!!!!!!!SIkILdIm..!!!!!!!!!

pasaklı

New member
Reaction score
0
Evet hayatta herkes bir$eylerden sıkılıyordur ,işte sıkıntımızı payla$alım hadi..

uzgun oldugum halde mutlu gorunmekten SIKILDIM...
hergun onu beklemekten SIKILDIM..
ailemin kalk su bilgisayarin basindan demelerinden SIKILDIM...

askere gitmek için gün saymaktan sıkıldım günler geçsede gitsem

ben de bu bitmeyen okulumdan sıkıldım,parasızlıktan sıkıldım,kız arkadas dırdırından sıkıldım daha ne olsun allahtan canımız sağ

Muhasebeden sıkıldım insanların iki yüzlülüklerinden yalakalardan sıkıldım

arkadaslarimdan gelen sitem sms lerinden SIKILDIM..
msn adresimden SIKILDIm..
pffffffff

ya arkadaşlar ben hackhell'e son 1 haftadır doğru dürüst giremiyom sayfalar 10 dakkada açılıyo öbür sayfalarda sorunyok bu nedenle bilgisayarımdan sıkıldım kendimden gıcık aldım :(

Kendimden sıkıldım :) Bi de yaptığım iyiliklerin unulması ve kenara atılma olayına sıkılmıştım ama beni sıkanları ben çok çok iyi şekilde sıktım :clap:

bende okuldan özellikle de maliyet muhasebesi ve kıymetli evraktan sıkıldım..birde pasaklının sürekli şikayet edip mızmızlanmasından sıkıldım....:D

Aynı Şeyleri Tekrarlamakdan Sıkıldım ..!

ewt sevdiğim kişiyle neler olacağı bu hafta sonuna bağlı ve artık sıkıldım bekle bekle:D
sora okulun kapanmasına 598 ders kaldı yani baya bi var:(
bu ay kota pis girdi kim ödicek şimdi onu:(
bitirilecek 10.000e yakın soru var kim çözcek:(
ipod nano alacak kadar hala param yoq:(
part time bi iş vardı canlı müzik yapıoduk salak herif kumarda mekana oynamış iş yoq:(
.
.
.
vs vs. . .

Bende arasıra hayattan, insanlardan ,yalancılardan..

Forumdakİ Gereksİz EleŞtrİcİlerden Sikildim

Beni kendilereri hiç aramayıp, uzunca bir süre sonra ben onları aradığımda benden önce davranıp "vay hayırsız hiç aramıyosun !!!" diyen arkadaş tayfasından sıkıldım

nozz' Alıntı:
Beni kendilereri hiç aramayıp, uzunca bir süre sonra ben onları aradığımda benden önce davranıp "vay hayırsız hiç aramıyosun !!!" diyen arkadaş tayfasından sıkıldım

aynen bende ayrıca sabah erken kalkıp okula gitmekten sıkıldım derslerde uyumaktan sıkıldım artık yatağımda uyumak istiyorum :D

t_mac' Alıntı:
aynen bende ayrıca sabah erken kalkıp okula gitmekten sıkıldım derslerde uyumaktan sıkıldım artık yatağımda uyumak istiyorum :D
sirada uyuyosun ya yatakta uyumak zevk vermez artik sana siranin tadi bi baska oluyo:D

ben artik sabahlamaktan SIKILDIM

bu arada logan oyle olsun seninle gorusuces sonra :p

İstanbul trafiğinden, köstebek yuvası gibi yollardan sıkıldım.

Geri