Sigaraya ZAM!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ŤêΧâŠ

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
Sigaradan alınan maktu özel tüketim vergisi yüzde 16,67 oranında artırıldı. Sigaradaki ÖTV zammı yarın yürürlüğe girecek.

Bakanlar Kurulunun bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan kararı ile ÖTV'de 3 sayılı listedeki “tütün içeren purolar, uçları açık purolar ve sigarillolar, tütün içeren sigaralar, tütün yerine geçen maddelerden yapılmış purolar, uçları açık purolar, sigaralar ve içilen tütünler ile enfiye ve çiğnemeye mahsus tütünlerin” yer aldığı B cetvelindeki ürünlerin maktu özel tüketim vergisi tutarları yeniden belirlendi.

Yeni düzenleme ile sigarada adet başına 0,0600 YTL (6 YKr) olan asgari maktu özel tüketim vergisi tutarı, 0,0700 YTL'ye (7 YKr) yükseltildi. Böylece paket başına 1,2 YTL olan maktu vergi de 1,4 YTL'ye çıktı.

Sigaradaki ÖTV zammı yarın yürürlüğe girecek.

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/5969926.asp?m=1&gid=112&srid=3429&oid=3

Yahu Demin gittim bi 70Lik aldım 25 YTL olmuş. :hhmanD

Adam daha ne kadar oldugunu da net bilmıyo kafadan salladı aldı paramı :)

Neyse bu zammada alışırız .

Sigara içenler için Üzücü bir olay desene :)

yüxeltsinler ya ..
belki içenlerin bırakmasınada vesile olur ...

her gelen zamda bırakıcam sigarayı diorum ama olmuo =(
hergün 4.400 weriorum zam gelince kaç olcak acaba =(

valla bırakayım dediğim gün sayısını arttırıyorum. :p

o nedenle epeyi bir süredir bırakacağım demedim. devam. :D

kötü de olsa... :eek:ut:

hadi bakalim tirkayikiler gecmis olsun
burda Marlboro nun fiyati YTL olarak yaklasik 60 YKR falan
bu ucuzlukta insan hangi sigarayi icecegini sapitiyoo yaa
:D:D

yaktılar bizi :(

neyse canım artık zamlar pek şaşırtmıyor ama sigarada bırakılacak gibi deyil kardeşim :D

Zaten olan hep bizi oluyo maliye maaşallah tuttuğuna acımıyo.Kodamanlardan alamadığı vergiyi bizden çatır çatır alıyo

J@CK@L' Alıntı:
Yahu Demin gittim bi 70Lik aldım 25 YTL olmuş. :hhmanD

Adam daha ne kadar oldugunu da net bilmıyo kafadan salladı aldı paramı :)

Neyse bu zammada alışırız .

70lik burgaz iç şekerim 19 YTL
senden şeker olmasın, namussuz bal bal :)

bu konuda çok şanslıyım yaaawww..ne zaman 1 karton sigara alsam ertesi gün zam geliyoo:sigara:

çok zevkli bi durum bu :D :D :D

Sercinho7' Alıntı:
yüxeltsinler ya ..
belki içenlerin bırakmasınada vesile olur ...

abı onun yerıne hergun biz sigara içenler bı banka hesabına 60 kurus para yatıralım. Sırayla her gun Sıgarayı zamlandıgı ıcın bıraktıgını beyan eden kısıler o parayı alsın tepe tepe kullansın. Wallah daha fazla kısı bırakır... Mıllet parasızlıktan ve onun verdıgı can sıkıntısından ıcıyo.
Apacık sıgara ıcirtmeye teşvik bu sayın buyuklerımızın yaptıgı. Şahsen konu baslıgını gordugum an ıtıbarıyle sıgara yaktım.:sigara:

Yok ama usulsuz werdıklerı ihale paralarını cıkartmaksa nıyetleri onuda acık acık solesınler. Yıne 60 kurus yatırırız seve seve. Yeterkı bılelım paramız hangı zengın cocugunun ferrarısıne gıdıo. Gıder resım falan cektırırız en azından yauwww.:hh?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri