

Silkroad da en az hatta grafik ve oynanıs bakımından ko yu katlar..zaten silkroad oynayanlar en az ko oynayanlar kadar var..
Grafik varda kontrol yok.Napayım o zmn grafiki

silkroad 2007 nin dünya da en iyi online oyunu oldu..
bunu bilin ve ona göre düşünün.

ve isim vermeyerek de olsa bir url (forum sayfası) sadece silkroad sayesinde 100 000 üyeyi aştı bunu bilgilerinize eklemenizi rica ediyorum

iyi forumlar​
Biraz fazla konuştum ama napayım cevap vermek istiyorum :D
1 site 100 bin üyeye ulaştı silkroad sayesinde.
knight sayesinde 10 site 200 bin üyeye ulaştı.
int cafelere gidersen hepsinde knight vardır.ama silkroad hepsinde yoktur.

Geri