lafa bak çay demle yahudi bizim askerimizi şehit etmiyor ama pkk o sigara paralarıyla bizim askerimizi şehit edecek akp li anladınmı. ama pardon sizin için araplar daha önemli nasıl olsa ŞEHİTLER sizin için kelle değilmi nasıl olsa sizin soyunuzda araplara dayanıyor
Bu forumda ne yazık ki teşekkür ü geri alma şansım yok. O yüzden öncelikle sana teşekkür ü isteyerek etmedim.
Ve asıl konuya gelirsek. Öncelikle Dünya'nın gerçeklerinden çok uzak olduğun yaptığın yorumdan çok bariz belli oluyor.
-----yahudi bizim askerimizi şehit etmiyor---------
Yahudi zihniyetini bilmiyorsun çıkıp konuşuyorsun. Askerler vatanlarını korumak uğruna savaşırlar ve o zaman karşısında ona karşı savaşan bir terörist vardır. Şehit olur veya öldürür. Ama Yahudi zihniyeti tek kurşun sıkmadan o askerin şehit olmasından daha fazla zarar verir bir ülkeye. Sana uzun uzun anlatmak isterdim ama senin Siyonizm'i araştırmanda yarar var.
----- pkk o sigara paralarıyla bizim askerimizi şehit edecek akp li anladınmı. -------
O sigara dan daha fazla destek alıyor Pkk. Kodumunun Avrupa ülkelerinden destekleyenleri bol. Senin sigarana kalsaydı bugüne kadar ortada PKK kalmazdı.
------ ama pardon sizin için araplar daha önemli nasıl olsa ŞEHİTLER sizin için kelle değilmi------
Sen ülkü ocaklarına fazla takılma. Bu ülkenin %47 si Ak Partiye oy verdi. Bu kadar büyük bir çoğunluğa böyle bir iftira atıyorsun. Yani o kadar afedersin ama aptalca bir söz ki adam demezler mi: Ak Parti'ye oy vermiş olup veya onun zihniyetine sahip bir tek asker şehit olmadı mı? En basitinden Ali Babacan'ın yiğeni şehit oldu. Bakan olduğu süre içerisinde. Onlar senin için şehit değil mi?
----- nasıl olsa sizin soyunuzda araplara dayanıyor -----
Kendi soyunun nereye dayandığını nerden biliyorsun? Bu ülke de yabancılarla çok evlilik yapıldı. Özellikle ermenilerden. Bugün senin soyunda da bir ermeni olabilir ama insan soyunu, annesini,babasını vs. kendi seçemez. Yanlızca dini ona aittir. Ben bugün Türk-İngiliz-Kürt diye bakmam. İngiliz bir müslüman kardeşim dinini bilmeyen bir Türk'ten daha iyidir benim için.