Silahlar sussun...

leke kardeş kime yazdığın tam belli değil ama eğer TKP'nin açıklamasından bahsediyosan, bu açıklamanın İLK maddesi silah bırakılmasını istiyor. Bir yanlış anlaşılma var galiba. Ayrıca zararın neresinden dönsen kardır diye bir söz var yıllarca binlerce operasyon yapıldı sınır ötesi operasyonların sayısı bile 30 a yakın ama ölen gençler dışında kimin eline ne geçmiş. VAR da ben mi bilmiyorum. BİRİ SÖYLESİN bana. neye çözüm bulmuş.
Ayrıca İran'a ABD'nin saldırmasının ve Irak'tan çekilmesinin gündemde olduğu bu günlerde Türk Askerinin ülke sınırları dışında işi yoktur çünkü ABD hizmeti için kullanılmasının yollarını arıyorlar. SORUN BU ÜLKENİN SORUNUDUR ve Ne ABD'yi ilgilendirir ne de başkasını. Çözümde ülke sınırları İÇİNDE ve sosyalizmdedir...Saygılar

Kardeş sen hangi gezegende yaşıyosun TKP dedi die PKK silah bırakıcak ölemi? TKP kimdir yaa sizin ağ babalarınızı darbe öncesi Abdullah ÖCALAN KULLANMIŞTIR. Bakıyom mantık gene aynı mantalite DTP kapatılmıcakmış ? başka Kürt kökenli T.C. vatandaşlarına ayrılcalık ? sebeb ? açmış iç anadoludada var aç karadenizdede dağlarda direniş varmış iç anadoludada var dağ karadenizdede ? başka ? dilini konuşamıyormuş geleneğini yaşıyamıyormuş? Oradarda bi türkçe konuşana rastlamadıkm ben ? gelenekmi ? PKK renklerini taşıyan kıyafetlerle örtülerle düğünler, kutlamala hiç eksik olmuyor, hiç bişiden geri kalınıyor feodal yapı hiç bozulmuyor, aksine hakkaten kültürünü yaşatmasalar bu halde olmayacak bu doğu ama... berder, her eve 7 çocuk,töre cinayeti,baskı,devleti yolmak,dolandırmak, askeri polisi jandarmayı düşman göstermek , hırsızlık, kaçakçılık, riyakarlık, aşırı aç gözlülük, tembellik barındıram bir kültürde birde ayrımcılık bölücülük eklenmiş durumda... ne zamandan beri Sol örgütler Kürt faşizmini savunur olmuş?? ben kürdüm ben t.c. vatandaşı dğeil kürdüm kendi özel kürt (hitler almanyası) devleti isterim...bunun için kan dökerim.... Tarih böle FAŞİZM görmedi... Türkiye zor duruma düşmüş saddamdan kaçan kürtlere kucak açarken bunlar söylenmiyordu... sen adalet önünde herkez kadar eşitsin, herkezden fazla devletten destek görüyosun( tarla yardımı, çocuk yardımı, okuma yardımı), herkezden fazla devleti soyuyorsun (kaçak elektrik, kaçakçılık,kaçak mazot) üstüne bide gözün doymadı toprakta benim olsun diosun kusura bakma kardeşşş BABAYI ALIRSINIZ TOPUNUZ....

lyakın ama ölen gençler dışında kimin eline ne geçmiş. VAR da ben mi bilmiyorum. BİRİ SÖYLESİN bana. neye çözüm bulmuş.
SORUN BU ÜLKENİN SORUNUDUR ve Ne ABD'yi ilgilendirir ne de başkasını. Çözümde ülke sınırları İÇİNDE ve sosyalizmdedir..

Ölen Genç Değil > ÖLEN HAİN , ŞEREFSİZ pkk'lılardır !
Kim ne her sebeple olursa olsun dağa çıkmış ve devletin güvenlik güçlerine kurşun sıkmışsa , ÖLMELİDİR .
İtirafçı , af , bilmem ne adı altında pkk'lı itleri besleyen hükümetler bunlara Dağa çıkın , çatışın çatışın , Gelin sizi hapiste besleyelim , DİYOR
Ben hep şunu savundum > DAĞA HER NE SEBEPLE OLURSA OLSUN , ÇIKMIŞ KİŞİLER , HER NE SEBEPLE OLURSA OLSUN , GERİ DÖNSELER BİLE 1 KURŞUNLA GEBERTİLMELİDİR .
Devlet teröristi Şımartamaz ! Besleyemez !

Sosyalizm , Komunizm vs gibi Devlet yöntemleri Türkiye çıkarlarına aykırıdır .
O Yüzden , Türkiye Cumhuriyeti Devleti .
Tek Vatan !
Tek Bayrak !
Tek Dil !

Prensibini benimsemelidir .
Dağa çıkan herkeste kurşunu yemelidir .
Dağda Askere kurşun sıkan itler , zoru görünce silahlar sussun Türk-Kürt kardeştir naraları atıyor .
Hayır . Silahlar Susmasın , pkk'nın kökü kazınana kadar bölgede TAŞ üstünde TAŞ , BaŞ üstünde BAŞ kalmasın

Sana bunları fehtullah hocan mı öğretiyor? Sorumlu kişi demekle neyi kastdediyorsun? Yani TSK'ya da mı çamur atıyorsun? O senin dini bütün ilkokul mezunu ahkamcı hocan rixos otellerinin yarı ortağı. Yarısı da terör örgütünün. Sizin dindarlığınızdan da, vatan sevginizden de, Türk olduğunuzdan şüpheliyim. Hatta zerre kadar inancım yok!

Bu arada hem volkan nicki hemde incubus84 nicki ile yazmak seni yormuyor mu? :goz: Klon nick kullanmak bu forumda yasak değil mi?

Vay be nasıl çözdün bütün meseleyi zeki çocuk seni..:hhmanD

Kardeş sen hangi gezegende yaşıyosun TKP dedi die PKK silah bırakıcak ölemi? TKP kimdir yaa sizin ağ babalarınızı darbe öncesi Abdullah ÖCALAN KULLANMIŞTIR. Bakıyom mantık gene aynı mantalite DTP kapatılmıcakmış ? başka Kürt kökenli T.C. vatandaşlarına ayrılcalık ? sebeb ? açmış iç anadoludada var aç karadenizdede dağlarda direniş varmış iç anadoludada var dağ karadenizdede ? başka ? dilini konuşamıyormuş geleneğini yaşıyamıyormuş? Oradarda bi türkçe konuşana rastlamadıkm ben ? gelenekmi ? PKK renklerini taşıyan kıyafetlerle örtülerle düğünler, kutlamala hiç eksik olmuyor, hiç bişiden geri kalınıyor feodal yapı hiç bozulmuyor, aksine hakkaten kültürünü yaşatmasalar bu halde olmayacak bu doğu ama... berder, her eve 7 çocuk,töre cinayeti,baskı,devleti yolmak,dolandırmak, askeri polisi jandarmayı düşman göstermek , hırsızlık, kaçakçılık, riyakarlık, aşırı aç gözlülük, tembellik barındıram bir kültürde birde ayrımcılık bölücülük eklenmiş durumda... ne zamandan beri Sol örgütler Kürt faşizmini savunur olmuş?? ben kürdüm ben t.c. vatandaşı dğeil kürdüm kendi özel kürt (hitler almanyası) devleti isterim...bunun için kan dökerim.... Tarih böle FAŞİZM görmedi... Türkiye zor duruma düşmüş saddamdan kaçan kürtlere kucak açarken bunlar söylenmiyordu... sen adalet önünde herkez kadar eşitsin, herkezden fazla devletten destek görüyosun( tarla yardımı, çocuk yardımı, okuma yardımı), herkezden fazla devleti soyuyorsun (kaçak elektrik, kaçakçılık,kaçak mazot) üstüne bide gözün doymadı toprakta benim olsun diosun kusura bakma kardeşşş BABAYI ALIRSINIZ TOPUNUZ....

Bu kadar uğraşıp yazmışsın karşılıksız kalmasın, cevabı haketmişsin. En azından sadece kuru gürültü değil söylediklerin o yüzden elimden geldiğince açıklamaya çalışıyım:

1- Darbeden kastın 1980 darbesi ise o zaman TKP yoktu. Sonradan TKP ismini alan Sosyalist İktidar Partisi(SİP) de yoktu. Hatta sonradan SİP ismini alan Sosyalist Türkiye Partisi (STP) bile yoktu. Bu söylediklerim 20 yılı kapıyor yakalaşık ama merak etme bu ülkenin sosyalistleri akıllı insanlardır kendilerini ne Türk Milliyetçilerine ne de Kürt milliyetçilerine kullandırmazlar.
2- DTP kapatılmasın demek, DTP politikalrını benimsemizden kaynaklanmıyor. Zaten aynı şeyleri düşünsek farklı farti olmazdık. Ama bunun altında yatan gerçek, MHP kapatılmasınla aynıdır. Mesela olasılık dahilinde değil ama diyelim ki bugün MHP'yi sırf Türk Milliyetçisi olduğu için kapatırsak ne olur?
Türklerin gözünde kapatılan MHP hakettiğinden daha fazla bir saygınlığa ulaşır. İnsanların sempatisi artar. Uzun uzun açıklamaya çalıştığım şey şu: bugün DTP'yi kapatmak Kürt halkının ona olan sempatisini artırmaktan başka bir şeye yaramaz. İster kabul et ister etme anında yerine yenisi kurulur hatta şu ana bir tabela partisi bile kuruldu DTP tarafından her ihtimale karşı...
3- Arkadaşlar hiç üç milyon oy alan bir partinin hepsi terörist olabilir mi ya da üç milyon kişinin hepsi öldürmeyle biter mi? Bu insanların içinde hiç mi akıllı yok. DTP çoğu kürt ilinde %50 civarı oy alıyor. hepsi terörist mi şimdi? mantıklı olalım biraz belli ki insanların bazı isteklerine cevap veriyor DTP. İşte sosyalizmde tam burda devreye giriyor sosyalist bir ülkede ne DTP ye gerek kalır, ne Türk milliyetçiliğine ne de Kürt milliyetçiliğine. O yüzden de çözüm sosyalizmde...

2- DTP kapatılmasın demek, DTP politikalrını benimsemizden kaynaklanmıyor. Zaten aynı şeyleri düşünsek farklı farti olmazdık. Ama bunun altında yatan gerçek, MHP kapatılmasınla aynıdır. Mesela olasılık dahilinde değil ama diyelim ki bugün MHP'yi sırf Türk Milliyetçisi olduğu için kapatırsak ne olur?
Türklerin gözünde kapatılan MHP hakettiğinden daha fazla bir saygınlığa ulaşır. İnsanların sempatisi artar. Uzun uzun açıklamaya çalıştığım şey şu: bugün DTP'yi kapatmak Kürt halkının ona olan sempatisini artırmaktan başka bir şeye yaramaz. İster kabul et ister etme anında yerine yenisi kurulur hatta şu ana bir tabela partisi bile kuruldu DTP tarafından her ihtimale karşı...

kardeş sen ne demek istiyorsun ya . mhp genel bir türk milliyetçiliği besler .dtp gibi etnik köken milliyetçiliği yapmaz . sen kürtcülerle türk milliyetçilerini ve sen dtp ile mhp yi bir tutarsan en büyük hatayı yaparsın . sen ne dediğinin farkındamısın ya . :eek:ha:eek:ha

BURASI TÜRKİYE CUMHURİYETİ VE TÜRKİYEDE YAŞAYAN HERKES TÜRKE BİAT EDECEK . BAŞKA BİR AÇIKLAMASI YOK .

ayrıca yazında türklerin partisi kürtlerin partisi diye bölücü söylemlerde bulunmussun . bi kere dtp kürtlerin değil kürtcülerin yani bölücülerin partisidir . güneydoğuda hain olmanayan vatandaş zaten akp ye mhp ve chp ye veriyor oylarını . diğerlerine veriyor .

dtp ye oy verenlerin çoğu hain bölücülerdir .az bir kısmı kandırılmış insanlardır

kardeş sen ne demek istiyorsun ya . mhp genel bir türk milliyetçiliği besler .dtp gibi etnik köken milliyetçiliği yapmaz . sen kürtcülerle türk milliyetçilerini ve sen dtp ile mhp yi bir tutarsan en büyük hatayı yaparsın . sen ne dediğinin farkındamısın ya . :eek:ha:eek:ha

BURASI TÜRKİYE CUMHURİYETİ VE TÜRKİYEDE YAŞAYAN HERKES TÜRKE BİAT EDECEK . BAŞKA BİR AÇIKLAMASI YOK .

ayrıca yazında türklerin partisi kürtlerin partisi diye bölücü söylemlerde bulunmussun . bi kere dtp kürtlerin değil kürtcülerin yani bölücülerin partisidir . güneydoğuda hain olmanayan vatandaş zaten akp ye mhp ve chp ye veriyor oylarını . diğerlerine veriyor .

dtp ye oy verenlerin çoğu hain bölücülerdir .az bir kısmı kandırılmış insanlardır

kardeş asıl sen ne söylediğinin farkında mısın, milliyetçilik milliyetçiliktir. etnik köken milliyetçiliği ne demek genel milliyetçilik ne demek öyle bir ayrım saçma bence.genel milletçilikten kastın
bu memleketi sevmekse, onun adı yurtseverliktir ve benim için vazgeçilmeztir. asla ve asla bu memleket sahipsiz değildir. bu ülkenin üreten insanları,emekçileri elbet bu ülkeden ABD'yide AB'yi de kovacak.

kardeş asıl sen ne söylediğinin farkında mısın, milliyetçilik milliyetçiliktir. etnik köken milliyetçiliği ne demek genel milliyetçilik ne demek öyle bir ayrım saçma bence.genel milletçilikten kastın
bu memleketi sevmekse, onun adı yurtseverliktir ve benim için vazgeçilmeztir. asla ve asla bu memleket sahipsiz değildir. bu ülkenin üreten insanları,emekçileri elbet bu ülkeden ABD'yide AB'yi de kovacak.

kardeşim bu ülke türklerindir .dili türkçedir yaşayan insanların kimliklerinde uyruk tc dir .

bölgesel etnik milliyetçilik denen bisey duymadıysan kürtcülük diye bisey duymadıysan bu senin eksikliğin . bu ülkede milliyetçi olacaksan türk milliyetçisi olacaksın . çünkü üzerinde yaşadığımız topraklar türk toprakları kürt yada laz toprakları diye bir şey yok . yaşadığın toprağın ülkenin milliyetçisi olursun ancak . demek istediğim bu .

bu anlamda dtp ile mhp yi bir tutmak doğru olmaz . dtp etnik köken milliyetçiliği yapıyor bölgesel milliyetçilik yapıyor . mhp ise türkiyenin geneline sahip çıkar ve bunun kavgasını verir . ikisi bir olamaz ve ikisinin birbiriyle alakası yoktur .

en iyisi benim bildigim terör yasaları gelicek bu ülkeye yakaladıgını yakaladıgın yerde bilgileri aldıktan sonra öldüreceksin ve tüm televizyonlara vericeksin ancak böyle biter . bak irana hepsini vinçle asıyorr sorun kalıyormu kalmıyor biz besliyos beslliyos sonra geri bırakıyos...

arkadaşlar kürtlerin elde edemediigi bir hak söyleyin bu ülkede onu tartışalım. egerki yoksa elde edemedigi şeyler o saman kürt sorunu yoktur demeyin .. illaki kan dökmek isteyen kürtler wardır...

kan dökmek isteyen türkler var ona bakarsan

herkes türke biat edecek demek etnik köken milliyetçiliğin daniskasıdır

Bu memlekette ben Türk'üm diyemeyen ,kendini farklı azınlık olarak gören sadece ve sadece kürtlerdir.Lazı,çerkezi ve hatta dini farklı olsada rum'u,ermenis'i bile Türk'üm yada Türk vatandaşıyım der.Etiketindeki T.C. kimliğinden gocunmaz.Adı üstündedir vatanın TÜRKİYE.
İşi yokuşa sürüp mhp ile dtp yi aynı kefeye koymaya kalktığında elmalarla armutları karıştırmış olursun.Yaptığın sözde barış melodileri vadideki muro nun bağırtısından öteye geçmez.
Şunu kafanıza sokun kardeşim.
Burası TÜRKİYE....
TÜRK'üm diyenlerin vatanı.Demiyenler var ise ya diyeceği memlekete çevirecek devesini,yada çenesini kapatıp paşa paşa yaşamaya devam edecek.
Zaten kaçınız kaldı ki doğuda.% 80 iniz ya İstanbul,ya İzmir yada Ankara'dasınız.Kalan %20 yede bu canla,kanla alınmış topraklar üç-beş çapulcu için bırakılmaz.
Silahlar mı?
Tam tersi ben ikiledim!!!

herkes türke biat edecek demek etnik köken milliyetçiliğin daniskasıdır

ne alakası var . türklük etnik kökenmidir ki etnik milliyetçilik olsun . türk millettir . kürt laz çerkez etnik kökendir . etnik köken milliyetçisi olmayacaksın .öylelerine bu ülkede rahat yok oksijen bile olmayacak yakında merak etmeyin .

Ozan årif diyor ki; bu deveyi güdecek,
Türkiye'de yaşayan, Türk'e biat edecek,
Haa... 'Ben etmem' diyorsa, def olacak gidecek,

Uzatmaya gerek yok, denecekler dendiler,
Türkiye'de tek kimlik, Türklük'tür efendiler...

Ozan Arif

Bir tane bile vatan haini kalmadıktan sonra silahlar susacak emin ol...

Geri