valla arkadasım sana nedeseler boş sen sigarayı bırakamassın..
hiç boşuna konu kalabalığı yapma
ha ama belki konuyu goren benimgibi sigara içmeyen lere nekadarda iyi yaptıklarını hatırlatması bakımından faydalı bir konu olacaktır bu ..
aslında bende sigarayı bırakanlardan sayılırım küçük yasta başlayıp 4yıla yakın aralıksız kullandım ... 8 yıldır hiç içmedim içmemde..
şimdi nasıl bıraktın bende deneyeyim onu yaz vs aklınıza gelmiş olabilir ama yazacak bir şeyim yok bu tamamen insanın kendisine duyduğu saygıyla alakalı bir durum.. birgün elimdeki sigaraya bakıp : eğer 10sn içinde bunu neden içtiiğine dair mantıklı bir sebep belirtemessen bunu birdaha içmeyeceksin dedim.. ve eğer oan bir sebep soylemeye kalksam hiçbir mantıklı sebebi olmadığı halde varmış gibi bir şey soylersem aptal oduğumu düşünürdüm .. yada amaan bosver iç işte desem kendime en ufakbir saygım kalmadığını düşünürdüm.. oan yere attım ve uzerine basmak için bile geri dönmedim.. o andan beri hiç içmedim..
hiç birinizin işine gelmiyo ama bu kesinlikle akıl ve saygıyla ilgili ... ve bunlara sahip değilseniz ne kendinize nede bir başkasına faydanız dokunur .. bu anlamdada boşu boşuna yer işgal etmeyin !! oturunve hayatınız boyunca kaç tane sigara içeceğinizi hesaplayın ve hepsini bir defada içmeye çalısın ve bitmeden yerinizden kalkmayın .. boylece kısabir surede zehirlenip oleceksiniz.. artık rahatlayabilirsiniz çünkü siz sigaradan insanlarda sizin gibi birinden kurtulmus oldu ....
yazım canınızımı sıktı ne duruyorsunuz oyleyse rahatlamak için bir sigara yakın .. o sizi kurtarır ??....
ama buarada içiyorum rahatlıyorum yorumunuzu tescillemek üzere bir araştırma yapın sigara acaba sinirlere gerçektende iyimi geliyor .. yoksa siz bunu kendinize soyleyipte kanacak kadar aptalmısınız!! neo hala sigara elinizdemi yoksa siz onu bırakamayacak kadar acizmisiniz!! hala elinizde değilmi ?
oyleyse bırakın bu yazıyı okumayı inanın siz bu yazıyı bile anlamazsınız.. ama nasıl olsa siz bir şeyi yapmayı bırakacak yetenekte değilsiniz.. oyleyse ben yazmayı bırakayım .. nede olsa sizden farklı olarak kendi kontrolum yine benim elimde.. 7cmlik bir rulonun kolesi değilimki 102 tuşlu bir klavyenin esiri olayım..