3.w.i.L -
New member
- Reaction score
- 0
Taşıyamadığınız , Adını Değiştiremediğiniz , " Artık Herşeyden Geçtim Yeterki SiLinsin " Deyip de SiLemediğiniz DosyaLarınız Mı Var ?
Cevabı " Evet " ise Tam Size Göre ßir Program .. :durdurun
Programımızın Adı İse : DeLete InvaLid FiLe :closedeyes:
ßu Programı ßugün Üzerinde İşLem Yapamadığım ßi Dosyaya Çare Ararken ßuLdum ( İsmi Uzun oLduğu İçin İşLem Yapamıyordum Sanırım )
Çift tıkLadığımda açıLmayan , DeLete Yapmaya çaLıştığımda Hiç ßir Tepki Vermeyen ve Sağ tıkLadığımda Diğer DosyaLara Göre Daha Az Seçenek Çıkan ( Kes , KopyaLa ws Yoktu ) ßu Dosya İçin İnternetteki ÇözümLer ßir İşime Yaramadı . ( Unlocker , Çalıştır KomutLarı , GüvenLi Mod iLe Açıp siLme ws . )

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
Hotfile.com: One click file hosting

www.hackhell.com
Programımızı Açtığımızda SoL Üstten ßozuk oLan Dosyanın Konumuna Gidiyoruz . Ve Program Otomatikmen ßozuk oLan Dosyayı Seziyor ve Adını Kırmızı Renk iLe ßeLLi Ediyor .

Eğer ßenimkisi Gißi iSe Sorununuz Yani Dosya İsmi Uzun İse Dosyaya Sağ tıkLayıp Rename yi Seçiniz .

Ve " Enter New Name " Yazan Yere Öncekinden Kısa ßi İsim Yazıyoruz . ( ßiLgisayarımdaki ßozuk Dosyayı DüzeLttiğim iÇin NormaL ßir Dosya iLe ÖrnekLendirdim ) GeLen Uyarıya Evet Diyoruz ve işLemimiz GerçekLeşiyor .

Eğer ßu ßi İşe Yaramadıysa ßi Şansınız Daha Var : " Rename at Boot "
Yani ßiLgisayar Yeniden ßaşLarken Ad Değiştirme İşLemi . " Rename " Seçeneğinin UyguLamasıyLa Aynı oLan ßu Seçeneğin Farkı ßiLgisayar ßaşLarken İsmini Değiştirmeyi Denemesi .
Dosyayı Kurtarmak DeğiLde siLmek İsterseniz " Delete " Seçeneğini , ßu İşe Yaramaz İse de " DeLete At Boot " Seçeneğini kuLLanınız .
NOT : Program FuLL DeğiLdir . SeriaL , Crack Aradım Ama ßuLamadım . Program ßöyLe de ÇaLışıyor . SeriaL veya Crack ßuLduğumda Konuya ekLerim . AnLatım Tamamen ßana Aittir .