Sigaraya Büyük Zam

yurt dışında bizim paramızla burdaki en kalite sigaralar 1.50 nin altında alkol aynı keza

heleki petrol kazakistanda 75 kuruş lt si

Ülkede İşsizlik Terör Kol Geziyor.. Bizi Yönetenlerin Tek Bildği Zam.. Üstüne Zaten Bir Sigara Keyfimiz Var Onu Da Almaya Çalışıyorlar.. Yapın istediğiniz kadar... Koptuğu Yerde Ot alır sararım

içenler için bırakma sebebi olur işallah. yeni çıkan yasaklara tam destek

abicim kullanıyosan çekeceksiz ceremesini. önce cepten olacan sonra sağlıktan. şimdiden geçmiş olsun herkese ve o simsiyah kurumlu akciğerlere:d

hayırlısı ya , her işte bi hayır war derler bakalım :)

Burada iki şahış önceki yazdıklarıma muhalefet etmiş.Beddualarımın arkasındayım ey sigara içenler.Sizin duyarsızlığınız yüzünden astımlı olan vatandaş ne acılar çekiyor.Umarım aynı şey sizlere cehennemde ceza olur.Olmazsa da çocuklarınıza olsun.ÇOCUKLARINIZIN CANINDAN ÇIKSIN İNŞALLAH!!!!! BU KADAR DUYARSIZ İNSANLARIN ÇOCUĞUNDAN DA MEMLEKETE FAYDA GELMEZ ZATEN. ALLAH BELANIZI VERSİN İNŞALLAH!!!!!

Dumansız Hava Sahasi Demii.. Tabiiiiiii!

Şimdi hükümet şirin görünmeye çalışacak...

DUMANSIZ HAVA SAHASI ... Ne o ? Teşvikk ?
Pahalı olursa anti sempati sağlar dimi ?

Tabiiiiiiiiiii....!

Adam eksiği gediği nasıl yeri yerine koyacakk ?
Bir benzine 1 ayda kaç defa zam gelir soruyorum size?
Aha sigaraya gene zam ??

2 GÜN EVELİ Memur ile Hükümet karşı karşıya geldi

BİR ZAM YAPAMADI HUKUMET MEMURA...
Niya mütabakat sağlanamıyor??

Tanrı Bizleri korusun.. Ülkemiz iyiye gitmiyor.

hükümetin yeni para kazanma yollarındn biri kriz yüzünden canlanmayan ekonomi böyle canlanacak(!)

Ya isterlerse paketi 500 tl olsun yine icerim FİFİ :$

-Kareli defter sayfasında daha çok mürekkep var daha çok kafa var buna saralım
-peki hocam! :D

daha çok geçecek desene bu muhabbetler :D

Burada iki şahış önceki yazdıklarıma muhalefet etmiş.Beddualarımın arkasındayım ey sigara içenler.Sizin duyarsızlığınız yüzünden astımlı olan vatandaş ne acılar çekiyor.Umarım aynı şey sizlere cehennemde ceza olur.Olmazsa da çocuklarınıza olsun.ÇOCUKLARINIZIN CANINDAN ÇIKSIN İNŞALLAH!!!!! BU KADAR DUYARSIZ İNSANLARIN ÇOCUĞUNDAN DA MEMLEKETE FAYDA GELMEZ ZATEN. ALLAH BELANIZI VERSİN İNŞALLAH!!!!!
Hooopp ağır ol molla desinler.Bu kadar da hakaret edilmez;Adam mı kestik, memleketi mi sattık? İçiyorsak kendimize içiyoruz parasınıda veriyoruz.Gerisi kimseyi ilgilendirmez.
Bulunmazsın sigara içilen ortamda o kadar.zaten son kanunlarda bu konuda yeterince hak verdi sizlere daha da ne istiyorsun.
Kimse sigara yüzünden astım olmaz;Kışın ısınmakta kullandığınız kömürler yüzünden olmasın o sakın,O kadar insan sağlığını ve çevereyi düşünüyorsun
Senin şimdi cep telefonunda yoktur.
TV de seyretmiyorsundur sen.
Bilgisayarda kullanmıyorsun diyeceğim ama mesaj yazdığına göre kullanıyorsun.
Otomobil,otobüs gibi taşıma araçlarınada binmiyorsundur.Her yere bisikletle gidiyorsundur.

tek diyeceğim önce kendin doğrul sonra başkalarını doğrultursun

Lanet etme lanet,gidecek kimseyi bulamazsa sahibine geri döner.

Sİgarayan zam yapanlar Çok haklı belki çok pahalı diye sigara almazlar sigarayı bırakırlar
Paylaşımın için teşekkür ederim
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Siğaraya zam yapınca karaborsa tekrar hortlar,kaçak yollardan gelen sigaralar daha ucuza el altından satılır.Devlet vergi kaybına uğrar,kaçakcı prim yapar.Kim kazanır bu durumda ?

phantoma GüzeL Bir YakLaşım.. KaçakçıLarın Büyük ÇoğunLuğu DoğuLuLardan OLuştuğuna Göre.. SöyLencek FazLa Söz Yok :)

Kendini doğru beni eğri zanneden arkadaşa cevaptır;
Arkadaşım sigara içmek veya alkol bağımlılığı veya başka bir bağımlılık ciddi bir ruh hastalığıdır.Ayrıca tanımadığı görmediği birisini doğru olmamakla ve doğrulmaya davet etmek de ilginçliğin bir başka saçmalık veya bana göre hastalıktır.Yukarıda demiştim sözlerimin arkasındayım diye.Tekrar yazıyorum ve diyorum ki söylediklerimin arkasındayım.Ne var yani beddua ettiysem.Haksızsam tutmaz zaten.Ne diye gocunup üstünüze alınıp cevap verdiniz bu tezatlığınızı anlamak zor açıkcası.Söylediğim de sigara içenlere bedduadır.Buna rağmen arkasındayım.Sigara içenin kokusunu pisliğini ve saygısızlığını çekmek zorunda değilim ben.İşi dünyaya zarara getirmiş arkadaş sonrasında.Arkadaşım dediğin şeylere önem vermek istiyorsan yaşama.Yaşarsan da arkandan gaz bile çıkartma.O.K. mi? :D:D Arabanın egzostunun zararıyla sigaranın zararını karşılaştıran yok zaten.İkisi de zararlı.ama kaplı ortamda sigara içmek astımlıya ciddi zarar verir.Krize sokar adamı.Ben buna şahit oldum.İçim acıdı.İnsan olduğuma üzüldüm adeta.Zaten bunu yapanlara da insan diyorlar ya.Garip bence...Sizin yaptığınız saygısızlık herşeyden önce.Kapalı yerde yaydığın zehirle başkasını zehirliyorsun.Buna rağmen kendinin özgürlüğünü kısıtlanmış düşünüyorsan o ortamdaki insanın sağlıklı nefes alma özgürlüğünü kısıtlıyorsun.Bir de böyle düşün derim.Veya sigara kokusundan tiksinen birisini düşünün.Ağzı çok kötü kokan birisiyle yüzyüze konuşmak zorunda kalmak gibi birşey ya.İğrenç birşey.Ben şahsen sigara içenlerin ağız kokusundan tiksiniyorum.Akrabam bile olsa söylüyorum valla.Hatta şakayla karışık ağzın laham gibi kokuyo dediğim oldu:) Ağzı çok kötü kokmayan insanın da üstü başı küllük gibi kokuyor yaw.Ayıptır.Hem ben o paraya ne tatillere giderim.Enayilikten başka birşey değil.Hayatta vazgeçemeyeceğim tek şeyim var.O da sağlığım.Bağımlısı olduğum başka hiçbir şey yok çok şükür.Ne maddi ne de düşünsel.İnşallah darısı başınıza.ayrıca bana molla falan denmesin.İsmimle hitap edilsin yeter.Herkese saygılar.Bol oksijenli ve benim gibi sağlıklı günler inşallah.

Zorla sarma sigara içittirecekler veya milleti kaçak sigaraya yöneltecekler olacağı bu, sigaranın satışını Türkiyeden kaldırsalar bile bence en fazla %30 u bırakır geriye kalan kısım çeşitli yollardan teymin edip gene içecektir.

Geri