piken
New member
- Reaction score
- 0
nooldu yorumsuz kaldınBarbazula' Alıntı:.............
nooldu yorumsuz kaldınBarbazula' Alıntı:.............
dooru sigara kadar zehirleyemem seniBarbazula' Alıntı:yok ne korkucam korksam sıgara kullanmam![]()
abi yanımısda bi doktor flm goturelm nolur nolmas...ama zehır olsa yerım wala jujm yapmsta yemıcekmyz...yalns sıgaradan kadayıf konusu acıldı ya helal olsn yane..kım solemstı yaw...?....piken' Alıntı:nooldu yorumsuz kaldınkorkma zehirlemem seni
cnm jujum ben size nasıl kıyarımqyner' Alıntı:abi yanımısda bi doktor flm goturelm nolur nolmas...ama zehır olsa yerım wala jujm yapmsta yemıcekmyz...yalns sıgaradan kadayıf konusu acıldı ya helal olsn yane..kım solemstı yaw...?....![]()
nie içiosun ozy?sna da var kurabiye,kadayıftheozy' Alıntı:içecem kimse durduramaz..![]()
aynen bende icicemtheozy' Alıntı:içecem kimse durduramaz..![]()
aman sanki sigara bişi yapmıoP@S@KLI_KIZ' Alıntı:aynen bende icicem
kadayif kurabiye kilo aldiriyo![]()
en azindan kilo aldirmiyo dimipiken' Alıntı:aman sanki sigara bişi yapmıo![]()
dooru kilo verdirio ömür kısaltıo de mi?P@S@KLI_KIZ' Alıntı:en azindan kilo aldirmiyo dimi![]()
bıraq ya aman ıcen dusunsun bısene jujm...piken' Alıntı:aman sanki sigara bişi yapmıo![]()
ben anlamam kadayıfın tadını bosma sigaraylaP@S@KLI_KIZ' Alıntı:sen kadayifi hazirla yiyelim arkasindanda sigara icelim: )
ben aliskinim bisiy olmas sabahtan beri kadayif bekliyoz hadipiken' Alıntı:ben anlamam kadayıfın tadını bosma sigarayla![]()
bayramda kadayıfffffP@S@KLI_KIZ' Alıntı:ben aliskinim bisiy olmas sabahtan beri kadayif bekliyoz hadi![]()