sigaradan kurtulmak icin ne yapsak ...

ofoking

New member
Reaction score
0
arkadaslar tavsiyelerinizi bekliyorum gelin beraber birakalim hepimiz biliyoruz bu seyin ne kadar zararli oldugunu ama gelin gorun ki olmuyor harbi bir cozum yolu bulalim ama lutfen icmeyenler cevap vaya tavsiye yazmasin bilmis bilmis konusurlar ya haniii... kil oluyorum o tiplere sanki kendisi iciyordu da birakti :) sigarayi birakmis arkadaslar varsa daha iyi olur simdiden tesekkur ederim bu konuya cevap yazan tiryakilere isterseniz birakmayalim bile yazin sizi hakli gorecegim inanin:)

bknz ; Tigana ağızından kürdanını hiç düşürmüyor ;)
O da eski bir sigara tiryakisiydi

guzel oneri oneriler devam

sigarayı bırakamıyorsan IQS ( I Quit Smoking) diye bir tedavi yöntemi var nette aynen ararttıgında bulabilrisin..

biraz acsan meseleyi

böyle hayatta en güsel dostun sigarayqen..onu yüzüstü bıraqmak yakışmaz. : = )

oyle oyle olmasina da bu sigara pek de iyi dost degil be kanki ........

herseyi moka ceviryor belki onlada mutluyuz biz ama yetti artik su gencecik yasimizda bize ettiklerine bak kapkara cigerler siyah perdeler les gibi kokan ust bas oda desen hertaraf izmarit

fark etmiyoruz biz ictigimiz icin ama igrenc kokuyoruz

ofoking' Alıntı:
biraz acsan meseleyi

buraya tıkla

kardesim linkte de verdiğm gibi önce adamlar psikolojik bir görüşme yapıyorlar oradan cıkan sonuclar itibariyle RİSE denilen bi cihaza sokuyorlar ve sonrasında seni boş bırakmayıp takip ediyorlar..verdiğim linkte hersey var istersen bi ara görüş..bir cok yerde büroları var..
ama herseuden önce ben bırakacagım demen lazım..ee buraya konu actıgına göre niyetin yüksek.adamlar tedaviden sonra garanti de veriyorlar

o is uzun ben yogun biriyim onla ugrasamam:) hem kim ugrasir ki bunla

ya tedavi falan boş iraden varsa bırakırsın bu kadar basit
ilaç mış nikotin bandıymış nikotin sakızıymış bunlar boş işler
ilk başta kendine güvenicen.içmiyorum dicen ve bırakıcan
30 yıldan beri içen bi abimiz geçende kounştuq 9 aydan beri içmiyorum dedi
sende bırak falan dedi bana bende dedim sen 30 yıllıkı tiryakiysen ve bıraqtıysan bende bırakırım dedim bırakamadım :p çünkü iradem sayıf.

Gєηco' Alıntı:
ya tedavi falan boş iraden varsa bırakırsın bu kadar basit
ilaç mış nikotin bandıymış nikotin sakızıymış bunlar boş işler
ilk başta kendine güvenicen.içmiyorum dicen ve bırakıcan
30 yıldan beri içen bi abimiz geçende kounştuq 9 aydan beri içmiyorum dedi
sende bırak falan dedi bana bende dedim sen 30 yıllıkı tiryakiysen ve bıraqtıysan bende bırakırım dedim bırakamadım :p çünkü iradem sayıf.

bircok seyi kabul ederim ama iradem zayif lafini kabul edemem bakkk sen dekabul etme irade insani insan yapan tek sey diyebilirim

LaZiSH' Alıntı:
sigarayı bırak biraya divam..:) :) :)

bira bagimlilik yapmiyor ama haram onu gecccccc

o işin şakasıydı ama irade işi bu,iraden arsa sonsuza dek bırakırsın ama iraden yoksa en geç 1 ay sonra sigaraya yeniden başlarsın..

bilmem sende dusunmuyon mu birakmayi

irade lazım irade ama sporda yarrlı oluo arkadaslar şöle bi saat saglam spor yapınca insanın canı 1 gün flan sigara çekmıo

eee daha sonrasi:)

wala bunca yıllık içiciyim yani 4 senelik bırakmayı düşünmüyorum, çünkü biz çok mutluyuz :D ama bırakmak istersen tavsiyem şudur kendini fındık fıstığa ada ağzın boş durmasın

Dj_OKyaNUS' Alıntı:
wala bunca yıllık içiciyim yani 4 senelik bırakmayı düşünmüyorum, çünkü biz çok mutluyuz :D ama bırakmak istersen tavsiyem şudur kendini fındık fıstığa ada ağzın boş durmasın

agzim bos durmasin da findik fistigi gec o da azdiryor sakizi tercih ederim:)

Sq0oLd' Alıntı:
bende sıgara tiryakisiyim kurtulamıyom yav

o zaman sen de oku veya da bir fikrin varsa soyle bizde faydalanalim ornegin kizlar nefret ediyor de kiz arkadas bulmazsin de ne bilem bi sii de bu benim fikrim ama pek kimsenin takacgini zannetmiyorum:)

Geri