!!!!!!!SIkILdIm..!!!!!!!!!

bir kamyonun arkasında yazıyordu. Hewesim Kalmadı. haha. çok güldüm yav.

bütün yazılanları okudum,herkes haklı ama kım haksız olan ,herkes hayırsız ,herkes kullanılmış,herkes mutsuz ,kım kım kım .mutlu.hayırlı,vefa gören. ben artık kıyametı beklıyorum.ölelimde hayırlısıyla öbür hayat elbette burdan daha iidir.

hasavri' Alıntı:
bütün yazılanları okudum,herkes haklı ama kım haksız olan ,herkes hayırsız ,herkes kullanılmış,herkes mutsuz ,kım kım kım .mutlu.hayırlı,vefa gören. ben artık kıyametı beklıyorum.ölelimde hayırlısıyla öbür hayat elbette burdan daha iidir.

İnş.Sora bide huri beklerken nuri gelmesin...:)

aynen dediğin gibi be pasaklı kız
herşey baydı artık aynı muhabbetler aynı tür insanlar

her hangi bir sitede avatarımın başkası tarafından kullanılmasından sıkıldım . gurbetten sıkıldım ..! Üniversiteden sıkıldım... ! İki yüzlü kızlardan sıkıldım ..! yalancı + menfaatçi +şerefsiz+kişiliksiz +işine nasıl gelrse gibi = dostlardan sıkıldım...!

Mehtap gecmıyor safak hıc gecmez kızı bana vermıyolar askerlıgı yap dıyorlar her pazar buluscam dıye bekle bekle bekle bekle sıkıldım yaw al kacır dıyo askerede gıtme dıyooooo mehtap 84 yaw

git askelrıkden kurtul bende yaşadım ama bıttını anlamadım bile başamadn bitmezzz

sıkıldımm hergün boş boş konuşmanızdan sıkıldım

ilk mesajında bomboş mesaj atanlardan sıkıldım

bende hayattan,ailemden,paso ewde olmaktan,hayatın sıkıcılığından herşeyden çok sıkıldım :(

Hergün bir yığın laf işitiyorum şu bilgisayar yüzünden ama seviyorum bilgisayarımı ne derse desinler... ne istiyolar anlamadım gidip bu yamurlu havada dışarda durup ıslanim mi yani :D

ne sıkılcam ya işim olmaz
sigara.gif
sigara.gif

Arkadaşlar Ya Halinize Şükredin... Oturup Pc başında boş boş zaman geçiriyoruz aç değiliz açık ta değiliz ? Afrika Ülkelerinde İnsanlar açlıktan ölüyor...

her şeyin sonuna bir sıkıldım yazmaktan siz sıkılmadınız mı ben sadece ondan sıkıldım..... hayat herşeye ragmen devam ediyooorrrr... bunun farkında degil misinizz....

Geri