DarkCod3r
Key&RC4 Coder
sistemimize bulaşan bir virüs düşünün. antivirüs programları ile taratıyoruz virüs ün yerini buluyoruz. lakin silmek istediğimizde
program kullanımda olduğundan silinemez şeklinde uyarı aldığımız olmuştur.
yani silme işlemini yapamayız. burada devreye unlocker1.8.5 asistans girer.
av ile bulduğunuz virüslü dosyanın üstüne gelip masula sağ tıkladığımızda çıkan pencerede unlocker asistans şeklinde bir ibare göreceksiniz. ona tıklıyoruz. eğer ki küçük bir pencere çıkar ve yapılacak işlem bulunamadı derse o dosyada virüs olmadığını anlarız. fakat dosyayı yine sağ tıklayıp unlocker asistans ı seçtiğimizde büyük bir pencere çıkar ve dosya isimleri ve yolları gelirse o dosyalarda virüs olduğunu anlarsınız yapmanız gereken açılan pencerede dosyayı işaretlemek ve altda kilit aç / tüm kilitleri aç ı tıklamaktır.
artık virüs ve dosya bibirinden bağımsızdır. yani virüs savunmasızdır.
artık o dosyayı silermisiniz tekrar mı taratırsınız orası size kalmış. ben direk siliyorum.
virüssüz dosya ss i.

unlocker1.8.5 DOWLAND.
http://rapidshare.com/files/132806974/unlocker1.8.5.rar.html
NOT:konuyu buraya açmamdaki sebeb.
virüslerin bir bağlantı yada şifre kurarak kendilerini dosyalar ile birleştirmesi oldu. yani şifreleme mantığı diye düşündüm.
program kullanımda olduğundan silinemez şeklinde uyarı aldığımız olmuştur.
yani silme işlemini yapamayız. burada devreye unlocker1.8.5 asistans girer.
av ile bulduğunuz virüslü dosyanın üstüne gelip masula sağ tıkladığımızda çıkan pencerede unlocker asistans şeklinde bir ibare göreceksiniz. ona tıklıyoruz. eğer ki küçük bir pencere çıkar ve yapılacak işlem bulunamadı derse o dosyada virüs olmadığını anlarız. fakat dosyayı yine sağ tıklayıp unlocker asistans ı seçtiğimizde büyük bir pencere çıkar ve dosya isimleri ve yolları gelirse o dosyalarda virüs olduğunu anlarsınız yapmanız gereken açılan pencerede dosyayı işaretlemek ve altda kilit aç / tüm kilitleri aç ı tıklamaktır.
artık virüs ve dosya bibirinden bağımsızdır. yani virüs savunmasızdır.
artık o dosyayı silermisiniz tekrar mı taratırsınız orası size kalmış. ben direk siliyorum.
virüssüz dosya ss i.

unlocker1.8.5 DOWLAND.
http://rapidshare.com/files/132806974/unlocker1.8.5.rar.html
NOT:konuyu buraya açmamdaki sebeb.
virüslerin bir bağlantı yada şifre kurarak kendilerini dosyalar ile birleştirmesi oldu. yani şifreleme mantığı diye düşündüm.