Silemiyorum yardım lütfen.

awci55

New member
Reaction score
0
arkadaşlar sony acid pro diye bir proğram yükledim lanet nereden yükledim proğramı kaldırınca kalan bin data ve log dosyaları silinmiyor becerebilirsem resim ekliycem yardımcı olurmusunuz.

görev yöneticisinde çalışıyorsa oradan sonlandır

olmassa güvenli modda aç dene

oda olmassa regedit aç arattır gereken yerde bul sil

görev yöneticisinin hizmetler bölümünde var hizmeti durdurdum ama yine silemiyorum güvenli modda bi deniyim sağol.

Güvenli modda sildim teşekkür ederim.

Seni sıkmassa birşey daha sorayım dosyayı c den sildim güzel geridönüşümden silerken yine dosya kullanılıyor dedi ama c den kayboldu fakat hizmetler bölümünde hala duruyor oradan nasıl kaldırabilirim.

bilgisayarında başka bir program tarafından kullanılmadığından emin ol

dosyayı tamamen kaldırdığından emin ol bunun için masaüstündeyken klavyeden f3 tuşuna basarak o herneyse işte onu arattır bul sil çıkmassa sorun yok birde sana aşağıda linkte vereceğim programı tavsiye ederim son sürüm türkçe ve serial içinde var virüssüz kendim denedim.

googlede program hakkında genel bilgiyi elde ettikten sonra sistemini tarattır tüm bozuk dosyaları düzeltir gereksiz dosyalarıda siler kolay gelsin..

http://www.hackhell.com/programlar/574973-advanced-systemcare-331652-full-turkce.html

ccleaner kullan bilgisayarı tekrar başlattıktan sonra

bilgisayaraını kapatıp tekrar aç, öyle dene silmeyi. çoğu zaman programı silsen bile o dosyalar hala kullanılıyor. kapatıp açarsan silebilirsin büyük ihtimal.

Geri