Silinen Dosyalar için Yardım

osmanyeye

New member
Reaction score
0
Bilgisayarımdan 2-3gb arası bi klasör sildim ve içinde değerli bi çok resim vardı. Geri döndürmek için "Recover My Files" gibi 1-2 tane program denedim. Sonuçta dosyaları aldım fakat görüntülenemiyor. Bilgisayarı kapatmaya korkuyorum. Bu durumda ne önerirsiniz ?? Sistem Geri Yükleme işe yarar mı ?? Ve ya fotoğrafları sağlam geri döndürebilecek bi program ?? :help

Şimdiden cevaplar için teşekkürler...:bow

umarim geri kurtardiginiz dosya ve resimlerini yine ayni bilgisayar üzerinde durmuyordur! BUNU NICIN yazdim söyleyeyim!<- simdi siz bir isletim sisteminide sildiginiz dosyalarinizi kurtarmak icin yapdiginiz islemi yine ayni isletim sistemi uzerinde gerceklestirip kurtarma yapilmadan önce extern bir yer göstermediyseniz bu suna benzer BINDIGINIZ DALI KESMISSINIZ ; YINE AYNI YERE GERI göndermekdir zaten ordan kurtardiniz degilmi ,, SANIRIM ORDA HATA YAPDINIZ , su anda geri getirdiginiz fograflar resim vb ayni bilgisayar üzerinde ise !! HEMEN flash bellek bulup veya SD kart yoluyla veyahuttda CD ROM a yazdimak kosuluyla bilgisayardan, extern bir yere aktarmalisinniz ! Görüntülemeyi daha sonra kurtarip aktardiginniz> usb - sd veya cd ,den yapin bakalim Yorumunuza göre devam edelim, kaliteli bir program kullandiginizi hemen belrtmeden gecemiyecegim,,

Flash diskle başka pc'de denedim fakat işe yaramadı. Fakat problemi şu şekilde sonunda çözdüm:biggrin : Bilgisayar'dan sildiğim fotoları geri döndüremeyeceğimi anladığımda fotoğraf makinasının memory card'ını taktım pc'ye sonra "PC File Recovery For JPEG" adlı bi programla karttaki silinmiş dosyaları geri döndürdüm. Kartın üstüne sildikten sonra resim çekip üstüne veri yazmadığım için %90'lık bi kısmını geri döndürebildim. Sadece 10-15'inde görüntüler yarım. Ama yinede bu kadarına şükür walla:durdurun çok önemlilerdi çünkü. Cevap yazdığın ve ilgilendiğin için teşekkürler !:clap

ImageRescue2

BAK BU PROGRAMI DENE BEN FOTOGRAFÇIYIM BİZDE Bİ ÇOK FOTOĞRAF KAYBEDİYORUZ BU PROGRAM SAYESİNDE ZARAR GÖRMEDEN GERİ ALABİLİYORUZ SİLDİĞİMİZ FOTOĞRAFLARI KOLAY GELSİN

kurtarılan dosyalar genelde bozuk olurlar ama tamir edebilen programlarda var.bikaç gün önce babam kullanıyordu şimdi adını bilmiyorum.akşam sorayım bi programın adını akşam veya yarın yazarım ismini

Geri