sigaranın gerçek yüzü ..

infatuate

İstirahatte
Altın Üye
Reaction score
0
47w78td.jpg

2quodpx.jpg

48ppd8y.jpg

4dy39fb.gif

33xx7rs.jpg

ehuh ßo$ SiGaRa KuLLaNMioM aMa ßuNLaRi TuTuCâM aKLiMDa JüHeh"!=)

sigra kullanmıorum spor yapmama engel olacağı için... kimsede kullanmasın aslında yasaklansın :p

Şimdi zararı olabilir ama bu kadar zararı olsa en fazla 2. veya 3. sigaradan sonra ölürüz. Paylaşım için teşekkürler.

ilk resimdeki bilgiler cok abartılmış yok polonyummuş felan arkadaslar pardon ama kafayı mı yediniz polonyum hakkında bilgisi olan yok mu aranızda yaa hadi onu gecin daha yeni bir rus ajanı olduruldu miligramı yetti aadamı oldurmeye lutfen duzgun bi araştırma sonra bunları yazın

polonyum 210 maddesi tütünde fazla miktarda bulunur we tütünün yanma sıcaklığında tamamen buharlaşarak ciğerlere geçer,
bence insanların açtığı konuya bok atmak yerine kendin biraz araştırma yapsan çok çok daha ii olur ..

~uYuSTuRuCu~' Alıntı:
ehuh ßo$ SiGaRa KuLLaNMioM aMa ßuNLaRi TuTuCâM aKLiMDa JüHeh"!=)
boş sigara kullanmıyon ha o da guzel : )

valla 10 yıl içtim ve 2 yıldırda kullanmıyorum meğer nekadar da aptalmışım. Bırakamıyorum diyen yalan söyler arkadaşlar.. yalnız saglıgımda hıçbi değişiklik yok 15 sene sonra anca düzelecekmişim..

atın ölümü arpadan olsun :D:D

dicem ama bu meredi nasıl bırakıcam bilmiorum :(

infatuate' Alıntı:
polonyum 210 maddesi tütünde fazla miktarda bulunur we tütünün yanma sıcaklığında tamamen buharlaşarak ciğerlere geçer,
bence insanların açtığı konuya bok atmak yerine kendin biraz araştırma yapsan çok çok daha ii olur ..
sağLam arastırmıssın beLLy ... yasıLan yoruma dha doorusu atıLan bok a cwp werebiLmen güseLL

eLine arastırmana saaaLıq .. :çaliş :çaliş

Kullanmıorum yanımdakilere de kullandırtmıyorum ...

Enbüyük düşmanın ama en yakın dostum:D

Atın ölümü arpadan olsun aktuğ kardeşin dediği gibi.:D:D:D

Ebeni s........... Kule Kismina Öldüm :hhmanD

güzel bi araştırma =) bilgilendirdigin için teşekkürler yenge

Aktuğ' Alıntı:
atın ölümü arpadan olsun :D:D

dicem ama bu meredi nasıl bırakıcam bilmiorum :(

Orasıda tek sorun yaa .. nasıl bırakıcaz ?
Nikotin denem madde bağımlılık yaptıktan sonra kana işliyor.
ve kan artık onu gereksinim duyarak beyne uyarı gönderiyor ..
içmesen de olmuyor yanii ..

Kardesim Aktuğ bırakırız inş.
Paylasım için tSkler ..

bende yenimahalle belediyesi spor clubunde oynuodum... çok sigara içiyodum 1 sene içtim
ama nargilesinden tut herşeyine kadar bi günde 3 paket bitirdim oldu. sonunda gençlerbirliğine transfer olcamı duyunca bıraktım artık içimiyorum kimseye tafsiye etmem...:D
doru insana keyif weriyo
doru özentilik yapıyo ama insana ve cevredekilerine maddi ve manevi koyuyo...
hem kendinizi hemde annenizi ve babanızı düşnün ne dedimi ii anlayın :(

Geri