olimpiyat
New member
- Reaction score
- 0
leke kardeş kime yazdığın tam belli değil ama eğer TKP'nin açıklamasından bahsediyosan, bu açıklamanın İLK maddesi silah bırakılmasını istiyor. Bir yanlış anlaşılma var galiba. Ayrıca zararın neresinden dönsen kardır diye bir söz var yıllarca binlerce operasyon yapıldı sınır ötesi operasyonların sayısı bile 30 a yakın ama ölen gençler dışında kimin eline ne geçmiş. VAR da ben mi bilmiyorum. BİRİ SÖYLESİN bana. neye çözüm bulmuş.
Ayrıca İran'a ABD'nin saldırmasının ve Irak'tan çekilmesinin gündemde olduğu bu günlerde Türk Askerinin ülke sınırları dışında işi yoktur çünkü ABD hizmeti için kullanılmasının yollarını arıyorlar. SORUN BU ÜLKENİN SORUNUDUR ve Ne ABD'yi ilgilendirir ne de başkasını. Çözümde ülke sınırları İÇİNDE ve sosyalizmdedir...Saygılar
Kardeş sen hangi gezegende yaşıyosun TKP dedi die PKK silah bırakıcak ölemi? TKP kimdir yaa sizin ağ babalarınızı darbe öncesi Abdullah ÖCALAN KULLANMIŞTIR. Bakıyom mantık gene aynı mantalite DTP kapatılmıcakmış ? başka Kürt kökenli T.C. vatandaşlarına ayrılcalık ? sebeb ? açmış iç anadoludada var aç karadenizdede dağlarda direniş varmış iç anadoludada var dağ karadenizdede ? başka ? dilini konuşamıyormuş geleneğini yaşıyamıyormuş? Oradarda bi türkçe konuşana rastlamadıkm ben ? gelenekmi ? PKK renklerini taşıyan kıyafetlerle örtülerle düğünler, kutlamala hiç eksik olmuyor, hiç bişiden geri kalınıyor feodal yapı hiç bozulmuyor, aksine hakkaten kültürünü yaşatmasalar bu halde olmayacak bu doğu ama... berder, her eve 7 çocuk,töre cinayeti,baskı,devleti yolmak,dolandırmak, askeri polisi jandarmayı düşman göstermek , hırsızlık, kaçakçılık, riyakarlık, aşırı aç gözlülük, tembellik barındıram bir kültürde birde ayrımcılık bölücülük eklenmiş durumda... ne zamandan beri Sol örgütler Kürt faşizmini savunur olmuş?? ben kürdüm ben t.c. vatandaşı dğeil kürdüm kendi özel kürt (hitler almanyası) devleti isterim...bunun için kan dökerim.... Tarih böle FAŞİZM görmedi... Türkiye zor duruma düşmüş saddamdan kaçan kürtlere kucak açarken bunlar söylenmiyordu... sen adalet önünde herkez kadar eşitsin, herkezden fazla devletten destek görüyosun( tarla yardımı, çocuk yardımı, okuma yardımı), herkezden fazla devleti soyuyorsun (kaçak elektrik, kaçakçılık,kaçak mazot) üstüne bide gözün doymadı toprakta benim olsun diosun kusura bakma kardeşşş BABAYI ALIRSINIZ TOPUNUZ....